8 mart kadınlar günü çekilişi ...

Gunaydinnnnn. Bugun benim icin yorucu bir gun olucak hem is ve aksama kadar okulda toplantimiz var; (

Günaydınnnnnnn:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
benimde bugün misafirlerim varr.
kızım uyursa biraz hazırlık yapıcamm..:KK34::KK34:

günaydınnlar kocaman kocamann :KK54:

özledinizmi beniii :26: ben sizi çok özledim kiiiiiiiii :KK16:

canlar çok çok özür dilerim hepinizden tek tek giremedim çok yogundumm işler çok yogun eve gitmem 8 buluyor o saatten sonra aras kucagımdan inmiyor bazen kendimi yetersiz görüyorum hiç birşeye yetişemiyorum sankii :KK14:

öncelikleee geçmiş sevgililer günüüzü kutluyorum en koçamanından ... (kocam süpriziyle çok şaşırttı beniiii sanırım bu adam beni seviyor :KK51: )

ümrancım doguma sayılı günler kaldı canım heycanlımısın ? benim paşam 37+3 de gelmiştiii kollarıma :nazar:

sbls nerelerdesin sen maşallah yoklugum fırsat bilinmiş ve gelinmemiş hiççç :KK47:

çaglacım sen nasılsın ? nelerr yaptıı sevgilin bakalımm sevgilir gününde :KK34:

çiçekcim msj aldım haber bekliyordum birazdan göndericem :KK34: sen nasılsın bu arada ?

nissanım :KK54:

esracım seninlede dün konuştuk biraz zor olsada :KK1: şükürrr

flzask taze annemizzz nasılsınn cenet kokulu kuzun nasıl :nazar:

vazgeçilmezim başladınmı canım işe bittimi tatill ? oyy kimbilir ne güzell geçmiştir paşanla birlikte :KK16:

yaowwssss sende yogunsun sanırımm hiç gelmemişsin ahh bu işlerrr :KK14:

derincim sen nasılsın ? :KK34:

fulya1234 canım benimm nasılsın koşuşturma içerisindesin sende demii .... kimlerrr kırdııı bakim senin kalbiniii ahh bu erkekler hep iz bırakır giderler

şöylee konuşmalara bir baktımda herdün belirli insanlar gelmiş :KK15: nerdee diğerleriii bakiiiimmmm :KK47:

Son düzenleme:
eee kimler hediyeleriniii aldıı bakalım :KK9:

benim işim çok yaa ne yapcamm bilemedim :KK14:

siz gelene kadar gidip biraz çalışayım ben artık :KK31:

çabukk gelin heee :KK47: uyumayınn artıkk haydiiiiiiii yaa sabahhh olduuu miss gibi yazdan kalma bir hava :KK16:

günaydınnlar kocaman kocamann :KK54:

özledinizmi beniii :26: ben sizi çok özledim kiiiiiiiii :KK16:

canlar çok çok özür dilerim hepinizden tek tek giremedim çok yogundumm işler çok yogun eve gitmem 8 buluyor o saatten sonra aras kucagımdan inmiyor bazen kendimi yetersiz görüyorum hiç birşeye yetişemiyorum sankii :KK14:

öncelikleee geçmiş sevgililer günüüzü kutluyorum en koçamanından ... (kocam süpriziyle çok şaşırttı beniiii sanırım bu adam beni seviyor :KK51: )

ümrancım doguma sayılı günler kaldı canım heycanlımısın ? benim paşam 37+3 de gelmiştiii kollarıma :nazar:

sbls nerelerdesin sen maşallah yoklugum fırsat bilinmiş ve gelinmemiş hiççç :KK47:

çaglacım sen nasılsın ? nelerr yaptıı sevgilin bakalımm sevgilir gününde :KK34:

çiçekcim msj aldım haber bekliyordum birazdan göndericem :KK34: sen nasılsın bu arada ?

nissanım :KK54:

esracım seninlede dün konuştuk biraz zor olsada :KK1: şükürrr

flzask taze annemizzz nasılsınn cenet kokulu kuzun nasıl :nazar:

vazgeçilmezim başladınmı canım işe bittimi tatill ? oyy kimbilir ne güzell geçmiştir paşanla birlikte :KK16:

yaowwssss sende yogunsun sanırımm hiç gelmemişsin ahh bu işlerrr :KK14:

derincim sen nasılsın ? :KK34:

fulya1234 canım benimm nasılsın koşuşturma içerisindesin sende demii .... kimlerrr kırdııı bakim senin kalbiniii ahh bu erkekler hep iz bırakır giderler

şöylee konuşmalara bir baktımda herdün belirli insanlar gelmiş :KK15: nerdee diğerleriii bakiiiimmmm :KK47:

hosgeldin ciciii oglunu yesinler canım eşin neyaptı süpriz merak ettm vala :KK76::KK76:

maşallah kızz hiçç boş kalmıyosun sende :KK1:

Uyurr annesiii üzmez senii hiççç neler yapıcaksın kiii :KK56:

eee kimler hediyeleriniii aldıı bakalım :KK9:

Benim işim çok yaa ne yapcamm bilemedim :KK14:

hoşgeldinnnn canımmmmmmmm bizde çok özledik seniiiii:KK16::KK16::KK16::KK16:
Benim hediyeler tamamm.süslemesi kaldıı:KK34::KK34::KK34::KK34:
Asıl pazar günü mevlüt var onu atlatırsammm ..tamamdırrr:KK9:
Dolapta muska böreğiyle sigara böreği vardı onlar çıkardım.
Bide patates salatası yapıcamm bide kurabiyee.
Zaman yokki anca bunları yapıcammm.
Ben çoçuklu kadınımmm anca bu kaddarr:KK1::KK1::KK1::KK1:

Waooww cicim hakkaten romantikmiş eşin. . :KK16: Ne mutlu sana :KK19:

Kızlar dün burada katilimin kulaklarını çınlatmıştım. . Akşamda sesimi duymuşki mesaj attı :KK51: Günden güne merakım artıyor kimmm bu katillll :KK37:

Waooww cicim hakkaten romantikmiş eşin. . :KK16: Ne mutlu sana :KK19:

Kızlar dün burada katilimin kulaklarını çınlatmıştım. . Akşamda sesimi duymuşki mesaj attı :KK51: Günden güne merakım artıyor kimmm bu katillll :KK37:
ne güzel işte canım katilin sesine kulak vermiş :KK1::KK1::KK1::KK1: benim katilimde çok şeker biri :KK16::KK16:ama bende kim olduğunu bilmiyorum :44::44::44:

Günaydın herkese nasılsınız nasıl gidiyor bakalım Cici epeydir yoktun baktım tektek halimizi hatrımızı sormuşsun canımın içi....

Sagol canimda 10 tane cekilisten birini kazanabildim buna da sukur; ))

Sen tatli kizsin canim seni herkezcikler seviyor:KK66:

bereketli sansli hatunsun:KK16::KK16:
insallah masaj paketinin bitimine kadar bir sevgilin de olur:KK34:

; )
canım 10 da 1 de iyidir bence bana 100 tane olsa 1 tane denk gelmez sen düşün artık
90 dogumluyum canim...

Bende 91liyim.hem sen nie aska kirginsin:26:
ayyy pek küçükmüşünüz siz yaaaa
oda arar canım üzülme belki dakikası yoktur
canım sağolsun canım ya arar elbet
Günaydınnnnnnn:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
benimde bugün misafirlerim varr.
kızım uyursa biraz hazırlık yapıcamm..:KK34::KK34:

kim geliyor kııı
iyi pişey yap geliyorum :KK55::KK55::KK55::KK55:

X