- 29 Mart 2013
- 1.439
- 437
- 36
Kızlar kulağınızı getirinnn . bişey dicemmm . Şüphelerim iki kişi üzerinde yoğunlaştı Sizce bu sefer tutarmı?? Geçen sefer hep başka kişiler sanmıştım
Varmı sizinde tahminleriniz
olmazzzzz mıııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar kulağınızı getirinnn . bişey dicemmm . Şüphelerim iki kişi üzerinde yoğunlaştı Sizce bu sefer tutarmı?? Geçen sefer hep başka kişiler sanmıştım
ilahii var benim tahminimde birkaç kişi ama emin olamıyorumKızlar kulağınızı getirinnn . bişey dicemmm . Şüphelerim iki kişi üzerinde yoğunlaştı Sizce bu sefer tutarmı?? Geçen sefer hep başka kişiler sanmıştım
Bence de canım :)
Olmaz mı içlerinde sende varsın
olmazzzzz mıııı
ilahii var benim tahminimde birkaç kişi ama emin olamıyorum
senin tahminin imle canım merak ettim
bencede sence
ay ne güzelsen tahmin edebiliyorsun canım ya ben edemiyorum dün katilciğim aradı konuştuk çok mutlu etti beniKızlar kulağınızı getirinnn . bişey dicemmm . Şüphelerim iki kişi üzerinde yoğunlaştı Sizce bu sefer tutarmı?? Geçen sefer hep başka kişiler sanmıştım
ilahii var benim tahminimde birkaç kişi ama emin olamıyorum
senin tahminin imle canım merak ettim
bencede sence
ay ne güzelsen tahmin edebiliyorsun canım ya ben edemiyorum dün katilciğim aradı konuştuk çok mutlu etti beni
Kızlar napıyorsunuz bakalım çok yoruldum. Mahvoldum bennnn
evet konuştuk dün gece at bakalım bi açıklaması vardırOhh ne güzel konuşmuşsunuz bizimde mesajlaşmamız vardı şu sıralar durgunuz bugün mesaj atimde hatırlatayım kendimi
Akşamm bebişini öpünce tüm yorgunluğun geçer inşallah canm yorgunluk kahvenide eşin yapsın
bende temizlik yaptım bugün yoruldumKızlar napıyorsunuz bakalım çok yoruldum. Mahvoldum bennnn
yaaa var benim tahminimbenim hiç tahminim bile yokkkk
ne konuştunuz canım cananımevet konuştuk dün gece at bakalım bi açıklaması vardır
gozlerim yasardi 6 kisi bir hayalet gordum asagida
azıcık isyanlardaydım ya o da bana kıyamamış sağolsun arayıp bi hal hatır sorayım demiş allah razı olsun
bende temizlik yaptım bugün yoruldum
yaaa var benim tahminim
ne konuştunuz canım cananım
ben göremedim o sahneyi
Ohh ne güzel konuşmuşsunuz bizimde mesajlaşmamız vardı şu sıralar durgunuz bugün mesaj atimde hatırlatayım kendimi
Akşamm bebişini öpünce tüm yorgunluğun geçer inşallah canm yorgunluk kahvenide eşin yapsın
azıcık isyanlardaydım ya o da bana kıyamamış sağolsun arayıp bi hal hatır sorayım demiş allah razı olsun
Sana da selam canım sen neden katılmadın ki teşekkürler canım :)
sağol canım benim
iyi canım sen nasılsın
ikiside bence
Sagol canimda 10 tane cekilisten birini kazanabildim buna da sukur; ))cidden sen nereerdesin canım ya
masaj kazandın demek şanslıymışsın vesselam
Benide arayan soran yok katilim beni sevmiyorrrr
masallah hediyelerin biri geliyo biri gidiyo cekilisler firsatlar
bereketli sansli hatunsun
insallah masaj paketinin bitimine kadar bir sevgilin de olur
Aman canim bosver ask guzelde cok kirginim ben aska(
Benim yasim 22
Benden bir yas kucuksun canim bende bu cekiliste en kucuk benim diyordum; )
Cancagzim kac dogumlusun?Sagol canimda 10 tane cekilisten birini kazanabildim buna da sukur; ))
Sen tatli kizsin canim seni herkezcikler seviyor]masallah hediyelerin biri geliyo biri gidiyo cekilisler firsatlar
bereketli sansli hatunsun
insallah masaj paketinin bitimine kadar bir sevgilin de olur
Aman canim bosver ask guzelde cok kirginim ben aska(
Benden bir yas kucuksun canim bende bu cekiliste en kucuk benim diyordum; )