8 mart kadınlar günü çekilişi ...

günaydınnlar kocaman kocamann :KK54:

özledinizmi beniii :26: ben sizi çok özledim kiiiiiiiii :KK16:

canlar çok çok özür dilerim hepinizden tek tek giremedim çok yogundumm işler çok yogun eve gitmem 8 buluyor o saatten sonra aras kucagımdan inmiyor bazen kendimi yetersiz görüyorum hiç birşeye yetişemiyorum sankii :KK14:

öncelikleee geçmiş sevgililer günüüzü kutluyorum en koçamanından ... (kocam süpriziyle çok şaşırttı beniiii sanırım bu adam beni seviyor :KK51: )

ümrancım doguma sayılı günler kaldı canım heycanlımısın ? benim paşam 37+3 de gelmiştiii kollarıma :nazar:

sbls nerelerdesin sen maşallah yoklugum fırsat bilinmiş ve gelinmemiş hiççç :KK47:

çaglacım sen nasılsın ? nelerr yaptıı sevgilin bakalımm sevgilir gününde :KK34:

çiçekcim msj aldım haber bekliyordum birazdan göndericem :KK34: sen nasılsın bu arada ?

nissanım :KK54:

esracım seninlede dün konuştuk biraz zor olsada :KK1: şükürrr

flzask taze annemizzz nasılsınn cenet kokulu kuzun nasıl :nazar:

vazgeçilmezim başladınmı canım işe bittimi tatill ? oyy kimbilir ne güzell geçmiştir paşanla birlikte :KK16:

yaowwssss sende yogunsun sanırımm hiç gelmemişsin ahh bu işlerrr :KK14:

derincim sen nasılsın ? :KK34:

fulya1234 canım benimm nasılsın koşuşturma içerisindesin sende demii .... kimlerrr kırdııı bakim senin kalbiniii ahh bu erkekler hep iz bırakır giderler

şöylee konuşmalara bir baktımda herdün belirli insanlar gelmiş :KK15: nerdee diğerleriii bakiiiimmmm :KK47:
evet canım sayılı günler kaldı git gide heyecan başladı hatta arttı :KK1::KK1: ne kadar geç gelirse o kadar iyi ama benim kızım sanırım pek durmayacak içerde :KK9::KK9::KK9:

canlar çok çok özür dilerim hepinizden tek tek giremedim çok yogundumm işler çok yogun eve gitmem 8 buluyor o saatten sonra aras kucagımdan inmiyor bazen kendimi yetersiz görüyorum hiç birşeye yetişemiyorum sankii :KK14:

öncelikleee geçmiş sevgililer günüüzü kutluyorum en koçamanından ... (kocam süpriziyle çok şaşırttı beniiii sanırım bu adam beni seviyor :KK51: )

ümrancım doguma sayılı günler kaldı canım heycanlımısın ? benim paşam 37+3 de gelmiştiii kollarıma :nazar:

sbls nerelerdesin sen maşallah yoklugum fırsat bilinmiş ve gelinmemiş hiççç :KK47:

çiçekcim msj aldım haber bekliyordum birazdan göndericem :KK34: sen nasılsın bu arada ?

vazgeçilmezim başladınmı canım işe bittimi tatill ? oyy kimbilir ne güzell geçmiştir paşanla birlikte :KK16:

fulya1234 canım benimm nasılsın koşuşturma içerisindesin sende demii .... kimlerrr kırdııı bakim senin kalbiniii ahh bu erkekler hep iz bırakır giderler

şöylee konuşmalara bir baktımda herdün belirli insanlar gelmiş :KK15: nerdee diğerleriii bakiiiimmmm :KK47:
evet canım zor oldu ama anlaştıkkk
siz gelene kadar gidip biraz çalışayım ben artık :KK31:

çabukk gelin heee :KK47: uyumayınn artıkk haydiiiiiiii yaa sabahhh olduuu miss gibi yazdan kalma bir hava :KK16:
geldik geldik
hosgeldin ciciii oglunu yesinler canım eşin neyaptı süpriz merak ettm vala :KK76::KK76:
bende merak ettim
hoşgeldinnnn canımmmmmmmm bizde çok özledik seniiiii:KK16::KK16::KK16::KK16:
Benim hediyeler tamamm.süslemesi kaldıı:KK34::KK34::KK34::KK34:
Asıl pazar günü mevlüt var onu atlatırsammm ..tamamdırrr:KK9:
Dolapta muska böreğiyle sigara böreği vardı onlar çıkardım.
Bide patates salatası yapıcamm bide kurabiyee.
Zaman yokki anca bunları yapıcammm.
Ben çoçuklu kadınımmm anca bu kaddarr:KK1::KK1::KK1::KK1:
ayyy yessinler çocuklu kadın:KK1::KK1:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tel etti balkona çık dediii gittim kiiii birsürüüüü ucan balon aşagıdan yukarıya ucuyoo ucunda bir buket çiçek :KK16: yakaladım hemenn :KK1:

çok güzel dii yaaa :KK31:

eşinde pek romantikmiş canım
benimki sap gibi boş gelmiş

birde diyorki sana benden iyi hediye olmaz diye düşündüm kendimi getirdim:KK1::KK1::KK1:

Waooww cicim hakkaten romantikmiş eşin. . :KK16: Ne mutlu sana :KK19:

Kızlar dün burada katilimin kulaklarını çınlatmıştım. . Akşamda sesimi duymuşki mesaj attı :KK51: Günden güne merakım artıyor kimmm bu katillll :KK37:
ben olabilirim bak:KK1::KK1::KK1:
günaydın kızlarr :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
günaydınn
ne güzel işte canım katilin sesine kulak vermiş :KK1::KK1::KK1::KK1: benim katilimde çok şeker biri :KK16::KK16:ama bende kim olduğunu bilmiyorum :44::44::44:
ben şekerimdir sakın ben olmayayım
Günaydın herkese nasılsınız nasıl gidiyor bakalım Cici epeydir yoktun baktım tektek halimizi hatrımızı sormuşsun canımın içi....

günaydın canım

Araniz da sinuzut agrisi olupta nasil basa cikilabilecegini bilen var midir?
bende de var canim sinuzit ama maalesef ne yapsam gecmiyor
agri kesici icim biraz basima masaj yaptirtiriyorum hafifliyor

siz gelene kadar gidip biraz çalışayım ben artık :KK31:

çabukk gelin heee :KK47: uyumayınn artıkk haydiiiiiiii yaa sabahhh olduuu miss gibi yazdan kalma bir hava :KK16:
nee:KK53:
burda goz gozu gormuyor sisten:KK50:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tel etti balkona çık dediii gittim kiiii birsürüüüü ucan balon aşagıdan yukarıya ucuyoo ucunda bir buket çiçek :KK16: yakaladım hemenn :KK1:

çok güzel dii yaaa :KK31:
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

geldik geldik

bende merak ettim

birde diyorki sana benden iyi hediye olmaz diye düşündüm kendimi getirdim:KK1::KK1::KK1:

ha ha hakli adam :KK9::KK9:

geldik geldik

bende merak ettim

aayyy benimki de taaaa şakranlardan 3 saatlik yoldan balçovaya geldi yanıma bana en güzel hediyeyi verdi(kendisini getirdi):KK1::KK1::KK1::KK1:

ona diyecek lafım yok çok şekersin sen zaten :KK16::KK16::KK16::KK16: ama katilim pek sık giremeyen biriymiş
hııı olmadı buda
cidden benden kimse neden şüphelenmiyor ya ben katil değilmiyim
bende de var canim sinuzit ama maalesef ne yapsam gecmiyor
agri kesici icim biraz basima masaj yaptirtiriyorum hafifliyor

ha ha hakli adam :KK9::KK9:
haklı tabi canım her özel günde aynı bahane resmen
bugün veya yarın hediyemi yollayacakmış katilim :KK16::KK16: cuma veya pazartesi günü öğrenicem kim olduğunu :KK1::KK1::KK1:

haaa iyi bari merakın gidecek biz daha bakliyoruz bakalım

bu arada cici açmadı hediye topiği sanırım daha

hııı olmadı buda
cidden benden kimse neden şüphelenmiyor ya ben katil değilmiyim

haaa iyi bari merakın gidecek biz daha bakliyoruz bakalım

bu arada cici açmadı hediye topiği sanırım daha
evet canım buda olmadı :KK1::KK1::KK1:
gidecek gerçekten merakım canım katilim benim :KK16::KK16::KK16: darısı size olur inşallah
bugün yarın açar sanırım
evet ya benimkide kendini getirdi işte:KK1::KK1::KK1::KK1:
:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

sanirim ben haftaya falan gondericem hediyeleri kurbanim bilgine:KK51::KK51:
daha 1 hediyeni alabildim

bende buradan katilime sesleniyorum
lütfen benim hediyemi ayın 1 inden önce gönderme
çünkü evde bulunamayacağım
bende kendi kurbanıma münasip bir zamanda göndereceğim
belki en son benim hediyem gelmiş olur ama olsun
bu kadar:KK1::KK1::KK1::KK1:
bitti:KK1::KK1::KK1:

Son düzenleme:
evet sevgili kurbanım bunlarda hedişlerin
NOT!!! aynanı aldım ama hala paketleyemediğim için onun resmini çekmedim :KK1::KK1::KK1:
$19022014260.jpg

cici bende hergün yazıorum ama hic beni sormamışsın yeniyim diye mi yaa :KK43:(
hediyelerimin 1 i kaldı onu da aliim haftaya kargolamayı düşünüyorumm ama cicimm hiç girmeyen arkadaşlarımız var kızalım onlaraaaa herkes girsin aktif olsun en azından 2günde 1 yazsalar ses verseler güzel olmaz mııııı ?

X