90 dogumluyum canim...
Bende 91liyim.hem sen nie aska kirginsin:26:
oda arar canım üzülme belki dakikası yokturhımmm anladım
benimki msj attı ama aramadı nedense ya
Günaydınnnnnnn
benimde bugün misafirlerim varr.
kızım uyursa biraz hazırlık yapıcamm..
günaydınnlar kocaman kocamann
özledinizmi beniii :26: ben sizi çok özledim kiiiiiiiii
canlar çok çok özür dilerim hepinizden tek tek giremedim çok yogundumm işler çok yogun eve gitmem 8 buluyor o saatten sonra aras kucagımdan inmiyor bazen kendimi yetersiz görüyorum hiç birşeye yetişemiyorum sankii
öncelikleee geçmiş sevgililer günüüzü kutluyorum en koçamanından ... (kocam süpriziyle çok şaşırttı beniiii sanırım bu adam beni seviyor)
ümrancım doguma sayılı günler kaldı canım heycanlımısın ? benim paşam 37+3 de gelmiştiii kollarıma
sbls nerelerdesin sen maşallah yoklugum fırsat bilinmiş ve gelinmemiş hiççç
çaglacım sen nasılsın ? nelerr yaptıı sevgilin bakalımm sevgilir gününde
çiçekcim msj aldım haber bekliyordum birazdan göndericemsen nasılsın bu arada ?
nissanım
esracım seninlede dün konuştuk biraz zor olsadaşükürrr
flzask taze annemizzz nasılsınn cenet kokulu kuzun nasıl
vazgeçilmezim başladınmı canım işe bittimi tatill ? oyy kimbilir ne güzell geçmiştir paşanla birlikte
yaowwssss sende yogunsun sanırımm hiç gelmemişsin ahh bu işlerrr
derincim sen nasılsın ?
fulya1234 canım benimm nasılsın koşuşturma içerisindesin sende demii .... kimlerrr kırdııı bakim senin kalbiniii ahh bu erkekler hep iz bırakır giderler
şöylee konuşmalara bir baktımda herdün belirli insanlar gelmişnerdee diğerleriii bakiiiimmmm
maşallah kızz hiçç boş kalmıyosun sende
Uyurr annesiii üzmez senii hiççç neler yapıcaksın kiii
eee kimler hediyeleriniii aldıı bakalım
Benim işim çok yaa ne yapcamm bilemedim
hosgeldin ciciii oglunu yesinler canım eşin neyaptı süpriz merak ettm vala
ne güzel işte canım katilin sesine kulak vermişWaooww cicim hakkaten romantikmiş eşin. .Ne mutlu sana
Kızlar dün burada katilimin kulaklarını çınlatmıştım. . Akşamda sesimi duymuşki mesaj attıGünden güne merakım artıyor kimmm bu katillll
aayyy çok romantikkkk
tel etti balkona çık dediii gittim kiiii birsürüüüü ucan balon aşagıdan yukarıya ucuyoo ucunda bir buket çiçekyakaladım hemenn
çok güzel dii yaaa
tel etti balkona çık dediii gittim kiiii birsürüüüü ucan balon aşagıdan yukarıya ucuyoo ucunda bir buket çiçekyakaladım hemenn
çok güzel dii yaaa
canım 10 da 1 de iyidir bence bana 100 tane olsa 1 tane denk gelmez sen düşün artıkSagol canimda 10 tane cekilisten birini kazanabildim buna da sukur; ))
Sen tatli kizsin canim seni herkezcikler seviyor
bereketli sansli hatunsun
insallah masaj paketinin bitimine kadar bir sevgilin de olur
; )
90 dogumluyum canim...
ayyy pek küçükmüşünüz siz yaaaaBende 91liyim.hem sen nie aska kirginsin:26:
canım sağolsun canım ya arar elbetoda arar canım üzülme belki dakikası yoktur
Günaydınnnnnnn
benimde bugün misafirlerim varr.
kızım uyursa biraz hazırlık yapıcamm..
Tel etti balkona çık dediii gittim kiiii birsürüüüü ucan balon aşagıdan yukarıya ucuyoo ucunda bir buket çiçekYakaladım hemenn
çok güzel dii yaaa