merhaba kızlar çok mutluyumm dun akşam katılım mesj cekmış hedıyemı almaya başlamış şimdiden kesesine bereket dıyorum ve heycanla guzel hedıyelımı beklıyorumm:))
günaydın canım mutluluğun daim olsun inşallahmerhaba kızlar çok mutluyumm dun akşam katılım mesj cekmış hedıyemı almaya başlamış şimdiden kesesine bereket dıyorum ve heycanla guzel hedıyelımı beklıyorumm:))
çok teşekkür ederim allah razıolsunçok heyecanlıyım ama artık ufaktan ufaktan başladı heyecan
Herkese günaydın güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle....
amacım acele etmek değil. istanbuldaydm bugün hepsini bugün almak zorunda kaldım çünkü bu sene sakaryanın çok küçük bir ilçesinde yaşıyorum ve burada hiç bir mağza yok maalesef, hepsini bugün almak zorunda kaldım. herkesin yakın tarihlerde yollayacağını bilmiyordum. bekleyebilirim elbette. ama hediyeleri bugün almak zorundaydım dediğim gibi... paketledim hazır bekliyorlar. şubatın sonunda yollayacağız sanırım?
25 mart dedi doktor ama yinede 20 sinden sonra da olabilir dedieee az kalmış
günü bellimi ne zaman olacak nasipse
İlk günaydınnnn bendennnn
2.de bendengünaydın
afiyet olsun canım
kaç kilosun merak ettim
sen kilolu değilsin kız
günaydınn
hastayım be yaaaa
günaydın
yednmi kısırları
günaydınnn :))canımm
Herkese günaydın güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle....
Gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn canlar
25 mart dedi doktor ama yinede 20 sinden sonra da olabilir dedi
sanada günaydın canım nasılsın
amin inşallaaahhhhhhadi hakkında hayırlısı canım ya
önemli olan sağlıkla kucağına alman
çalışıyormusun canım senİyiyim tatlım valla iş güç işte ne olsun.
amin inşallaaahhhhhtabikide canım en önemlisi o benim için
iyi canim calisiyorum sen nasil oldun bakiiim iyilesemedin mi
günaydın canım nasılsın
gunaydiiiingünaydın canım
sana da gunaydingünaydınlarrrrr herkese
Kizlar bende diyetteyim. Birde adet donemim yaklasti canim cikolata tatli ne varsa istiyor. Zor tutuyorum kendimi. Isin gicik tarafi da Gunduz canim istemiyor aksam istiyor; (
günaydınlarrrrr herkese