8 mart kadınlar günü çekilişi ...

bernde bu gün ilk hediyemi aldım inşallah kurbanım beğenir :KK16::KK16:
katilimdende hiç ses seda yokk yahuu:KK16::KK16:

Ne alirsan begenirim canim hic problem degil; (

sayı derken:26: gözüm korktu senden canım

Kiz korkulcak bir sey yok. mesela ceyiz takimini sevdi diyelim kurbanim. Kahve fincani aldim bunun yanin da ceyiz esyasi baska bir esya da alabilir miyim dedim.
Bunu sormak istedim. Tabi diger ikinci sevdigi ne ise onu da alicam.

yarın postalayacakmısın:26::26::26:
anlamadım neden bu acele kı yanı bu cekilişlerde amac heyecanlanmak ve muhabbettir bu kadar erken gonderim olmamalı ayın sonuna dogru gondersen olmaz mı tatlım[/QUOTE]

Bende katiliyorum cok erken degil mi cekiliste heyecan merak cok eglenceli oluyoe:KK66:

Kizlar bir soru sorucam.
Simdi herkes 4 tane yazdi ya begendigi esyalari
4 tasinden 2 tanesini secicez bu da tamamdir.
Ama sectigimiz esyalardan istedigimiz kadar alabilir miyiz. Bunun icinde belli bir sayi varmiydi?
Canım hediyelerde sayıya dikkat edelim haksızlık oldugunu düşündüğüm için adet sınırlaması getirdim
selamlarr:):) ben hediyelerimi aldım yarın da kargolayacağım inşallah:):):)

bugün bana mesaj merhaba kurbanım diye mesaj atan sevgili arkadaşım. ilk kortum eşime gösterdim ahaha :KK70: sonra buradaki muhebbeti hatırladım. bol bol makara döndü sayende öpüyorum her kimsen:))

Ne güzel bitmiş haIrlıkların ama gönderim için erken canım senden biraz daha beklemeni rica edicem herkez hemen hemen yakın tarihlerde göndericek ...
Teşekkürler

sanırım ben de degilim :KK1::KK1::KK1:

sayı derken:26: gözüm korktu senden canım

ooo hadi hayırlısı

:KK9::KK9::KK9::KK9: gelsin hediyecikler

yarın postalayacakmısın:26::26::26:
anlamadım neden bu acele kı yanı bu cekilişlerde amac heyecanlanmak ve muhabbettir bu kadar erken gonderim olmamalı ayın sonuna dogru gondersen olmaz mı tatlım

Canım hediyelerde sayıya dikkat edelim haksızlık oldugunu düşündüğüm için adet sınırlaması getirdim

Ne güzel bitmiş haIrlıkların ama gönderim için erken canım senden biraz daha beklemeni rica edicem herkez hemen hemen yakın tarihlerde göndericek ...
Teşekkürler

amacım acele etmek değil. istanbuldaydm bugün hepsini bugün almak zorunda kaldım çünkü bu sene sakaryanın çok küçük bir ilçesinde yaşıyorum ve burada hiç bir mağza yok maalesef, hepsini bugün almak zorunda kaldım. herkesin yakın tarihlerde yollayacağını bilmiyordum. bekleyebilirim elbette. ama hediyeleri bugün almak zorundaydım dediğim gibi... paketledim hazır bekliyorlar. şubatın sonunda yollayacağız sanırım?

Kizlar bende diyetteyim. Birde adet donemim yaklasti canim cikolata tatli ne varsa istiyor. Zor tutuyorum kendimi. Isin gicik tarafi da Gunduz canim istemiyor aksam istiyor; (

Tamam canim bende bunu sormak istemistim.:)

Mahsallah bu ne hiz ben bakinmakla yetiniyorum daha:)
rica ederimm
Kizlar bende diyetteyim. Birde adet donemim yaklasti canim cikolata tatli ne varsa istiyor. Zor tutuyorum kendimi. Isin gicik tarafi da Gunduz canim istemiyor aksam istiyor; (
pazartesi başla salı bitir diyetimi seninkide yoksa

rica ederimm

:)())

pazartesi başla salı bitir diyetimi seninkide yoksa

Yok canim bu sefer karar verdim uyguluyorum. Her sey yiyorum dikkat ediyorum. Bugun kacamak yapatim ma patlamis misir yedim sifir tuzsuz yedim ama:KK66:

Biri diyetmi dediii benimde bir türlü başlayamadıgım şu diyet haniii

Canim aslinda diyet demiyelim saglikli beslenme herseyden azar azarda olsa yemek. Tek sorun tatliyi oldukca azaltmak tuzuda tabi:))

Yok canim bu sefer karar verdim uyguluyorum. Her sey yiyorum dikkat ediyorum. Bugun kacamak yapatim ma patlamis misir yedim sifir tuzsuz yedim ama:KK66:

Canim aslinda diyet demiyelim saglikli beslenme herseyden azar azarda olsa yemek. Tek sorun tatliyi oldukca azaltmak tuzuda tabi:))

Valla bi diyette ben yapsam iyi olacak 3kilo versem fena olmaz.

afiyet olsun canım
kaç kilosun merak ettim

Valla bi diyette ben yapsam iyi olacak 3kilo versem fena olmaz.
sen kilolu değilsin kız
İlk günaydınnnn bendennnn :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK16::KK16::KK16::KK76::KK76::KK76:
günaydınn
hastayım be yaaaa
2.de benden :KK1::KK1::KK1: günaydın :KK16::KK16::KK16::KK16:

günaydın
yednmi kısırları:KK19::KK19:

merhaba kızlar çok mutluyumm dun akşam katılım mesj cekmış hedıyemı almaya başlamış şimdiden kesesine bereket dıyorum ve heycanla guzel hedıyelımı beklıyorumm:))

X