8 mart kadınlar günü çekilişi ...

merhaba kızlar çok mutluyumm dun akşam katılım mesj cekmış hedıyemı almaya başlamış şimdiden kesesine bereket dıyorum ve heycanla guzel hedıyelımı beklıyorumm:))

hıh bu kez msj gelen kurbanları kıskanmıyorum ben
banada on yüz bin tane msj yokkadı katilim :KK1::KK1::KK1:

merhaba kızlar çok mutluyumm dun akşam katılım mesj cekmış hedıyemı almaya başlamış şimdiden kesesine bereket dıyorum ve heycanla guzel hedıyelımı beklıyorumm:))
günaydın canım mutluluğun daim olsun inşallah :21::21:
acaba bende mi kurbanıma mesaj atsammmmm :KK16::KK16::KK16:

Herkese günaydın güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle....

amacım acele etmek değil. istanbuldaydm bugün hepsini bugün almak zorunda kaldım çünkü bu sene sakaryanın çok küçük bir ilçesinde yaşıyorum ve burada hiç bir mağza yok maalesef, hepsini bugün almak zorunda kaldım. herkesin yakın tarihlerde yollayacağını bilmiyordum. bekleyebilirim elbette. ama hediyeleri bugün almak zorundaydım dediğim gibi... paketledim hazır bekliyorlar. şubatın sonunda yollayacağız sanırım?

hediyeleri almana bisey demedim canim sadece bu kadar erken gonderme demek istedim heyecanin devami icin evet herkes hemen hemen ayni tarihlerde gondericek :KK34:

İlk günaydınnnn bendennnn :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK16::KK16::KK16::KK76::KK76::KK76:

2.de benden :KK1::KK1::KK1: günaydın :KK16::KK16::KK16::KK16:

afiyet olsun canım
kaç kilosun merak ettim

sen kilolu değilsin kız

günaydınn
hastayım be yaaaa

günaydın
yednmi kısırları:KK19::KK19:

günaydınnn :))canımm

Herkese günaydın güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle....

Gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn canlar :KK3::KK3::KK3::KK3:

Kizlar bende diyetteyim. Birde adet donemim yaklasti canim cikolata tatli ne varsa istiyor. Zor tutuyorum kendimi. Isin gicik tarafi da Gunduz canim istemiyor aksam istiyor; (

canım sende gündüz bol bol stokla akşam yersin ben öyle yapıyorumm:KK16::KK16:

X