8 mart kadınlar günü çekilişi ...

Kızlar merhaba

Ben yine topiğe çok fazla giremiyorum çünkü yine ve yine işlerim cok yogun arada girip okuyorum ama malesef sohbete dahil olamıyorum

Bu çekiliş inş güzel geçer herkes memnun kalır ve herkesin cici hediyeleri olur :KK52::KK52::KK52::KK52:

kızlar merhaba fazla giremiyorum ama aklım burda hediyelerimi ayın sonuna doğru göndericem heyecan olsun:KK52:

kızlar merhaba fazla giremiyorum ama aklım burda hediyelerimi ayın sonuna doğru göndericem heyecan olsun:KK52:

Kızlar bende beren gibi çok sık bakamıyorum topik arkada açık ama okuyamıyorum bile bugün biraz yoğun ..
Katilim çok tatlısın bilio musun :) seni hissediyorumm buralarda bi yerdesinn :p kim olduğunu çözemedimm ama heyecanla ayın sonunu bekliyorumm bende tatlı kurbanıma haftasonu alacağım hediyelerini inşallah iş çıkışı annemlere yemeğe gidiyoruzz mutluyumm yemek yok ama biraz ütü yapmam lazımm eve dönünce böööö :KK43: allahtan bu hafta cabuk geçti haftasonunu iple çekiyorum eminönü var planlarım arasında kızlar sever msiniz eminönünü var mı bi isteğiniz :)

Canlar benim canım türk kahvesi istedi bol köpüklü biraz mola verip içeyim kendinize iyi bakın.

merhabalarr:):)

okuldan geldim şimdi miniklerim beni ben onları nasıl özlemişim..:):) ama yoruyorlar yahu... hepsi ayrı dünya çocukların hepsi ayrı ayrı ilgi istiyor...

sizler de iyisinizdir umarım :) şubatın sonu yaklaşıyoorr hediyeler hazırlanıyorrr:)) acaba benim katilim kim:)

kimse eminönünden bişey istemio mu ya hu :KK43:
kurbanımmmm duy sesimi :p

katilimm sen napıosun kim bilir , çalışıo musun yemek mi hazırlıyorsun yoksa keyif mi yapıosunn söle bana :)

Kızlar bende beren gibi çok sık bakamıyorum topik arkada açık ama okuyamıyorum bile bugün biraz yoğun ..
Katilim çok tatlısın bilio musun :) seni hissediyorumm buralarda bi yerdesinn :p kim olduğunu çözemedimm ama heyecanla ayın sonunu bekliyorumm bende tatlı kurbanıma haftasonu alacağım hediyelerini inşallah iş çıkışı annemlere yemeğe gidiyoruzz mutluyumm yemek yok ama biraz ütü yapmam lazımm eve dönünce böööö :KK43: allahtan bu hafta cabuk geçti haftasonunu iple çekiyorum eminönü var planlarım arasında kızlar sever msiniz eminönünü var mı bi isteğiniz :)

bende bakıyorum ama her zaman yazamıyorum .
şimdi yine kızım uyurken bakayım dedim.:KK34:
çok yorgunum koştur koştur ev işi yap yemek yap pestilim çıktı.:KK37::KK37:
eminönünü bende severim en son geçen sene arkadaşımla gitmiştik balık ekmek yemiştik çok severim..
sanada iyi gezemeler cnmmmmm:KK16::KK16:

X