- 20 Temmuz 2007
- 4.226
- 654
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba fazla giremiyorum ama aklım burda hediyelerimi ayın sonuna doğru göndericem heyecan olsun
Pişştttt nerelerdesinizzz
Huu huuu kizlar katilimle mesajlasiyorummmm:18:
burdayım tatlummm yogun iş iş iş öf pöf işkence gibi gelıyor artık çalışmakkkk :/(50:
kimse eminönünden bişey istemio mu ya hu
kurbanımmmm duy sesimi
katilimm sen napıosun kim bilir , çalışıo musun yemek mi hazırlıyorsun yoksa keyif mi yapıosunn söle bana :)
Ayyy canim keske ben cok severim eminonu nu bende gelebilseydin.
bende çook seviyorum ya kendimi kaybediyorum poffs ama bu sefer eşimle gidicem hızlı hızlı gezeriz sanırım :)
Kurukahveci mehmet efendiden kendine taze cekilmis miss gibi kahve al:)
:) canim benim iyi gezmeler sana:)kuzu ii oldu hatırlattığın :) ekliyorum listeme :)
Kızlar bende beren gibi çok sık bakamıyorum topik arkada açık ama okuyamıyorum bile bugün biraz yoğun ..
Katilim çok tatlısın bilio musun :) seni hissediyorumm buralarda bi yerdesinn kim olduğunu çözemedimm ama heyecanla ayın sonunu bekliyorumm bende tatlı kurbanıma haftasonu alacağım hediyelerini inşallah iş çıkışı annemlere yemeğe gidiyoruzz mutluyumm yemek yok ama biraz ütü yapmam lazımm eve dönünce böööö allahtan bu hafta cabuk geçti haftasonunu iple çekiyorum eminönü var planlarım arasında kızlar sever msiniz eminönünü var mı bi isteğiniz :)