Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemen hemen hepsi giriyor zaten canım ama yinede diğer arkadaşlara da sormak lazım tabi çıkardıklarını mesela ben hiç tanımıyorum ve konuşmadım bilehepinize kocaman kocaman günaydın .....
öncelikle hepiniz çok heycanlısınız biliyorum zira bende öyleyim ....
sizinle paylaşmak istedigim birşey var ...
çekiliş listemiz şöyledir
Sbls
nissan
cici
vazgeçilmezim
esra
derin
tatlmmm
flzask2003
ınaccessible_gril
diloş7677
toredo
çagla2525
ömerefeninannesi
esmersırıne
cylntsdmr
cicek22
fulya1234
umran_63
bebekprenses
BEREN
yaowwwwss
ELİF190
çıkardım !
maadram
takatukalar
mrsfreesia
çekilişi yaptım ama eger derseniz ki katılmayanlar hiç görmediklerimiz var onlarıda çıartıp tekrar yapabilirim bu karası sizinle almak istedim
şimdi istermisiniz tekrar yapayım çekilişi ?
Gunaydin kızlar bugun evimdeyimm...tatil gibisi yok...Bebek prenses bayıldım sabunlara..ellerine saglik
çok güzelmiş sabunların cnmm
sabunların cok güzelmiş cnm bende olsa kullanmaya kıyamazdm heraldeee
canım daha çok dekoratif amaçlılar zaten buaralar meyve sepeti yerine insanlar sabun sepeti göndermeye başladı birbirine ama o kadar sipariş almak için çok kalıba ihtiyaç var silikon sabun kalıpları da pahalı oluyor bakalım başladık böle arkadaşlarıma akrabalara ve annemin arkadaşlarına yapıyorum şu aralar :)
kızlar msj göndermeye başladım ama lütfenn kimse kimseye söylemiyor dikkat edelim yoksa hiç bir anlamı kalmaz
günaydın canımmm cidden çok heycanlıGünaydınnnnnnnn
Iyi haftalarrrrr kızlarrrr..
Bugünnn heyecanlıııı olucakkkkkkkkkk
yaşasın evdesin ha sevindm senin adınaGunaydin kızlar bugun evimdeyimm...tatil gibisi yok...Bebek prenses bayıldım sabunlara..ellerine saglik
günaydın canımgünaydın herkese musmutlu günler kızlar bugün cok heycanlı olacak
teşekkür ederimm canım sizlerden birine dee inşallah koyacağımmmm bakalımm kime
hepinize kocaman kocaman günaydın .....
öncelikle hepiniz çok heycanlısınız biliyorum zira bende öyleyim ....
sizinle paylaşmak istedigim birşey var ...
çekiliş listemiz şöyledir
Sbls
nissan
cici
vazgeçilmezim
esra
derin
tatlmmm
flzask2003
ınaccessible_gril
diloş7677
toredo
çagla2525
ömerefeninannesi
esmersırıne
cylntsdmr
cicek22
fulya1234
umran_63
bebekprenses
BEREN
yaowwwwss
ELİF190
çıkardım !
maadram
takatukalar
mrsfreesia
çekilişi yaptım ama eger derseniz ki katılmayanlar hiç görmediklerimiz var onlarıda çıartıp tekrar yapabilirim bu karası sizinle almak istedim
şimdi istermisiniz tekrar yapayım çekilişi ?
kızlar msj göndermeye başladım ama lütfenn kimse kimseye söylemiyor dikkat edelim yoksa hiç bir anlamı kalmaz
canlar tel.den ekleyemedim şimdi gönderiyorumm :)
şimdiden musmutlu bi hafta olsun diyorum sendromsuz bir pazartesi diliyorum :)
hohohooo yarın büyük gün çekiliş günü hemencecik belli olur inşallah bugün alışverişte aklımdaydınızz bakalımm kim kime alcakk sabırsızlanıyorumm !! sabunlarımı seversiniz umarımm ii gecelerrrrrssssss
oleyyyyy
esraaaa nerelerdesinnn huhu
gunaydin canlaaarrrrr
hayirli haftalar dilerim
anca uyandım canım ya hastayım biraz
nasılsınız geldimi mesajınız
benimki geldiiiiiii
geçmiş olsun cnmm.
iyiyizz..naz uyurken takılıyorum.
geldi geldiiiiii
ay cok gecmis olsun kuzuyakızlar bizde oğlumla doktordadik oglum hasta bi kac gündür
sabah sabah
açıklanmamış olması cici çekilişi yapınca senin bana çıkmayacağın anlamına gelmez
superleeeeeeeeeeerrcanlar tel.den ekleyemedim şimdi gönderiyorumm :)
şimdiden musmutlu bi hafta olsun diyorum sendromsuz bir pazartesi diliyorum :)
hohohooo yarın büyük gün çekiliş günü hemencecik belli olur inşallah bugün alışverişte aklımdaydınızz bakalımm kim kime alcakk sabırsızlanıyorumm !! sabunlarımı seversiniz umarımm ii gecelerrrrrssssss