- 21 Nisan 2011
- 10.853
- 709
Tamam canım bir sorun yokmuş çok şükür sana da teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :)
rica ederim ama sende ihmal etme bizi her zaman gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım bir sorun yokmuş çok şükür sana da teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :)
selam kızlar nasılsınız perşembeden beri kayınvalidemde olduğum için pek giremedim yarın büyük gün bakalım katilim ve kurbanım kim olacak çok heyecanlıyım
rica ederim ama sende ihmal etme bizi her zaman gel
Tamamdır canım sabah mı açıklanacak şimdi :)
yarın sabah işi olmadığı bir vakit öğlene kadar yollar cici canım
Ve hemen tahmin etmeler başlar tabi hadi bu sefer kim kime çıkıyor bakalım
aynen canım zaten en zevkli yeride bu sanırım
ilk tahmin benden gelsin ben senin katilin olabilirim her an
Buna inanmam işte daha dur canım açıklanmadı bile bakalım profilimde dolaşan yeni isimler olacak mı
açıklanmamış olması cici çekilişi yapınca senin bana çıkmayacağın anlamına gelmez
Çok mantıklıca tebrik ediyorum
teşekkür ederim
ken iyi bak iyi geceler
biliyorum canım ama bulma çabası yeterli olacak bana çok zevkli olacakbakalım canım kim olcak
kurbanını öğrenceksin yarın ama katilini ancak hediyelerin gelince öğreneceksin biliyorsun dimi
canlar tel.den ekleyemedim şimdi gönderiyorumm :)
şimdiden musmutlu bi hafta olsun diyorum sendromsuz bir pazartesi diliyorum :)
hohohooo yarın büyük gün çekiliş günü hemencecik belli olur inşallah bugün alışverişte aklımdaydınızz bakalımm kim kime alcakk sabırsızlanıyorumm !! Sabunlarımı seversiniz umarımm ii gecelerrrrrssssss
canlar tel.den ekleyemedim şimdi gönderiyorumm :)
şimdiden musmutlu bi hafta olsun diyorum sendromsuz bir pazartesi diliyorum :)
hohohooo yarın büyük gün çekiliş günü hemencecik belli olur inşallah bugün alışverişte aklımdaydınızz bakalımm kim kime alcakk sabırsızlanıyorumm !! sabunlarımı seversiniz umarımm ii gecelerrrrrssssss