HOŞGELDİN Canım bende izmirdeyim
saglıkla al kuzunu kucagına inşallahh ...
nerde yapıcaksın dogumunu
hoşbulduk canım amin inşallah çok sağolKısmetse Konak özel hayat hastanesinde düşünüyorum
adi gibi nazli senin kizin allah uzun saglikli mutlu hayat nasip eylesiniyiyim cnm naz hanımla uğraşıyorumm
sen nasılsın
hosgeldinMerhaba kızlar aranız ayeni katıldım bende adım ümran izmirde yaşıyorum 1.5 yıllık evliyim ve kısmetse mart ayında anne olacağım bir kızım olacak
kızlaaaar bayıldım bu hediye olayına hemen katılmak istiyorum bende , özelden bilgilerimi gönderiyorumm =)
kim düşündüyse aklıyla bin yaşasın :):)
Merhaba kızlar aranız ayeni katıldım bende adım ümran izmirde yaşıyorum 1.5 yıllık evliyim ve kısmetse mart ayında anne olacağım bir kızım olacak
oyy yerim nazlı nazı
bende ecrinle uğraşıyom canım ya kreşe göndermedik hasta diye
bende bu hafta
herkese günaydın mutlu huzurlu bi gün olur inşallah
adi gibi nazli senin kizin allah uzun saglikli mutlu hayat nasip eylesin
hosgeldin
hayirlisi olsun canim allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin
FLZASK CIM NAZIMIZ NASIL HİÇ FOTO DA KOYMADIN TEMMUZ TOPİNGİNE GÖREMEDİK CADIYI
inşallah sizlerde yaşarsınız bu güzel duyguyuçalıştığım için sadece öğle araları girebiliyorum sistem izin vermiyo ama pazartesiden itibaren izne ayrılıyorum o zaman sık sık girerim
hoşbulduk canım amin inşallah hayırlısıyla sabırsızlıkla bekliyorum kızımıamin inşallah
hoşgeldin canımkızlaaaar bayıldım bu hediye olayına hemen katılmak istiyorum bende , özelden bilgilerimi gönderiyorumm =)
kim düşündüyse aklıyla bin yaşasın :):)
şuanda katılımlar gayet güzel gidiyor umarım listeden kimseyi çıkarmak durumunda kalmayız ....
Daha sonra sıkıntı yaşamamk için kurallar baştan belliydi diger çekilişlerde sıkıntı yaşandıgı için bu şartlar konuldu herkes elinden geldigi kadar sohbete dail olursa kimse çıkmaz
şuanda katılımlar gayet güzel gidiyor umarım listeden kimseyi çıkarmak durumunda kalmayız ....
Daha sonra sıkıntı yaşamamk için kurallar baştan belliydi diger çekilişlerde sıkıntı yaşandıgı için bu şartlar konuldu herkes elinden geldigi kadar sohbete dail olursa kimse çıkmaz
Merhaba kızlar bende sohbete pek takılamıyorum yılbaşı çekilişinde olanlar bilir belki bu kış hastalıktan kurtulamadım malum mevsim değişikliği kötü oldu. Yeni katılanlar hoşgeldiniz ve herkese iyi günler.
bende elimden geldiğince katılıyorum sohbetlere inş çıkarılmak zorunda kalmam :18::18::18::18::18:
Vazgeçilmezim nerelerde bugün gelmedi hiç :26: