Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınnn ......
Kizlar bu ara krem arayasi icindeyim. Istedigim ozellik ise krem surdugun anda cilde parlaklik vericek kullandikca cilt tonunu esitlicek. Ben genellikle makyaj yapmadigim zaman beyaz tenli oldugum ucin yorgun ve biktin gozukurum bunun olmamasi istiyorum. Bioderma urunleri guzelmis almayi dusunuyorum ama kararsizim(😉😉
günaydınnn ......
gunaydınn canım ...
gunaydinlar
nesilsiniz hatunlar
fulyacım merh.
garnıerın hem krem hem fondeten gibi olan bb krem ıyı geldı bana..
cicim sbls size gunaydın
Kizlar bu ara krem arayasi icindeyim. Istedigim ozellik ise krem surdugun anda cilde parlaklik vericek kullandikca cilt tonunu esitlicek. Ben genellikle makyaj yapmadigim zaman beyaz tenli oldugum ucin yorgun ve biktin gozukurum bunun olmamasi istiyorum. Bioderma urunleri guzelmis almayi dusunuyorum ama kararsizim(😉😉
gunaydınn canım ...
gunaydinlar
Nesilsiniz hatunlar
fulyacım merh.
Garnıerın hem krem hem fondeten gibi olan bb krem ıyı geldı bana..
Cicim sbls size gunaydın
günaydın kızlarrr
nasılsınız bugün
ayy zor canım ya cidden sabah iş akşam evgünaydın canlar ...
Iş iş iş iş
Günaydınnnn
ayy zor canım ya cidden sabah iş akşam ev
günaydın canım nasılsın
iyiyim cnm naz hanımla uğraşıyorumm
sen nasılsın
Merhaba kızlar aranız ayeni katıldım bende adım ümran izmirde yaşıyorum 1.5 yıllık evliyim ve kısmetse mart ayında anne olacağım bir kızım olacak
hoşgelin canım ne iyi ettinde geldin
memnun oldum
maşallah bebeğinede canım sağlıkla kucağına al inşallah
bende teşe.derim allah razı olsun rabbim tüm anne olmak isteyenlere de nasip etsin hayırlısıyla
Merhaba kızlar aranız ayeni katıldım bende adım ümran izmirde yaşıyorum 1.5 yıllık evliyim ve kısmetse mart ayında anne olacağım bir kızım olacak
inşallah sizlerde yaşarsınız bu güzel duyguyu çalıştığım için sadece öğle araları girebiliyorum sistem izin vermiyo ama pazartesiden itibaren izne ayrılıyorum o zaman sık sık girerimamin canım herkese ve inşallah can arkadaşlarım ve banada
konuya sık sık bekliyoruz canım
tanıtma topiğinede sevdiğin 4 şeyi yazmayı unutma sakın olurmu
hoşbulduk canım amin inşallah hayırlısıyla sabırsızlıkla bekliyorum kızımı amin inşallahhoşgeldin o zaman canım
RABBİM mutlulukla kucağına almayı nasip etsin
darısıda bize inşallah