8 mart kadınlar günü çekilişi ...

sbls
nissan
cici
vazgeçilmezim
esra
derinnn
tatlmmm
flzask2003
ınaccessible_gril
diloş7677
toredo
çagla2525
ömerefeninannesi
esmersırıne
cylntsdmr
cicek22
fulya1234
maadram
umran_63

....

Kizlar bu ara krem arayasi icindeyim. Istedigim ozellik ise krem surdugun anda cilde parlaklik vericek kullandikca cilt tonunu esitlicek. Ben genellikle makyaj yapmadigim zaman beyaz tenli oldugum ucin yorgun ve biktin gozukurum bunun olmamasi istiyorum. Bioderma urunleri guzelmis almayi dusunuyorum ama kararsizim:KK43:(😉😉

fulyacım merh.
garnıerın hem krem hem fondeten gibi olan bb krem ıyı geldı bana..
cicim sbls size gunaydın

Kizlar bu ara krem arayasi icindeyim. Istedigim ozellik ise krem surdugun anda cilde parlaklik vericek kullandikca cilt tonunu esitlicek. Ben genellikle makyaj yapmadigim zaman beyaz tenli oldugum ucin yorgun ve biktin gozukurum bunun olmamasi istiyorum. Bioderma urunleri guzelmis almayi dusunuyorum ama kararsizim:KK43:(😉😉

canım hiç bi fikrim yok inan ki
pek sürmediğim için öyle şeyler bilemiycem

Merhaba kızlar aranız ayeni katıldım bende adım ümran izmirde yaşıyorum 1.5 yıllık evliyim ve kısmetse mart ayında anne olacağım bir kızım olacak :KK16::KK16::KK16:

Merhaba kızlar aranız ayeni katıldım bende adım ümran izmirde yaşıyorum 1.5 yıllık evliyim ve kısmetse mart ayında anne olacağım bir kızım olacak :KK16::KK16::KK16:

hoşgelin canım ne iyi ettinde geldin
memnun oldum
maşallah bebeğinede canım sağlıkla kucağına al inşallah

bende teşe.derim allah razı olsun rabbim tüm anne olmak isteyenlere de nasip etsin hayırlısıyla

amin canım herkese ve inşallah can arkadaşlarım ve banada
konuya sık sık bekliyoruz canım
tanıtma topiğinede sevdiğin 4 şeyi yazmayı unutma sakın olurmu

hoşgeldin o zaman canım :KK16:
RABBİM mutlulukla kucağına almayı nasip etsin
darısıda bize inşallah:KK16:

amin canım herkese ve inşallah can arkadaşlarım ve banada
konuya sık sık bekliyoruz canım
tanıtma topiğinede sevdiğin 4 şeyi yazmayı unutma sakın olurmu
inşallah sizlerde yaşarsınız bu güzel duyguyu :KK34: çalıştığım için sadece öğle araları girebiliyorum sistem izin vermiyo ama pazartesiden itibaren izne ayrılıyorum o zaman sık sık girerim :KK34:
hoşgeldin o zaman canım :KK16:
RABBİM mutlulukla kucağına almayı nasip etsin
darısıda bize inşallah:KK16:
hoşbulduk canım amin inşallah hayırlısıyla sabırsızlıkla bekliyorum kızımı :KK16::KK16::KK16: amin inşallah

HOŞGELDİN Canım bende izmirdeyim :KK16:

saglıkla al kuzunu kucagına inşallahh ...:nazar:

nerde yapıcaksın dogumunu

X