çaglacım gözün aydın hediyelerin gelmiş güle güle kullan serincim kesene bereket
o sihirli değnek bizede lazım canım yagünaydın kızlar işe gelir gelmez ilk günaydın bnden olsun dedım ...
bugün keyfım yok bi kırgınlık var üstümde yorgunum cok yarında yıne çalışma var5:
şu ıkı gun gecermi hemen evde de çoooookk işim varr offff bi sihirli değnek olsun istiyorumm hayatımda zor olan bütün şeyleri yapsın
:2::2:
günaydın canımmmgünaydın ....
herkesi kocamn öpüyorummm
nasılsınız bakalım
Günaydın hayırlı cumalar
gunaydın kızlar benim canım cok sıkkındı aksam uyuyamadım ama işe gelince hic tanımadığım birinden hediye almak cok mutlu etti beni tam 12 den vurmuş katilim cok tesekkür ediyorum hediyeleri ögle arası atayım biraz yogunuz beni cok merakta bıraktın ama hersey gönlünce olsun kızın ve eşinle cok mutlu bir hayat sürün cok tesekkür ederim sblsssssssssss her katil senin gbi olsunn
çağlacım gözün aydı hediyelerin gelmiş
elbisemi tunikmi tam anlamadım ama her neyse ona bayıldım çok zevkli
derincim kesene bereket
çok özenli olmuş hediyelerin gerçekten
gunaydın kızlar benim canım cok sıkkındı aksam uyuyamadım ama işe gelince hic tanımadığım birinden hediye almak cok mutlu etti beni tam 12 den vurmuş katilim cok tesekkür ediyorum hediyeleri ögle arası atayım biraz yogunuz beni cok merakta bıraktın ama hersey gönlünce olsun kızın ve eşinle cok mutlu bir hayat sürün cok tesekkür ederim sblsssssssssss her katil senin gbi olsunn
o sihirli değnek bizede lazım canım ya
günaydın bu arada
günaydın canımmm
sanada canım hayırlı cumalar
günaydın
günaydınn kızlarr hediyelerimm geldiii hepsini çok beğendim çok güzeller
katilim yaowwwwssss kesene bereket canımm benimm
ancak resimleri akşama anca yükleyebilirimmm
çok öpüyoruum siziii
günaydınn kızlarr hediyelerimm geldiii hepsini çok beğendim çok güzeller
Katilim yaowwwwssss kesene bereket canımm benimm
ancak resimleri akşama anca yükleyebilirimmm
çok öpüyoruum siziii
ölede canım hormonlarım cökmüş durumda iice takıyorum
gözün aydı canım
ama her neyse sıkkınsa canım değmez takma
hayat kısa
canım benim siyah olan triko bluz, teşekkür ederim canım benim. Çağlacım güle güle kullansın..
Gözün aydın canımmm güle güle kullan SBLSSS kesene bereket tatlım