gunaydın kızlar nasılsınız..
Evet bu hedıyesını halen kargoya vermeyenler neyı beklıyor acaba cok gec oldu kargoya verenlerde yanı ben elıne ulaşmamış kurbanımın ama bnden cıktı tamamen kargoyla alakalı bı durum artık ama aradım kargoyu bugun dagıtımdaymış yanı bugunde bırılerı hedıye alıcak :))
ama kargoya dahı vermeyen arkadaşlar bekletmeyın lutfen katıllerınızı
kuşlarr bana söyledi bugün sendehediyesini alanlar güle güle güzel günlerde kullansınlar inşallah
katillerinde keselerine bereket hepsi çok güzelll
benim katilden halaaa ses yokk
Herkese günaydın tazecik hediyeler yüklendi:)
Merhaba kızlaaarrHediyesi gelenler güle güle kullansın kurbnların kesesine bereket
Canim sana msj gondermis katilin ama cvp gelmedi diyo
Herkese günaydın tazecik hediyeler yüklendi:)
kuşlarr bana söyledi bugün sende
güle gülee kullan nissanım kesene berekettt
nerdesinn kızz senn hımmm
Kizlar hediyeleri gec kargoya verenler var gelicek cumya kadar
Esmersirine boyle dusunmen uzdu beni
gunaydın kızlar nasılsınız..
Evet bu hedıyesını halen kargoya vermeyenler neyı beklıyor acaba cok gec oldu kargoya verenlerde yanı ben elıne ulaşmamış kurbanımın ama bnden cıktı tamamen kargoyla alakalı bı durum artık ama aradım kargoyu bugun dagıtımdaymış yanı bugunde bırılerı hedıye alıcak :))
ama kargoya dahı vermeyen arkadaşlar bekletmeyın lutfen katıllerınızı
hadı gözun aydın canım gulele kullan katilinin kesesine bereket beklıyoruz hedıyelerıı sabırsızlıkla:))yanlış düşünmüşüm cicicim ben görmedim bugun dr gttim daireye gelmiş ama hediyelerimi katilimi göremedim ona burdan cok tsk ediyorum ama tam süpriz adamıymışbeni öldürdü meraktan bir msj bekledim hediyeleri görmedim yarın fotolarını atarım eminim cok güzeldir cok tsk ediyormmm onaa hersey gönlünce olsun bende gönderdim kurbanıma agır oldugum için biraz gecikti ama onunla msjlasıyoruz
kargom gelmis annem almis ama ben dershanedeyim aksam 9da cikacagim eve gider gitmez resimlrrimi yukleyecegim .:)
KK'dan yazdı bende cevap yazdım. Onun dışında ufak bir aksilik oldu telefonumu bulamıyorum sessizde olduğu için bulamadım ama çıkar bir yerlerden elbet :)
Kızlar selam
Heyyo hediyelerim geldi ve inanılmaz begendim yani şöyle söyleyebilirimki ancak beni tanıyan bi insan bu kadar güzel hediye gönderebilirdi tam zevkime uygun
Sanırım adaşım oldugu için ELİF beni anlamış kendimi tanıtışımdan :))
Kendisine sizlerin huzurunda öncelikle teşekkür ediyorum ve akşam iş çıkışı ilk fırsatta kendisi ilede mesajlaşacağım
Resimleri paylaşıyorum kızlar
begenmene sevindim canim iyi gunlerde kullanman dilegi ile
gerci seninle cok fazla ilgilenemedim siteminde haklisin ama beni mazur gorecegini umuyorum
arkadasligimizin ilerlemesi dilegi ile
nissan ve CYLNTSDMR kesenize bereket elinize sağlık
toredo ve sevgili katilim fulya side güle güle kullanın