Günaydın hanımlar...
evet kar ,kar diye diyeee sonunda Ankara'ya da yağdı kar,
ama trafik felç,özlemişiz karı,akşam eve gidince melenkimle kartopu oynayım biraz...
evet bakıyorumda çekiliş hanımlarının çoğu kırmızı kırmızı olmuş,
ne güzel görünüyorsunuz buradan...
bembeyaz bir sabahdan herkeslere günaydınlar opuyorumnanaktan
sonunda burda da kar yagdı hemde ne yagma sabah işe yürüyerek geldim karda yürüyim diye
aaa kızlar unutmadan anlatayım size , ben kolay kolay rüya görmem ama dün rüyamda çekiliş sonucumu gördüm kaydirigubbakcemile3 bana mügecik diye bir arkadaş çıkmış ki ben hiç sohbet ettiğimi hatırlamıyorum. tüm samsunu geziyorum rüyamda altüst ediyorum ama planladığım hiçbirşeyi bulamıyorum.sonunda bir hediye beğenip kocaman paketliyorum ve kazen gibi kapısına gidip kendim teslim ediyorum.hatta arkadaş '' bayanlarada koli mi taşıtıyor bu kargolar,itiraz etsenize ....'' diyor. öyle rüyanın etkisinde kalmışım ki sabah uyandığımda kollarım ağrıyordu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlrrrrrrrr,karlı bir günden merhabaopuyorumnanaktan
günaydın herkese..mutlu bir gün hepimizin olsun kızlar..
songül ablacım söyledigin şartları kabül ettim bile..yılbaşına girmedigime çok üzülmüştüm bari bunu kaçırmıyim..hepinizi öpüyorum..
eşim hasta olmayaydı biz de kar oynardık ne güzelakannehir
aman bi an önce iyileşsin de ben gerekirse straforla kar yapar yağdırırım koceme
günaydın nalancığım, mardin sosyetesi ne alemde bugün kaydirigubbakcemile3 mardinde havalar nasıl ?
olabilir eccemciğim ama ben gidip elden teslim etmeme çok güldüm az önce hatta elemanlar tuhaf tuhaf yüzüme baktı,yazık kafayı yedi tazecik der gibi :roflol: ben ilçeye gidecek vakti bulamazken şehirdışına çıkıyorum kaydirigubbakcemile3 gerçi rüyalar tersine çıkarmış belki ona ben çıkarım .ayy heyecanlanmaya başladım şimdiden delikafadulden delikafadulden
ALLAH şifa versin,tezelden iyileşsin eşin inşallah. bak eşin bilmez,unutur belki ama ben unutmam hatırlatırım bu yazdığını ona göre lülülülülülü
eşim hasta olmayaydı biz de kar oynardık ne güzelakannehir
aman bi an önce iyileşsin de ben gerekirse straforla kar yapar yağdırırım koceme
ben kaprisli dediklerimi yapmıyor demdim ki hiç hasta olmazdı stersli bir işi var vucut artık sinyal veriyor anlamında heryerinden bir şeyler çıkıyor hastalıklar cortladı o anlamda dedim....benim dediğimi yapmıyor demedim iyi okuyuuun lütfeen benimkide benden 7 yaş büyük ona kalırsa kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlrrrrrrrr,karlı bir günden merhabaopuyorumnanaktan
monserosem selam canım ...mardin sosyetesi hala zayıflama sürecinde ...10 kilo verdim...:lepi::lepi:mardin felaket soguk bi kar yagmadı kar başka yerlere yagıyor sogunu biz yiyoruz ..kaç gündür ha bugün ha yarın yagar diye bekliyoz ama yok yagmadı..
:roflol: canım valla ciddi ciddi düşünüyom aslında mutlu olsun diye...kar oynayamıyom diye üzülüyo garibim, çocuklar gibi cam kenarında izliyo bütün gün...
bu arad iyi dileklerin için de teşekkür ederimzemuszemus
biri 10 kilo zayıfladım mı dedi delikafadulden masallah tebrik ederim azminizi
eccem sen nasıl oldun iyleştinmi
canım öküsürk var biraz ama genel olarak iyim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tabi bu karda tekrardan hastalanmazsam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3