8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

Ben anladım sizi,
şimdi Şubata girince topic baya bir hareketlenecek anlaşılan...
şimdi sessiz sedasız geçiyor,
neyse az kaldı,hadi bakalım...

Ben anladım sizi,
şimdi Şubata girince topic baya bir hareketlenecek anlaşılan...
şimdi sessiz sedasız geçiyor,
neyse az kaldı,hadi bakalım...

ahh songül ablacım şubat gelince şimdi girmeyenleri alma topiğe sen
biz koca gün burdayız ama kimse yok

valla ben şimdiden kafamda hediye alternatifleri düşünmeye başladım bile ufaktannnnkaydirigubbakcemile2

şaka bir tarafa, sonucunda üzülmemek adına
gerçekten bakacağım gelmeyenlere...
sadece ilk başlarda yazıpta bu kadar zaman giremeyenler,
mesaj sayısı az olanlar,en son giriş tarihi bunları baz alıyorum...
üye sitey üye olmuş 2007 de,yıl 2010 toplam 3 mesajı var ve
çekilişe katılmak istiyor,ne demeliyim sizce,
ya da ilk zamanlar cazip ,hoş geliyor,listeye adını herkesten önce yazdırıyor ve sonrasında
ulaş ulaşabilirsen....bunları da göz önünde bulunduralım lütfen...
dediğim gibi kimse kusura bakmasın,sonuçta ulaşılamayacak olunursa
üzülen sizler kadar ben de oluyorum...
bu durumda beni de anayışla karşılayacağınızı umuyorum...

NOT:
bana % 100 katılacağım,
kargomu belirlenen günde, ptt haricindeki yurtiçi,aras veya mng kargoyla,ücret gönderenden şekilde göndereceğim,
kesinlikle tarafımdan hiçbir sorun çıkmayacak diyenler listede olacaklardır...

Son düzenleme:
belki yazılarımla yanınızda olmayabilirim ama gönlüm herzaman sizlerle arkadaşlar..opuyorumnanaktan
songülüm komutanım,beni al lütfen...mafoldumben

valla ben şimdiden kafamda hediye alternatifleri düşünmeye başladım bile ufaktannnnkaydirigubbakcemile2

bende 4-5 alternatif buldum şekerim. çekiliş belli olsun da bana çıkacak arkadaşıma sürprizlerimde olacak.8 şubatta olması iyi oldu,sürprizlerimi hazırlamak içinde bolbol vaktim kalmış olur bana sositososito

kızlar hediye olarak benim aklıma şu sıralar hiçbişey gelmiyo ne yapıcam bilmiyorum

kızlar hediye olarak benim aklıma şu sıralar hiçbişey gelmiyo ne yapıcam bilmiyorum

kime alacağını bilmediğin içindir,bende alternatif var ama bir belli olsun bakalım kendini nasıl tanıtmış arkadaşım ona göre şekillenecek herşey.8 şubat tan sonra eminim aklına gelir olumunekankayizsmile

bende cekilişi bekliyorum hediye secimi için evlimi bekarmı nişanlımı ceyiz hazırlıgı varmı yada bebiş bekleyen bi arkadasmı ona göre düsüncem hediyemi
songül ablacım dediklerine katılıyorum sonucun üzücü olmasındansa bastan tedbir almak en iyisi
cekiliş 8 subattaydı degilmi

tabi kimin çıktığını bilmeden hediyeye karar vermek zor oluyor.şimdiden kafamda bi tane hediye var kim çıkarsa çıksın.o mutlaka olacak, ama diğer hediyelerime sonra karar vereceğim..

Kendimizi tanıttığımız topiğe girmek için sabırsızlanıyorum. Sadece yazdım, hiç okumadım. Çekiliş yapılınca büyük bir keyifle o satırların arasında kurbanımı arayacağım. Bulunca da Sharlock Holmes misali hakkında derin araştırmalara gireceğim. Sonra da ona en uygun hediyeyi alıp yollayacağım.:))

merhaba hatunlar bende geldim bu aralar gelemiyorum tatlı telaşımız var oğluşumun odasını falan hazırladık ablamın 12 şubatta nikahı var onun koşuşturmacası fln baya bir yogunum üstüne üstlük havalar aşırı soguk buz tutuyorum dışarı çıktıgımda yogun geçiyor günlerim anlayacagınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…