Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şaka bir tarafa, sonucunda üzülmemek adına
gerçekten bakacağım gelmeyenlere...
sadece ilk başlarda yazıpta bu kadar zaman giremeyenler,
mesaj sayısı az olanlar,en son giriş tarihi bunları baz alıyorum...
üye sitey üye olmuş 2007 de,yıl 2010 toplam 3 mesajı var ve
çekilişe katılmak istiyor,ne demeliyim sizce,
ya da ilk zamanlar cazip ,hoş geliyor,listeye adını herkesten önce yazdırıyor ve sonrasında
ulaş ulaşabilirsen....bunları da göz önünde bulunduralım lütfen...
dediğim gibi kimse kusura bakmasın,sonuçta ulaşılamayacak olunursa
üzülen sizler kadar ben de oluyorum...
bu durumda beni de anayışla karşılayacağınızı umuyorum...
NOT:
bana % 100 katılacağım,
kargomu belirlenen günde, ptt haricindeki yurtiçi,aras veya mng kargoyla,ücret gönderenden şekilde göndereceğim,
kesinlikle tarafımdan hiçbir sorun çıkmayacak diyenler listede olacaklardır...
ahh songül ablacım şubat gelince şimdi girmeyenleri alma topiğe sen
biz koca gün burdayız ama kimse yok
hımmmm bencede,
bakalım kimler gelmeye başlayacak...
ecemcim songül ablacım ben sürekli giriyodum ilk başlarda ama baktım kimse benlen konuşmuyor ..bende yazmıyom artık...
ecemcim songül ablacım ben sürekli giriyodum ilk başlarda ama baktım kimse benlen konuşmuyor ..bende yazmıyom artık...
Aynen ben de surekli bu topigi okuyorum, ama yazmiyorum,uzun bir suredir sinavlarim var, kalip sohbet etmeye vaktim olmuyor, ustelik bi ara sinavlarim var, lutfen sans diler misiniz yazmistim, kimse kaale almadi bile, oyle olunca ben de artik yazmiyorum.
Ama belirttiginiz gibi cekilise % 100 katılicam,kargomu belirlenen günde, belirlenen şekilde göndericem,kesinlikle tarafımdan hiçbir sorun çıkmayacak umarim diyenler arasindayim. Zaten tarafima onaylama mesaji gelince de bu sekilde onaylicam.
Aynen ben de surekli bu topigi okuyorum, ama yazmiyorum,uzun bir suredir sinavlarim var, kalip sohbet etmeye vaktim olmuyor, ustelik bi ara sinavlarim var, lutfen sans diler misiniz yazmistim, kimse kaale almadi bile, oyle olunca ben de artik yazmiyorum.
Ama belirttiginiz gibi cekilise % 100 katılicam,kargomu belirlenen günde, belirlenen şekilde göndericem,kesinlikle tarafımdan hiçbir sorun çıkmayacak umarim diyenler arasindayim. Zaten tarafima onaylama mesaji gelince de bu sekilde onaylicam.
günaydın arkadaşlar karlara bürünmüş bir afyonkarahisardan hepinize nasılsınız umarım iyisinizdir
günaydın hatunlar opuyorumnanaktan nasılsınız bugün? ayy ne güzel mutlukız , beyazın güzelliğide başka oluyor değil mi? ne kadar soğuk havayı sevmesemde kar ı özledim valla
seninle niye kimse konuşmasın şekerim beni unutuyorsun .bazen sayfalar öyle ilerliyor ki kim ne yazmış göremiyorum ama sen yaz bize fırsat buldukça canım hoşsohbet arkadaşım
ALLAH zihin açıklığı versin canım,sınavlarınından güzel güzel sonuçlar alır paylaşırsın bizimle inşallah
moonserose evet cnm ne zamandır bekliyorduk bizde süper oldu ya o kadar güzelke gece03:30 dan beri yağıyor.hala devam ediyor cnm
günaydın canım evet beyazın güzelliği güzel oluyo ama birde evde oturup camların ardından bakabilseydik daha bi güzel olurdu sanki kaydirigubbakcemile3
maşallah maşallah , siz şimdi kartopuda oynamısınızdır zemuszemus
aaa bak o zaman süper olurdu eccemciğm, sıcacık odada camın önünde oturacaksın,birde elinde çay fincanı oldumu değmeyin keyfine ahhh yerimseniben
Günaydın millet
yine bi sabah yine işteyiz gerçi buna da çok şükür