8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

8 Şubat'a mı alındı çok iyi olmuş. Daha çok araştırırız alacağımız kisiyi zemuszemus
ben aklımda bişeyler şekillendi

ben o nota %100 uyacağım ablacım.şimdiden kesinlikle bunu tahahhüt edebilirim:lepi:

ecemcim songül ablacım ben sürekli giriyodum ilk başlarda ama baktım kimse benlen konuşmuyor ..bende yazmıyom artık...

Aynen ben de surekli bu topigi okuyorum, ama yazmiyorum,uzun bir suredir sinavlarim var, kalip sohbet etmeye vaktim olmuyor, ustelik bi ara sinavlarim var, lutfen sans diler misiniz yazmistim, kimse kaale almadi bile, oyle olunca ben de artik yazmiyorum.

Ama belirttiginiz gibi cekilise % 100 katılicam,kargomu belirlenen günde, belirlenen şekilde göndericem,kesinlikle tarafımdan hiçbir sorun çıkmayacak umarim diyenler arasindayim. Zaten tarafima onaylama mesaji gelince de bu sekilde onaylicam.

arkadaşlar biz onay mesajlarını ne zaman yolluyacagız? Kayınpederim ameliyat olacak,hafta sonundan itibaren 1-2 hafta giremiyecegim nete,ama çekilişe %100 katılacağım belirttiğiniz şartlara da uyacagım, ben onayımı gitmeden versem olur mu? onay msjı geldiğinde cevap veremiyecegim ama çekilişe katılmayı çok istiyorum,şimdiden onayımı vermiş olsam olur mu?

günaydın arkadaşlar karlara bürünmüş bir afyonkarahisardan hepinize nasılsınız umarım iyisinizdir

günaydın hatunlar opuyorumnanaktan nasılsınız bugün? ayy ne güzel mutlukız , beyazın güzelliğide başka oluyor değil mi? ne kadar soğuk havayı sevmesemde kar ı özledim valla

ecemcim songül ablacım ben sürekli giriyodum ilk başlarda ama baktım kimse benlen konuşmuyor ..bende yazmıyom artık...

seninle niye kimse konuşmasın şekerim beni unutuyorsun .bazen sayfalar öyle ilerliyor ki kim ne yazmış göremiyorum ama sen yaz bize fırsat buldukça canım hoşsohbet arkadaşım

ALLAH zihin açıklığı versin canım,sınavlarınından güzel güzel sonuçlar alır paylaşırsın bizimle inşallah

moonserose evet cnm ne zamandır bekliyorduk bizde süper oldu ya o kadar güzelke gece03:30 dan beri yağıyor.hala devam ediyor cnm

canım belki aralarda kalmıştır mesajların yoksa kimsenin konuşmaması diye bi olay yok
mesela ben hafta içi gündüz ne zaman isterseniz burdayım gelin konuşalım opuyorumnanaktan

ahh canım benim allah yardımcı olsun sınavlarında biraz geç kalmış olduk ama kusura bakma kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar karlara bürünmüş bir afyonkarahisardan hepinize nasılsınız umarım iyisinizdir

günaydınn canım buralarda bembeyaz

hepinize günaydın kızlarrr

günaydın canım evet beyazın güzelliği güzel oluyo ama birde evde oturup camların ardından bakabilseydik daha bi güzel olurdu sanki kaydirigubbakcemile3

moonserose evet cnm ne zamandır bekliyorduk bizde süper oldu ya o kadar güzelke gece03:30 dan beri yağıyor.hala devam ediyor cnm

maşallah maşallah , siz şimdi kartopuda oynamısınızdır zemuszemus
günaydın canım evet beyazın güzelliği güzel oluyo ama birde evde oturup camların ardından bakabilseydik daha bi güzel olurdu sanki kaydirigubbakcemile3

aaa bak o zaman süper olurdu eccemciğm, sıcacık odada camın önünde oturacaksın,birde elinde çay fincanı oldumu değmeyin keyfine ahhh yerimseniben

keyif budur işte ama biz işteyiz bide hasta hasta hiç çekilmiyo ya
Günaydın millet
yine bi sabah yine işteyiz gerçi buna da çok şükür

günaydın sipidimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aaa kızlar unutmadan anlatayım size , ben kolay kolay rüya görmem ama dün rüyamda çekiliş sonucumu gördüm kaydirigubbakcemile3 bana mügecik diye bir arkadaş çıkmış ki ben hiç sohbet ettiğimi hatırlamıyorum. tüm samsunu geziyorum rüyamda altüst ediyorum ama planladığım hiçbirşeyi bulamıyorum.sonunda bir hediye beğenip kocaman paketliyorum ve kazen gibi kapısına gidip kendim teslim ediyorum.hatta arkadaş '' bayanlarada koli mi taşıtıyor bu kargolar,itiraz etsenize ....'' diyor. öyle rüyanın etkisinde kalmışım ki sabah uyandığımda kollarım ağrıyordu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bembeyaz bir sabahdan herkeslere günaydınlar opuyorumnanaktan
sonunda burda da kar yagdı hemde ne yagma sabah işe yürüyerek geldim karda yürüyim diye

Günaydın hanımlar...
evet kar ,kar diye diyeee sonunda Ankara'ya da yağdı kar,
ama trafik felç,özlemişiz karı,akşam eve gidince melenkimle kartopu oynayım biraz...
evet bakıyorumda çekiliş hanımlarının çoğu kırmızı kırmızı olmuş,
ne güzel görünüyorsunuz buradan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…