ne güzel canım yaa zaten hediyelerin ne olduğu içinbden ne çıkacağı önemli değil ki , önemli olan özenilmesi...
günaydın dedik de miiiiiiiiiiiiii?????????????
ecoş hedaylerin ve yeni ofisin hayırlı olsunnnnnnnnnnn
ecoooş nasılsın altın mı yeni ofisine Şeniz
ne güzel canım yaa zaten hediyelerin ne olduğu içinbden ne çıkacağı önemli değil ki , önemli olan özenilmesi...
dayak yemeden bede cevap vereyimkaydirigubbakcemile3
günaydınnnopuyorumnanaktan
günaydın şekerler. nasılsınız?
fatunuz,moon,pasaklı,eccem, günaydın!
htcvlkn hediyesini almış. güle güle kullan.
benim de kurbanım hediyesini almış. aceleden telimi yazmayı unuttuğu için özelden mesaj atmış.
benim kurbanım rose01 idi.
günaydın dedik de miiiiiiiiiiiiii?????????????
ecoş hedaylerin ve yeni ofisin hayırlı olsunnnnnnnnnnn
günaydınn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sanada günaydın canım
çokk sağol
artık yeni ofisim için hediyelerinizi bekliyorum
:yüzsüzecesimili:
günaydın yeni gelen hatunlar,nasılsınız afiyettesiniz inşallah? yaa benim takıldığım bir konu var,daha hediyelerini kargolamayan arkadaşlarımız var.halbuki kurallarımızın ne olduğu,ne zaman hediyelerimiz yola çıkacağı tarih çoook çoookkk evvelden belliydi.neden bu vakte kadar gönderilmedi? hediyenin geç gelmesi , herkesin hediyelerinin geldiğini görüpde kendi hediyesinden bihaber olmak cidden çok kötü bir durum.lütfen hediyesini yollamayan kalmasın bugün ve hediyesini alan yollayan herkes bizle paylaşsın ki birnebze de olsa hediyesi eline geçmeyen arkadaşlar ümitlensin ve mutlu olsun....
anuşka abla,kalliste günaydın
moooncuğum mutlaka aksaklıklar olmuştur herkesin özendiğinwe kendine alır gibi aldığına inianıyorum ben...
ama sana hak veriyorum çünkü yılbaşı çekilişine katılmasam da senin yaşadığın aksaklığı çok iyi biliyorum....
senin yaşadıklarını başkaları da yaşamasın istiyorsun
evet canım,herkes mutlu olsun istiyorum.onun için duygu ve düşüncelerimi paylaşmak istedim. songül ablam taaaa enbaşından garantiye almak için elinden geleni yaptı ve kuralları belirledi.neyse daha 8 mart a var,inşallah herkesin yüzü güler ve mutlu olur...
:roflol: ayy sabah sabah yine yüzsüzlüğüm tuttu dimi
ama fatunuz hakkaten çok güzeldi ya o kediler
bizim burda hayatta yok öle şeyler