8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

melodicim sana da kolay gelsin ay sende mi karikatür ekledin göremiyorum ben resimleri iş yerinden, merak ettim bak bilmiyorumkismile

moon cum larissa 2 oldum. kaydirigubbakcemile3
spedy müsait olursa benim işyerime gelecek inşallah 5 dk. olsada görüşürüz. foto aklımda.

pasaklım neden göremedin ki?

eccem eline sağlık kokusu buradan duyuluyor. Şu an benimde bürom temizleniyor.

Ecoşum ellerine kollarına sağlık oooh mis gibi olmuştur şimdi her yer zemuszemus

Melodicim benim internetim iş yerinde kısıtlı sadece kkya girebiliyorum o da özel izinle aklinialirimsmile
başka sitelere giremedğim içinde foruma başka sitelerden eklenen resimleri göremiyorum bitanecim :gitme:

evt kızlar valla miss gibi tertemiz oldu ama bende bittim
ama kendim yapmak zorundaydım öbür türlü güzel olmıcak çünkü biliyorum
içime sinsin istedim
ama kolumu kıpırdatmaya mecalim kalmamışa

birde kızlar ya ben buraya elektirikli cezve almak istiyorum sizce kullanışlı olur mu
yoksa ketıl mı alayım

ellerin dert görmesin eccemciğim kokusu buraya kadar geldi temizliğin :)) sadece çay demleyeceksen çay makinesi al hatta ar... burda kapanyası var.orda da bir sor istersen fiyatlar çok iyi

ellerin dert görmesin eccemciğim kokusu buraya kadar geldi temizliğin :)) sadece çay demleyeceksen çay makinesi al hatta ar... burda kapanyası var.orda da bir sor istersen fiyatlar çok iyi

yok ya ben tek kişiyim ya çay makinası büyük gelir o kadar çay içmiyorum
arada bitki çayı içerim onlarda sallama kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nescafe ccappuccino yada süt ısıtırım salep içerimde
şimdi çay ocağı tam üretimin ortasında kaldı gidip gelmek istemiyom
o yüzden aklıma o cezveler geldi

ecem hediyelerin şahane güle güle kullan.
canım eğer tek kendin için alacaksan elektirkli cezve yeter. küçük ve pratik olur.
ama gelen giden misafirin çoksa ketıl alabilirsin.
pasaklım üzüldüm görememene.

yok ya gelen gidene yapamam ben
uğraşamam onunla
bugün iş çıkışı bi bakayım nasıl fiyatları falan

kızlar PasaklıMinikTanrıca arkadasımdan gelen hediyelerimi parşembe günü aldım resimlerinide şimdi ekledim diger topiğe,çoook teşekkür ediyorum hepsine bayıldım çok mutlu oldum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ecoşum elektrikli cezveler pratik olur sana ama onlarda süt falan ısıtılıyor mu bilmiyorum

çiviiii hoşgeldiiin pasaklııı güle güleee :lepi:

saat bir oldu pasaklı kaçar kızlar hoşçakalıın iyi bakın kendinize a.s.

şimdi evden bakarım melodim üzülme gel öpem seni Şeniz

canııııım sen mutlu olduysan problem yok, çok sevindim beğenmene
telefonda da demiştim buraya da yazayım
seninle hiç sohbet edemedik bu yüzden de neyi beğenirsin bilemedim biraz kararsız kalarak aldım hediyelerini
kendi beğenime göre aldım ama zevklerimiz aynıymış demek sevindim
güle güle kullan güzel günlerde kullan tatlım kaydirigubbakcemile2

hmm o zaman ben gidip sorayım olmuyosa ketıl alrım artlk
iyi tatiller canımm sana opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ulee bı sen gördün beni sende gidiyosun :gitme:

aaa çakma kankam gelmişşolumunekankayizsmile

çivim gidiyorum dedim ama laf yetiştirmekten gidemiyorum :roflol:
kocik gelmiyo bugün serviste ikiye doğru kalkacak minibüse mi binsem servisi mi beklesem bilemedim
servis ters taraftan gidiyo inip yine minibüse binmem gerekecek boshayallersmile
hadi bi fikir verin gaari boş kaldım boş muhabbet yapalım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…