8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

bu sıpaydi var ya tam sıpa tam..
nasıl senaryolar yazıyor bana günlerdir yok ben almıyorum sana. yok sana alan arkadaş senden çok uzakta. yok ayy adını unuttum biliyordum aslında ama kim acaba.. klava:
çalışkan kargocularım şu an itibariyle hediyelerimi getirmiş bulunmakta :teytey:
tabiki günlerdir iddia ettiğim ama her seferinde beni ikna ederek kendisi olmadığına inandığım speddy den geldi hediyelerim opuyorumnanaktan
nasıl da güzel şeyler göndermiş.
hırkam iç çamaşırlarım çorabım kolyem..
canım çok zevklisin çok..
inan bu çekilişten çok keyif aldım ama senden hediye almak daha da bir keyifli oldu.
çok çok teşekkür ederim.

Eklentiler

• $1.jpg
    10,5 KB · Görüntüleme: 32
civiimm cok mahcup ettin beni yaa
canım benim nası utandım sen kargonu verdim diyince
ince düsünceli kankam opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

kıslar ne zamandır ugrayamıyorum işten basımı kaldırsam bi cok yogunuz daha ne hedıyemı yollıyabıldım nede bnm hedıyem geldı ses seda yok ama sormuyorum kım yolladı veya kıme cıktım dıye cunku hala bende yollıyamadım ( uzgunum bu konuda ınşallah yarın yollıcam ama suna emınım 8 mart gelmeden elınde olcak cnm arkadasımın mahcubum bu konuda ama keske hersey ıstedıgımız gıbı olsa neyse kıslar opuyorumm kıb hepınızz

hanııııım hanııııım bana mı dedin sen onu sengözlerimebaksanab

çok güzel hediyelerin canım güle güle kullan Şeniz
ne güzel herkes bir birine oyun yapmış heyecanınızı kat kat arttırmışsınız hihoyyyt

günaydın kızlar
yoğun bir güne merhaba dedim
eğer makinamın bağlantı kablosunu bulabilirsem
hediyelerimin resmini eklicem

inşallah bulursun eccemciğim merak ettim valla ne alınmış sana böyleeee duygulandınnnn :))

inşallah bulursun eccemciğim merak ettim valla ne alınmış sana böyleeee duygulandınnnn :))

canım gerçekten harika şeyler almış
ama asıl duygulandığım benim için bu kadar özenmesi uğraşması
yaptığı süpriz beni duyguandırdı
o gün öğrendiğimde gerçekten şoka girdim bu kadar zaman
dedktif gibi gizli gizli hazırladı ya herşeyini

ne güzel canım yaa zaten hediyelerin ne olduğu içinbden ne çıkacağı önemli değil ki , önemli olan özenilmesi...

günaydın şekerler. nasılsınız?
fatunuz,moon,pasaklı,eccem, günaydın!
htcvlkn hediyesini almış. güle güle kullan.

benim de kurbanım hediyesini almış. aceleden telimi yazmayı unuttuğu için özelden mesaj atmış.
benim kurbanım rose01 idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…