8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

ben küçükken gelmiştim adanaya. hayal meyal hatırlıyorum.
süs eşyalarını severim bende.
umarım birgün geliriz oraya.

eccem yavrum bu gidişle kargo şirketleri peşine düşecek, inegölde en çok paket gelen şahıs olarak anlaşma yapmak için seninle yarışacaklar yarışacak :roflol::roflol::roflol:

ben küçükken gelmiştim adanaya. hayal meyal hatırlıyorum.
süs eşyalarını severim bende.
umarım birgün geliriz oraya.

canım ben adanalıyım ama adanada oturmuyorum doğu görevindeyiz şuan görev yaptığım yerde bu tür şeyler çok

ama adanaya bekelrim sizi hepiniziiiiiiiiiii

eccem kız ne alayım sana.
ayucuklu kalemlik alayım mı?
adresini yolla canım. sen yerleş ben kendimi ayarlayayım süprizim olcek sana!
opuyorumnanaktan

ayy ne sürprizi yaa merak ettim bak şimdi

inşalalh 8 marta akdar herkesin hediyesi ulaşır eline

aa balım ne dimek...
burada da öyle şeyler çok miilett istanbuldan adanadan muğladan geliyor buraya süs eşyası almaya speedyme öyle güzel şeyler beğenmiştim ama kargoyla hasr olur diye gönderemedim...

anladım canım ne güzel yaa
bizim burdaki şeyler genelde standart heryerde olan şeyler
tabi kargoya güvenilmiyo ki yaa

eccem yavrum bu gidişle kargo şirketleri peşine düşecek, inegölde en çok paket gelen şahıs olarak anlaşma yapmak için seninle yarışacaklar yarışacak :roflol::roflol::roflol:

hakkaten canım yaa
ee sen ne alcan bana aklinialirimsmile aklinialirimsmile

günaydın şekerler. nasılsınız?
fatunuz,moon,pasaklı,eccem, günaydın!
htcvlkn hediyesini almış. güle güle kullan.

benim de kurbanım hediyesini almış. aceleden telimi yazmayı unuttuğu için özelden mesaj atmış.
benim kurbanım rose01 idi.

Günaydın tatlım opuyorumnanaktan

ders191atiyeja0.gif

Günaydın ablacım opuyorumnanaktan

günaydın dedik de miiiiiiiiiiiiii?????????????
ecoş hedaylerin ve yeni ofisin hayırlı olsunnnnnnnnnnn

akannehir eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile gü gü gü gü gü nayyy dıdıdıdıdıdın

dayak yemeden bede cevap vereyimkaydirigubbakcemile3
günaydınnnopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 günaydın şikeeer opuyorumnanaktan

iyim canım sen napıyosun
yok canım ya alışamadım henüz
sabah çamaşır suyu ve eldiven aldım
az sonra temizliğe başlıcam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evt canım nasıl özenmiş o paketlere her birini açarken ayrı heycan yaptım
yani kimden geldiğini bilipte bu kadar heycanlanmam bile şaşırtıcı
ve aldıkları daha da güzeldi
dediğim gibi ben gitsem aynı şeyleri seçerdim o kadar benim zevkime uygun şeyler
2 li deri tepsi , 2 li gümüş şekerlik , harika bir nazarlık (benim favorim) , benim rengim pembiş küpeler ve de tabii ki pembiş donum

kolay gelsin o zaman sana ecoşum aklinialirimsmile :hulya:

günaydın kızlar sabah nizamiyenin tel sesiyle kalktık kargom gelmiş eşim geldi dün akşam sabah gitti aldı geldi hediyelerimi....htcvlkn dan geldi hediyelerim çok begendim hepsini ilk mektubunu okudum hediyeleri açmadan ve harika bir mektupla yüzümü güldürdü hediyelerininde hepsi birbirinden güselhepsi için ayrı ayı tşk ediyorum arayacagım ama uyuyodur die bekliyorum sizlerle hemen paylaşmak istedim tekrar tşkler htcvlkn

gözün aydın rüyanazcııım güle güle kullan cicilerini bayanssulusmile

günaydın yeni gelen hatunlar,nasılsınız afiyettesiniz inşallah? yaa benim takıldığım bir konu var,daha hediyelerini kargolamayan arkadaşlarımız var.halbuki kurallarımızın ne olduğu,ne zaman hediyelerimiz yola çıkacağı tarih çoook çoookkk evvelden belliydi.neden bu vakte kadar gönderilmedi? hediyenin geç gelmesi , herkesin hediyelerinin geldiğini görüpde kendi hediyesinden bihaber olmak cidden çok kötü bir durum.lütfen hediyesini yollamayan kalmasın bugün ve hediyesini alan yollayan herkes bizle paylaşsın ki birnebze de olsa hediyesi eline geçmeyen arkadaşlar ümitlensin ve mutlu olsun....

evet haklısın moonserosecum ama belki gerçekten çok önemli sebepleri olduğu için gecikmişlerdir, allah korusun sağlık sorunu olabilir, iş yerinde yaşadığı sorunlar olabilir, kargoda yaşanan bi sıkıntı olabilir
ben inanıyorum ki herkes büyük bir heyecanla hazırlandı bu çekilişe
ama bazı durumlarda insanın elinde olmayan sebepler gecikmeye nden olabilir, biraz daha anlayışlı davranıp bekleyelim haftaya kadar olumunekankayizsmile

herkeslere günaydın,

benim hediyelerimi gönderen sonunda bulundu.the original arkadaşımdan gelmiş.eğer oğlumu

kandırabilirsem,resimlerini yükletmeyi düşünüyorum.(ben bu konuda yeteneksizim de):ecrin_bebek:

ben de pupulist arkadaşıma göndermiştim.o da sağolsun resimlerini yüklemiş. ve telefonuma mesaj

atmış.çok beğendim diye,ben de burdan ana güle güle kullan diyorum.opuyorumnanaktan

Bu hediyesini alamayanlar için üzülüyorum ben ya...
Şuradaki heyecana ortak olamıyorlar.
Bu forumda geçen yıl da çekiliş yapıldı bildiğim kadarıyla. Hiç kimse çok acemi değl.
Dahası kurallar en baştan belirleniyor.
Kişisel işlerimizi son güne bırakabiliriz; ama bu iş kişisel değil.
Bundan sonraki çekilişlerde biraz daha hassas davranılacağını umuyorum.

Son düzenleme:
COLOR="Red"]]fatunuzcum [/COLOR]ben süs eşyalarını adana da var sandım.

eccemcim bekle ve gör süprizini.

anuşka ablam haklısın. yılbaşı çekilişine katılan çoğunlukta. ben katılamadım ama çarşamba gününe yetiştiremem diye panil olmuştum. bu hafta herkes alsa iyi olurdu.
ben hala bekliyorum.

pasaklım naber canım?

larissamın kulakları çınlasın. :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ayy melodiii larisa 2 olmuşsun kaydirigubbakcemile3 çok komikler ya gülmekden gözlerim yaşardı .bu arada sen spedy ilemi buluşacaksın delikafadulden resim isterim muhahhak , güzel güzel resimler çekilin emi ?

geldimm kızlarr
yalnız yazmaya bile halim kalmadı yaa :S
yalnız şuanda burası miss gibi çamaşır suyu kokuyo
pekte temiz oldu heea

X