hee ebet öyleymiş bana sölediler melzeyitcim laelaelaelaelae
süprüsü bozulmasın diye seni aramamışlar gaari beni aradılar
çok acil yönetimle toplantısı çıkmış hediyelerinin toplantı birazcıkk uzun sürebilirmiş biter bitmez geliceklermiş sana doğru sempatiksalakcinni
yaaa ama pasaklım miniğim tanrıçam gerçektenmi yaaa iyi bakalım öylee olsununnnn hehehehehe ben biliyodum arkadaş yollamıştır zatenn sorun benim hediyeler fingirdek çıktı heryerde iş çıkartıyolarsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
nann sıpaydıı ne aldın bakalım hatun hihoyyyt
hee ebet dedikodu çıkmış senin hediyenle ilgili bi tanesi genel müdürü iş olmuş
aralarında bişi var diyolla ama ne kadar doğru bilmem gözümnen görmedim aklinialirimsmile
günaydın hayatım opuyorumnanaktan
şekerparem bal peteğim kaymaklı kadayıfım fıstıklı baklavam sütlü nuriyem hoşbulduk Şeniz olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile bayanssulusmile
hepimzi toplanır geliriz, yıkarız o dükkanı başlarına kötükedihüso
sen merak etme bizim çenemizle baş edemezler zemuszemus sempatiksalakcinni
herkeş gitmiş.
spedyy gözün aydın cnm güle güle kullan hediyelerini çok güzeller
hahhayy hatun benimkilere ne olmuş dersin. haklarında şöyle böyle diyorlar. var mıdır aslı :roflol:
paaasaaaakklllııı çinişkencesi yapmaa burda hamilelereee kaymaklı kadayıııfıım fıstıklıbaklavamm yazmayın böyle yiyecek şeylerrii yaa lütfeeennn söngül abladan da anuşka abladan da herkesden rica ediyorum hamilleler var duyurulluurr.... kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile kafamçokkarıştı eyvahedigeldismile
evet spedyim. bu haftadan sonra dağılırız herkes biyerlere gider.
kız sana soru sordum görmedin
izmire gelmişin haberim yok. ne zaman geldin geri döndün? görüşürdük!
spedy hediyelerin pek güselmiş.
hahhayy hatun benimkilere ne olmuş dersin. haklarında şöyle böyle diyorlar. var mıdır aslı :roflol: