8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

derin ve htcvlkn bekleyin bakalım kimden gelecek diye.
biras heyecan olsun demi?

ya herkes biliyor bi ben bilmiyorum zati.:uhm:
sıpaydim biliyor eccem biliyor songül ablam zaten mecbur biliyor kaydirigubbakcemile3
pişşt hatun tüyo versene aklinialirimsmile

:umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

kızlar gıremıyorum bır suredır foruma cok calısıyorum cunku :S gece gunduz dıyebılırım :) hıc bıseyıde unutmadım yanı benım hedıyemde bugun yarın elıne ulasır arkadasın aslında dırek gıtıp verebılecegım bı hedıye ayarlıyordum fakat bilemedim arada kaldım bakalım ıns.bunuda beğenır

evt pasaklım bende çekilişte bi sürü yakın arkadaş edindim
netten de açamıyo musun sohbetleri
ne biliyim e buddy ya da gmail falan

yok ecoşum açamıyorum hiç bir şekilde :1no2:

bende çok güzel dostluklar kurdum

hepinizi çok ama çok sevdim

iyiki katılmışım çekilişe

sizleri çok seviyoorummmm

tatlışııım bizde seni çok sevdik yani ben kendi adıma çok sevdim Şeniz

aynen yaa eşim annem kardeşim falan diyolar deli misin sen internetten öyle arkadaşlık mı edilir falan
ama bakıyorlar ki ben çok mutlu oluyorum bir şey demiyorlar
ilk yılbaşı çekilişinde hepsi dedi ki abartıyorsun bu kadar şey gönderilir mi sana hediye gelecek mi gelmeyecek mi bilmiyorsun bile falan
ben hediyelerimi gönderdim, kurbanım mutlu oldu, onun cıvıl cıvıl sesini duyunca bende mutlu oldum, arkadaş olduk, şimdi bebeği olduğu için pek giremiyor ama zaman zaman telefonlaşıyoruz sohbet ediyoruz
yılbaşında bana gelenler beni biraz hayal kırıklığına uğrattı ama olsun kısmet böyleymiş dedim pes etmedim ikinci çekilişe de katıldım
hala akıllanmadın dediler ama engel de olamadılar kaydirigubbakcemile3 çünkü mutlu oluyorum ben sizlerle böyle güzel iletişim kurarak :asigim:

teşekkür ederim pasaklım bende sevdim senii

canım beniiim Şeniz olumunekankayizsmile

Günaydın bayanlar,nasılsınız,
hediyesi gelmeyenler azınlıkta mı??

aaaa dün ysl_cinema aradı beni hediyesini almış çok mutlu olmuş sesini duyunca bende çok mutlu oldum
evinde interneti olmadığı için kurbanımın gelemiyormuş meğer ama en kısa zamanda evine net bağlatıp gelecekmiş hihoyyyt
ben onu hediyesini kargoya verdiğim gün aramıştım nickimi söylemeden konuşmuştuk hedyesini alınca demek sendin o diye geri aradı çok mutlu oldum zevklerimiz aynıymış kaydirigubbakcemile2

ben hepinizi çok seviyorummmmm.........
ve bu topik kapanınca bu güzelsohbeti bir daha nere bulurum diye çok üzülüyorum

bişey eksik o da enerjiii yok ki aramızda sineerjii olmayınca olmuyoor işteeee seninki yaptı bana alerjiii sositososito :sm_cool: sositososito :sm_cool:

arkadaşlarım bana çılgın gibi bakıyor.ohaoldumsmile
tanımadığın bilmediğin kişilerle ne konuşabiliyorsun ne paylaşabiliyorsun diye. sıcakkanlılığın da bu kadarı fazla diyorlar. kaydirigubbakcemile3
hele şu çekiliş olayı akılları almıyor.
ben bu siteyle ilk olarak bir sağlık problemimle ilgili araştırma yaparken karşılaşmıştım. tek benim başıma geliyor sandığım.
bir baktımki hiç de yalnız değilmişim. :umursamaz:
sonra sadece sorunlarını değil mutluluklarımı hatta özlemlerimi( denizci eşleri topiğimde) bile paylaşabildiğim bir yer oldu burası.
sahiden artık hayatımın bir parçası. :enbuyukkk:
hepiniz iyiki varsınız.. opuyorumnanaktan

ben hepinizi çok seviyorummmmm.........
ve bu topik kapanınca bu güzelsohbeti bir daha nere bulurum diye çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…