8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama:a015::a015:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

:gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:

larisacım gördüm hediyelerini çok güzelmiş gerçekten hepsi bayanssulusmile güle güle giy güle güle kullan cicilerini zemuszemus

sıpaydim sende ekler misin albümüneee seninkileri de göremedim :kedi:

ben haftanın son gününe kaldığı için ve sevgili arkadaşımı bekletmemek üzmemek için hediyesinin benden geleceğini açıkladım.. sevgili DERin83ŞenizŞeniz şimdi sadece hediyelerini merak etsin bakalım..

artık benimkide açıklasa iyi olacak çünkü merak tan öte başka şeyler hissetmeye başlıyorum utanmasam hediye istemiyorum diyecem o durumdayım yanii

hadi beee deliymiş üçkağıtçı bebek hrkası haaaaa

nan de get....
zaten oratalığı brbirine karıştırdın....
amanin bacılaaaaarrrr...
bu karu bi alınganbi telaşlı bi buluttan nem kapan cins ki sormayın....
aman ne çektim ben bunun elindeeennnnnnnnn
bi laf ettik bin ah işittik yaavvvvv
:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

speedy-gonzales kediciklerine bayıldım.çooook güzeller.Şu ana kadar gördüğüm hediyeler arasında favorim kedicikler.Kedi objesine dayanamam.Keşke benimde olsasenağlama

naaan chevi ben doğuştan böyleyim sanırım.

fatunuz sana söyleyecek hç sözüm yok anacım hep sana diyorum zaten konuşmuyorum seninle artık.
bana bak bi dahakine de diğer çeyiz Listemi yollayım tamam mmı?

yesim canım bende hayvanlı herşeyi severim ayı+kedi yollamş bilmiyrum bana ne demek istedi :jeyyar:

artık benimkide açıklasa iyi olacak çünkü merak tan öte başka şeyler hissetmeye başlıyorum utanmasam hediye istemiyorum diyecem o durumdayım yanii

evet haklısın melzeyitim hiç olmazsa arkadaşlarımız yola çıktı çıkmadı diye bilgi verseler hani hediye yollanacak kişiye değil başkasıyla haber yollasınlar da insan meraklanmasa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…