- 20 Ekim 2007
- 12.734
- 40
- 52
ben hepinizi çok seviyorummmmm.........
ve bu topik kapanınca bu güzelsohbeti bir daha nere bulurum diye çok üzülüyorum
tatlım bizler buradayız,sohbetimiz hiç bitmeyecek ki, Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın bayanlar,nasılsınız,
hediyesi gelmeyenler azınlıkta mı??
kurbanıma sesleniyorum not kağıdımı koymayı unuttum aceleden ama bir poşet var parfümeri yazıyor içindede kırmızılı hediye paketim var sevmediğin bir renkle başka rengin karışımı var içinde ama beğeneceğini sanıyorumdelikafadulden
çekilin yoldaaaannnnnnn ben gelldimmmmmmmmm gözüm morardı parnağım koptu kolum kırıldııııııı öhöhöhöh ağlıyom şuan
Günaydın bayanlar,nasılsınız,
hediyesi gelmeyenler azınlıkta mı??
çekilin yoldaaaannnnnnn ben gelldimmmmmmmmm gözüm morardı parnağım koptu kolum kırıldııııııı öhöhöhöh ağlıyom şuan
abla benimkide gelmedi çok üzülüyorumlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
keşke arasaydı aramadıda asıl üzüldüğüm nokta orası arayıp ben gönderdim yada gönderemedim ama şu tarihtegönderecem dese çok mutlu olacaktım artık umudum kalmadıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:teytey::teytey: şaka biyana bekliyorum ablacığım bugünde gelmedii gelecektir ama kesin işi çıkmıştırr hediyelerin kargodaahihoyyythihoyyyt
sen niye benim msjımın hemen üstüne yazdın bakalım. yoksa bana mı aldın kuzu söyle bakalım. ya da şunu söyle neymiş o kurbanının sevmediği renk aklinialirimsmile:roflol:
:roflol: naptın halledebildin mi
mevzu çıktı mı yardıma ihtiyacın oldu mu
bi ıslık öttürsen toplaşırız biz şşşş sempatiksalakcinni
larisam elmalı turtam rici etsem albüme ekler misin hedayelerini
bende merak ettimde :kedi:
naan fatunuz Allah kahretmesin seni Aldım hediyelermi