8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

hediyesi gitmeyenler bana gelmedi yazdıkça üzülüyorum ama mesela ben de elimde olmayan nedelerle dün verebildim kargoya bugün elnde olur dediler inşallah yaaa, kurbanım kadar heyecanlıyım belkide daha fazla...her dakika burdayım gelip bir şey yazdımı diye :)

bakın sakın beni unutmayın haaa unutursanız acayip küserim vallaaa.......
hanig geyik topiği o yaaavvvv...
bin tene var maşallaaahhh

kurbanıma sesleniyorum not kağıdımı koymayı unuttum aceleden ama bir poşet var parfümeri yazıyor içindede kırmızılı hediye paketim var sevmediğin bir renkle başka rengin karışımı var içinde ama beğeneceğini sanıyorumdelikafadulden

çekilin yoldaaaannnnnnn ben gelldimmmmmmmmm gözüm morardı parnağım koptu kolum kırıldııııııı öhöhöhöh ağlıyom şuan

Geldi işte hediyelerim
Kutuya bayıldım rengine bittim zemuszemuszemuszemus
hepside birbiriniden güzel
gelen hediyelerim..Atkı(eflatun biterim bu renge zaten) , donumda var pembiş cok hoş kutusu şahane , cüzdan oda cok harika cok begendim(gecen hafta hediye alırken kurbanıma bi cüzdana denk geldim alıcaktım iyiki almamışım, ula koca alcak olsam kocamı gelirdi ola:roflol:) , deniz yıldızımda cok hoş...Mektupda vardı cok harikaydı
hepside birbirinden harikaydı tşkler dadlumolumunekankayizsmile
Kısmetsiz Kedi mmmmmolumunekankayizsmile
Hemen onu aradım alır almaz actıkdan sonra hediyeleri tabiki. biraz konuştuk cok tatlı bir bayan...Dostlugumuzu nice pekiştiricek gnlere canımolumunekankayizsmile

dsc00881k.jpg

dsc00882w.jpg

dsc00883nk.jpg

dsc00888v.jpg

dsc00885jp.jpg

dsc00886xq.jpg

dsc00884ai.jpg

işte bu kadarzemuszemus

kurbanıma sesleniyorum not kağıdımı koymayı unuttum aceleden ama bir poşet var parfümeri yazıyor içindede kırmızılı hediye paketim var sevmediğin bir renkle başka rengin karışımı var içinde ama beğeneceğini sanıyorumdelikafadulden

sen niye benim msjımın hemen üstüne yazdın bakalım. yoksa bana mı aldın kuzu söyle bakalım. ya da şunu söyle neymiş o kurbanının sevmediği renk aklinialirimsmile:roflol:

Günaydın bayanlar,nasılsınız,
hediyesi gelmeyenler azınlıkta mı??

abla benimkide gelmedi çok üzülüyorumlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
keşke arasaydı aramadıda asıl üzüldüğüm nokta orası arayıp ben gönderdim yada gönderemedim ama şu tarihtegönderecem dese çok mutlu olacaktım artık umudum kalmadıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:teytey::teytey: şaka biyana bekliyorum ablacığım bugünde gelmedii gelecektir ama kesin işi çıkmıştırr hediyelerin kargodaahihoyyythihoyyyt

çekilin yoldaaaannnnnnn ben gelldimmmmmmmmm gözüm morardı parnağım koptu kolum kırıldııııııı öhöhöhöh ağlıyom şuan

:roflol: naptın halledebildin mi
mevzu çıktı mı yardıma ihtiyacın oldu mu
bi ıslık öttürsen toplaşırız biz şşşş sempatiksalakcinni

larisam elmalı turtam rici etsem albüme ekler misin hedayelerini
bende merak ettimde :kedi:

larisaaaa mağzaya gittim ben geldim uleynnn arkamda kkk var bide larisa var dedim millet baktı yüzüme hepsi biyerlere kaçıştı ama sonra hurrraaaa üzerime ne oldu ya nereye kayboldunnn baktım sağa sola kimsecik kalmamışşşşş:roflol::roflol::roflol::roflol:

abla benimkide gelmedi çok üzülüyorumlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
keşke arasaydı aramadıda asıl üzüldüğüm nokta orası arayıp ben gönderdim yada gönderemedim ama şu tarihtegönderecem dese çok mutlu olacaktım artık umudum kalmadıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:teytey::teytey: şaka biyana bekliyorum ablacığım bugünde gelmedii gelecektir ama kesin işi çıkmıştırr hediyelerin kargodaahihoyyythihoyyyt

hee ebet öyleymiş bana sölediler melzeyitcim laelaelaelaelae
süprüsü bozulmasın diye seni aramamışlar gaari beni aradılar
çok acil yönetimle toplantısı çıkmış hediyelerinin toplantı birazcıkk uzun sürebilirmiş biter bitmez geliceklermiş sana doğru sempatiksalakcinni

sen niye benim msjımın hemen üstüne yazdın bakalım. yoksa bana mı aldın kuzu söyle bakalım. ya da şunu söyle neymiş o kurbanının sevmediği renk aklinialirimsmile:roflol:

yok gülüm valla sana değil olsa söylerim ümitlendirmeyelim artık son günler kimsenin canı sıkılmasın bekleyenlerin bunaldığını görükçe bende bunalıyorumkaydirigubbakcemile3

kahverengisempatiksalakcinni heh işte şimdi okuyacak anlayacak noldu sempatiksalakcinni

:roflol: naptın halledebildin mi
mevzu çıktı mı yardıma ihtiyacın oldu mu
bi ıslık öttürsen toplaşırız biz şşşş sempatiksalakcinni

larisam elmalı turtam rici etsem albüme ekler misin hedayelerini
bende merak ettimde :kedi:

HAllettim canım onlar ılımlı davranınca benimde ortamı germemin bir anlamı olmadığını anlamamam birkaç saniye sürdü tüh dedim ekşınn hani ekşın olacaktı kızlar bana gazı verdi ama hallettik şuan için bakalım düzeltecekler özürde diledilerr amaaaagöreceğizzzheheee

larissa ve spedy hediyeleriniz çok hoş güle güle kullanın cicilerinizi!

benim ki hala gelmedi.

X