bencede a.samaaan her ekleyeni size hediye alacak olan kişi sanmayın bende listemde olmayanları ekledim bayanssulusmile
amaç kafa karıştırmak :jeyyar:
günaydın güsellerrrrrrrrrrrzemuszemus
aman söyleme ben buldum zaten bana hediye alacak kişi ipuu vermiş kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
iyidir canım seni sormalı :=) eccemin ağzından laf almaya çalışıyorum kaydirigubbakcemile3
Allah beni kahretmesin emi kız dikkat etmedim ya hiç sırnaşık şey uyanamadım zaten daha :roflol: afedersin hayatım ufaklığa da ayıp oldu şimdik Şenizbilmiyorumkismile
kızz citol eklediyse kandırmak için eklemiştir
benide eklemişşş :roflol: :roflol:
Adresler arkadan mı gelecek?
evet ablacım sonra belirtilecek adresler
twetty bende seni farketmedim hemşire olduğunu bana çare var mı??cuma günü göbek taşıyıcısı aldım medikalden ağırlığı kaldırsın diye şöyle kemer göbekten bele bağlıyorsun o iyice ağrıttı ...çaresi nedir ki acaba??konu da bhayağı değişti amaa yaa hemen cevpalarsan daha sormam ...teşekkürler opuyorumnanaktan
Teşekkürler canım. Bu arada daha ajanlık falan yapamadım. sengözlerimebaksanabBir fırsat bulsam da kurbanımı tanısam...:1ninca:
aa ben yaptım hatta ortalığı bile karıştırdım herkesin profiline girip herkese arkadaşlık gönderip herkes meraklandırdım
twetty bende seni farketmedim hemşire olduğunu bana çare var mı??cuma günü göbek taşıyıcısı aldım medikalden ağırlığı kaldırsın diye şöyle kemer göbekten bele bağlıyorsun o iyice ağrıttı ...çaresi nedir ki acaba??konu da bhayağı değişti amaa yaa hemen cevpalarsan daha sormam ...teşekkürler opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?