- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
günaydın kızlarr iş yoğunluğundan fazla giremiyorum ama takip etmeye çalışıyorum hediyem içinde çok özeniyorum inş. çok güzel olacak dün bende biraz kurbanımı araştırdım bende birçok kişinin profiline girip çıktım kafa karıştırmak maksat sempatiksalakcinni
sohbete balıklama dalış yapar gibi oldum gerçi ama göbek taşıyıcısı diğil de bu radyasyonu önleyici kemerler oluyomuş bebişleri korumak için, aklında bulunsun canımcığım kaydirigubbakcemile2
aa ben yaptım hatta ortalığı bile karıştırdım herkesin profiline girip herkese arkadaşlık gönderip herkes meraklandırdım
ecee sende böylemi kafa karıstırıyosun bakıyım
aaa link ekle kısmı niye çalışmıyo bende bi resim eklicem grafk de çalışmıyo link de
Arkadaşlar Merhaba,
Sizden bi ricam var Herkez Kendini Tanıt Bölümüne Daha detaylı bilgi yazabilir mi?
Mesela aklıma gelenleri ben söyleyim.
Bedenimiz,iç çamaşırı+kıyafette
evli yada bekar olmamız ee nişanlı ssempatiksalakcinniözlü olabiliriz bunları da detaylı yazmalıyız belki çeyizimie bi parça yollamak ister arkadaşımız sempatiksalakcinni
Çocuğumuz var ise yaşı-cinsiyeti olsun ona da hediye yollamak isteyen olabilir sempatiksalakcinni
İç çamaşırı konumuz çok oldu nasıl sevdiğimizi de yazabiliriz sempatiksalakcinni
Karşıdaki arkadaşımız en güzel şekild bilgi verelim Lütfen?sempatiksalakcinni
Sipaydim sen bitanesin yaaa,
bak bu çok güzel olur,
almak isteyen soramaz,ee almışkende değiştirme olmasın ister,
oh oh hadi bakalım herkes bedenlerini yazsın...bayanssulusmilebayanssulusmile
süpersin sıpaydi bencede bu bilgilerinde eklenmesi lazım
bide kimi arkadasımız ev eşyalarından hoslanıyor kimisi o tarz şeyleri begenmiyor olabilir
bunlar falan belirtilirse cok cok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?