Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana alacağını zaten biliyodun sen canım ya kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarrr nasılsınıızz???ağrılarla cebelleştiğim bir sabah allah hiç kimseye vermesin hepiniz sağlıklı olun inşaaallllaaaahh....ben kime çıktım acabaa???bilmiyorumkismile
evet aklinialirimsmile bana sen mi alıcan yoksam eccem:jeyyar:
günaydın geçmiş olsun canım, regl ağrısımı ? -tatlicadiarzu-
ama bir dakika citol beni eklemiş haftasonu ben buldum kime çıktığımı..heralde citol a çıktım çünkü ismini bile daha yine farkındayım niye eklesin ki beni durup dururken değil mi??? zemuszemus kaydirigubbakcemile2
ama bir dakika citol beni eklemiş haftasonu ben buldum kime çıktığımı..heralde citol a çıktım çünkü ismini bile daha yine farkındayım niye eklesin ki beni durup dururken değil mi??? zemuszemus kaydirigubbakcemile2
sarı civciv şaka mı???altta bebek çizelgem var sağol geçmiş olsun dediğin için .....karnım ve sırtım ağrıyor... kaydirigubbakcemile3
aman söyleme ben buldum zaten bana hediye alacak kişi ipuu vermiş kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmilesölememmm![]()
![]()
günaydın kızlar a.s nasılsınız? pek kimse yok galiba CADIARZU
aman söyleme ben buldum zaten bana hediye alacak kişi ipuu vermiş kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
iyidir canım seni sormalı :=) eccemin ağzından laf almaya çalışıyorum kaydirigubbakcemile3
selaaammmmmmmmmmm.........
kim alıyomuş sana bakalım bende sonra
yaa benim ağzımdan laf alamazsınn ohaoldumsmile ohaoldumsmile
ilkecim hoşgeldin ciz burdayız napıyosun bakalım