• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

günaydın kızlarr iş yoğunluğundan fazla giremiyorum ama takip etmeye çalışıyorum hediyem içinde çok özeniyorum inş. çok güzel olacak dün bende biraz kurbanımı araştırdım bende birçok kişinin profiline girip çıktım kafa karıştırmak maksat sempatiksalakcinni

bana da arkadaşlık yollamşşsn aklinialirimsmilea

sohbete balıklama dalış yapar gibi oldum gerçi ama göbek taşıyıcısı diğil de bu radyasyonu önleyici kemerler oluyomuş bebişleri korumak için, aklında bulunsun canımcığım kaydirigubbakcemile2

aaaa yeni duydum teşekkürler opuyorumnanaktan radyosyonu önleyici kemer hayydaaa daha neler duyacağız teknolojıye bravo kafamçokkarıştı

çok güzelsiniz iz yaa opuyorumnanaktan herkes bir cinlik peşinde, kafa karıştırayım derken kime alacağınızı karıştırmayın sakınn kaydirigubbakcemile3

ben kimseye arkadaşlık yollamadım bitek 2-3 kişinin profiline girdim ki anlamasın benim kurban
hem belki zaten arkadaşımdır o yüzden gerek yoktur yollamama bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

eee ne var ne yok hatunlar,
birbirinizi kandırmaya başlamışsınız bile,
hadi bakalım...

bu arada kendinizi tanıtım topiğine mutlaka tanıtın...

günaydın kızlar ya uff gene bu saate kadar uyudum uyuya uyuya duba oldum resmen birazdan yine yrüyüş yapıcam arada uğruyorum öptüm sizi

Arkadaşlar Merhaba,
Sizden bi ricam var Herkez Kendini Tanıt Bölümüne Daha detaylı bilgi yazabilir mi?
Mesela aklıma gelenleri ben söyleyim.
Bedenimiz,iç çamaşırı+kıyafette
evli yada bekar olmamız ee nişanlı ssempatiksalakcinniözlü olabiliriz bunları da detaylı yazmalıyız belki çeyizimie bi parça yollamak ister arkadaşımız sempatiksalakcinni
Çocuğumuz var ise yaşı-cinsiyeti olsun ona da hediye yollamak isteyen olabilir sempatiksalakcinni
İç çamaşırı konumuz çok oldu nasıl sevdiğimizi de yazabiliriz sempatiksalakcinni
Karşıdaki arkadaşımız en güzel şekild bilgi verelim Lütfen?sempatiksalakcinni

Arkadaşlar Merhaba,
Sizden bi ricam var Herkez Kendini Tanıt Bölümüne Daha detaylı bilgi yazabilir mi?
Mesela aklıma gelenleri ben söyleyim.
Bedenimiz,iç çamaşırı+kıyafette
evli yada bekar olmamız ee nişanlı ssempatiksalakcinniözlü olabiliriz bunları da detaylı yazmalıyız belki çeyizimie bi parça yollamak ister arkadaşımız sempatiksalakcinni
Çocuğumuz var ise yaşı-cinsiyeti olsun ona da hediye yollamak isteyen olabilir sempatiksalakcinni
İç çamaşırı konumuz çok oldu nasıl sevdiğimizi de yazabiliriz sempatiksalakcinni
Karşıdaki arkadaşımız en güzel şekild bilgi verelim Lütfen?sempatiksalakcinni

Sipaydim sen bitanesin yaaa,
bak bu çok güzel olur,
almak isteyen soramaz,ee almışkende değiştirme olmasın ister,
oh oh hadi bakalım herkes bedenlerini yazsın
...bayanssulusmilebayanssulusmile

süpersin sıpaydi bencede bu bilgilerinde eklenmesi lazım
bide kimi arkadasımız ev eşyalarından hoslanıyor kimisi o tarz şeyleri begenmiyor olabilir
bunlar falan belirtilirse cok cok iyi olur

Sipaydim sen bitanesin yaaa,
bak bu çok güzel olur,
almak isteyen soramaz,ee almışkende değiştirme olmasın ister,
oh oh hadi bakalım herkes bedenlerini yazsın
...bayanssulusmilebayanssulusmile

Daha detaylı yazabilen var ise yazsın
aklınıza ne gelirse yaw tabikide :kedi::kedi:
sende bitanesin ablacım bana alacak kişi hiç düşünmüyek kaydirigubbakcemile3

süpersin sıpaydi bencede bu bilgilerinde eklenmesi lazım
bide kimi arkadasımız ev eşyalarından hoslanıyor kimisi o tarz şeyleri begenmiyor olabilir
bunlar falan belirtilirse cok cok iyi olur

evet pamuğum olabilir mesela
evin renklerini söyleyebilirsiiz aklinialirimsmileaklinialirimsmile
örnek olarak yazdığıma da bakabilirsiniz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kopya çekin guclubacismileguclubacismileohaoldumsmile

Back