tamam tamam kavgta etmeyin ikinizde alabilirsiniz bana laelaelaelaelae laelaelaelaelae
aldın ilk ipucularını hadi şanslısın kuzu belki de sahiden ikimizden biri alacak sana :sm_confused:
yaa banada eccem çıkmıştı nasıl olur bi karışıklık olmasın:)))
bu arada benim kurban nerdeyse hiç girmemiş ne yapacam bakalım
eccem kuzu bana çıktın sen rahat ol çeyizini tamamlıcam senin :hulya:aklinialirimsmile
ben miyim yoksa yawvalla ben ortaya karışık bir hediye kutusu hazırlamayı düşünüyorum. zaten bu topiğe sıkça girenlerden kurbanım. bana kendisi fark etmeden ne yollayacağımı anlatır diye umut ediyorum delikafadulden
slm kızlar bende ögrendim kurbanımı pek şeker bi hatun....ben bana pamugumun çıkmasını çok istemiştim o bana çok güsel hediyeler gönderdi bende ona güsel şeyler almayı düşünmüştüm ama çıkmamış olsun yinede güsel bi hediyeleşme olacagını düşünüyorum.....
banada eccem yada azelya çıkmasını isterdim bide bi arkdaş daha var ama onu yazmıyım çok istemiştim ama olmadı şuan çıkan arkdaşı hiç tanımıyorum ama olsun hediyeyi gönderince daha bi samimi olcamızı düşünüyorum:asigim:
http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-...cekilisi-icin-kendimizden-bahsedelimhadi.html
bu linke uğramayanlar uğrasın hanımlar...
kızlarr pembe don alıyo musunuz :jeyyar: :jeyyar:
kızlarr pembe don alıyo musunuz :jeyyar: :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?