8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

aldığımız hediyelerin resimlerini ekleyebilir miydik? ben bu haftasonu hallederim hediyelerimi ve güzelce paketlerim. resmini eklesem mi ki bilmiyorumkismile

aldığımız hediyelerin resimlerini ekleyebilir miydik? ben bu haftasonu hallederim hediyelerimi ve güzelce paketlerim. resmini eklesem mi ki bilmiyorumkismile

hemen onun içinde konu açalım canım
aldıklarımızı oraya ekleriz olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

herkese merhaba, arkadaslar kendini tanıtma topiğine herkes kendini tanıtsın lütfen bana çıkan kişi tanıtmamış ne alayım bilemiyorum ,biraz kendini tanıtırsa fikir edinirim olumunekankayizsmile

bende isterim don vallahi en küçük beden mümkünse htcvlkn :) :)

nilüfer renk illa pembe olman zorundada değil bence.

hemen onun içinde konu açalım canım
aldıklarımızı oraya ekleriz olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

tamam şekerimm sana çok güzel şeyler hazırlayacağım ama karar verdim bende eccem gibi içindekini göstermeyeceğim :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

ya ben normalde hemen beğenir alırımm fakat çok endişeliyim şuanda daha önce konuşmuş oldum bri olsa tamam ama napıcam bilmiyorumbilmiyorumkismile

bana çıkan kişinin nelerden hoşlandığını
yada nasıl bir giyim tarzı vardır bedeni nedir tarzı nedir
kendiyle ilgili hiçbir ipucu bulamadım arkadaş yaa
birtek önemli özellğini öğrendim
ancak belki o yolla kişliğini bulabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…