8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

Ben de anlamadım kime çıkmışım, profilime 4-5 kişi girmiş bilmiyorumkismileBenim çıktığım talihsiz çok zeki çıktı, burdan kendisini öpüyorum :jeyyar:

Benim alacağım kişiyi belki hiç tanımıyorm ama,
O Gerçekten mükemmmel birisi anladığım kadarı ile olumunekankayizsmile
Zorlanmam diye düşünüyrum benim kafadan kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrr bana çok tatlı bir hatun çıktı memnunum sonuçtan aklinialirimsmile ne zaman hediyeleri göndereceğiz bir tarih belirlenmişmiydi?

sıpydicim uzun zamandır giremiyorum görüşemedik tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun allah utandırmasın canım

ben de sonuçtan pek bi memnunum...gerçi kk daki tüm dostlarım için aynı şey geçerli ama kurbanıma daha bi sevindimkaydirigubbakcemile3
şimdiii çaktırmadan ar-ge çalışmalarına başlama zamanııııaklinialirimsmile

evet canım hiç denk gelemiyoruz.
Sağol hayatım Darısı İsteyen herkeze inşallahyerimseniben
canım ben giremiyorum söylemiştim sana yüksek lisansa başladım hatta 1 saat sonra dersim var ders notlarıma biraz bakmam lazım ama buraya takılıyorum ev iş derken çok zor oluyor eyvahedigeldismile

canım ben giremiyorum söylemiştim sana yüksek lisansa başladım hatta 1 saat sonra dersim var ders notlarıma biraz bakmam lazım ama buraya takılıyorum ev iş derken çok zor oluyor eyvahedigeldismile

evet canım
Allah kolaylık versin canım hepsi bi arada
bide çocuk yap bi o eksik ozaman yersin kafayı akannehir

evet canım
Allah kolaylık versin canım hepsi bi arada
bide çocuk yap bi o eksik ozaman yersin kafayı akannehir
yok ben almayayım yüksek bitince ben bodruma yerleşiyorum tamamen ve o zaman çocuk yapacağım çocuğumu istanbul gibi bir yerde büyütmek istemiyorum tabi tayinlerimizi aldırabilirsek

yok ben almayayım yüksek bitince ben bodruma yerleşiyorum tamamen ve o zaman çocuk yapacağım çocuğumu istanbul gibi bir yerde büyütmek istemiyorum tabi tayinlerimizi aldırabilirsek

hımm Allah gönlüne göre versin
ınşallah herşey istediğin gibi olur canım benim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…