8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

kurbanımı araştırma çalışmalarındayım. bir iki tane yakın arkadaşını da belirledim. hatun pek ip ucu vermemiş kendiyle ilgili ama iz üstündeyim

arkadaşlar benim kurbanım buraya nerdeyse hiç girmemiş işim zor valla
birde songül canım adresleri sonramı göndereceksin ve hediyeler hangi tarihte başlayacak gönderilmeye şurda bir haftadan az kaldı

arkadaşlar benim kurbanım buraya nerdeyse hiç girmemiş işim zor valla
birde songül canım adresleri sonramı göndereceksin ve hediyeler hangi tarihte başlayacak gönderilmeye şurda bir haftadan az kaldı

neye bir haftadan az kaldı :uhm:

neye bir haftadan az kaldı :uhm:

tamam matematik hatası 8 gün varmış utandım şimcik

bu arada profilime sayfadan 3 kişi girmiş daha girecek yoksa gerçi süpriz olacak ama araştırma içerisine girmeyi değilim ne yapayım hediyemi bile nerdeyse bir ay önce aldım hediye deyince akan seller durur yani meraklıyım işteeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile:enbuyukkk::enbuyukkk:

yok kız ondan sormadım benim kafam karıştı
8 gün kalan ne benmi kaçırdım arada hediyelerin gönderilme tarihini
bu arada profiline girenlere hiçç aldanma çünkü yanıltmak için herkes birbirininkine giriyo

günaydın kızlarrr ...ya benim zilli hiç bişey yazmamış tanıtıma yazmışta pek bahsetmemiş..ama geniş bi hediye yelpazem var bakalım seçicez ...dün hediye kutumu aldım şimdilik içine ne alsam kii..

ne kadar mükemmel birisi çıktı bana :asigim:
ancak girebildim 15 kişilik misafirlerim az sonra gelmek üzereler dünden beri ayaktayım akannehir
hafta sonu olmucam pazartesi görüşmek üzere opuyorumnanaktan

valla ben ortaya karışık bir hediye kutusu hazırlamayı düşünüyorum. zaten bu topiğe sıkça girenlerden kurbanım. bana kendisi fark etmeden ne yollayacağımı anlatır diye umut ediyorum delikafadulden

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
eccem, htcvlkn, Lady34+, melzeyit, moonserose+, nalansu09

haydi kızlar ya bakıp kaçmayın yazın bişiler
hem söleyin bakalım ben hanginizin kurbanıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…