8 Mart Dünya Kadınlar Günü Çekilişi ve İşte Hediyelerimiz.....

pupilistt çok güzel hediyelerin iyi günlerde kullan

kanka sende güle güle kullan hediyelerini

Kızlar, hepiniz güle güle kullanın cicilerinizi. Hediye konusunda gayet başarılı seçimler yapmışız. Ufak tefek yanlış anlaşılmalar olmuş; ama o da nazar boncuğumuz olsun.
Söylemeden geçemeyeceğim, en güzel hediyeler Egem'den bana gelenlerdi :)
Annem, eşim ve çocuklarım bile zevkime bu denli uyan hediyeler veremezler...

anuşkam beni mahçup ediyorsun teşekkür ederim.ama hi zorlanmadım.kendime alır gibi aldım.güle güle iyi günlerde kullanopuyorumnanaktan

herkes cicişini güle güle kullansınnnn

catırdamalarım artmadan cıkım bu topicden:dilcikar:

nihayet canım ablam anuşkanın aldığı hediyelerin resimlerini ekleyebiliyorumm.
okadar güzel hediyeler seçmiş ki..benim zevkimi yansıtmış.ama en önemlisi yaptığımız telefon konuşmasydı.hiç bişey göndermeseydi sadece telefon etseydi bile bana yeterdi..
kızım benden heyecanlı olduğundan bi heyecanla açtı paketleri..onun için açılmamış halini koyamıyorumm

bu çaydanlıkyan ne zamandır almayıistiyordum+tuzlıklarım çok şık..

şalın turkuvaz rengine bayıldımmm.el örgüsünün rengide süper ve elemeğiolduğu için benimiçin çok değerlii

ya ablam içimi mi okudun senn....

bu da buldan işi el dokuması havlummm

ve tabii en değerlisi ablamın el yazsıyla yazdığı mektup ve pembişimmm..

canım benimm ne demek, konuştuğumuz gibi seni mutlu etmek inan beni bin kat daha mutlu etti, yüzünde bi tebessüm yaratabildiysem ne mutlu bana opuyorumnanaktan geldiğim zaman mutlaka aricam yerimseniben

bu arada herkesin hediyeleri çok güzel, iyi günlerde kullanın kızlar hihoyyyt

canlarım benimde hediyem geldi cheviopuyorumnanaktan ye çok tşk ederim çok güzel şeyler göndermiş foto makinem kıbrısta olduğu için malesef foto yok​

kısmetsizkedi hediyelerin çok şık güle güle kullan

canlarım malüm taşınıyorum ev temizligine gitim bugün hay gitmez olaydım ev sıfır ama bi inşşat pisligi var sormayın kızlar ellerim avuçlarımin içi patladı resmen yaa.bide kızlar bişi sorcam şu kaleboduları yıkıyom yıkıyom kuruyo leke leke oluyo ya varmı bidiginiz bi yönten yahut bi ürün ben mistır masıl çamaşır suyu herşeyi denedim olmuyo ya lekeli lekeli kalıyo deli oldum ..

karcım canım aşada gördüm sanki seni nasılsın yafruuu...

canımm senı gordum geldım...
keşke yardıma cagıraydın..
eldıven nıye kullanmadın kı..

canım kolay gelsin,kuruyken ince tellerle sürt snra kireç sökücülerle yıka,yoksa kurtulamazsın

nalancım kolay gelsin canım a.s.

canım larisamm antep fıstıgım benim çok teşekkür ederim ajkummmm...bi gelemedin temizliye antepten ne var aramızda sanki 6 saatçik bi yol...biz bırakırdık seni antebe...öpüyorum kocaman..

canım kolay gelsin,kuruyken ince tellerle sürt snra kireç sökücülerle yıka,yoksa kurtulamazsın

egem canım çok teşekkür ederim...
ya ince teli denedim azcık geçiriyo ama karartıyo sürtügüm yeri o yüzden yapmadım onunla ..sonra demesinler dedim niye böle olmuş felan .caba bu porçöz felan işe yaramıki..yad döktügümde o fayan s arasındaki derz denen yerleri söküp atarsa bide ..bozulmasın diye denemeyede korkuyom...

naylon bulaşık telleri var canım onlarla telle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…