• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Çekilişi ve İşte Hediyelerimiz.....

Mutlulukreçetemden gelen hediyelerimopuyorumnanaktan
Beni çok mutlu ettin hem kızım hemde kendi adıma tekrar tekrar teşekkür ederim.Şeniz

Canim benim hediye konusunda cok kararsizdim.. iyi kötü bir seyler aldim iste umarim gercekten begendin.

Aniden almanyaya gitmem gerekiyordu, esime biraktim paketlemeyi umarim güzel olmustur eyvahedigeldismile
O sekerlik ve melek el yapimi, sanirim biraz kirilmis ona cok üzüldüm iyi paketlesin dedim hatta esime mafoldumben

iyi günlerde kullanin canim benim,öpüyorum sizi opuyorumnanaktan

arkadaşlar hediyelerinizi gerçekten güle güle huzur içinde kullanın iyiki bu hediyeleşme olayına katıldımm bu güzel hediyeleri gördükçe kendime gelmiş kadar seviniyorumm gönderen bütün arkadaşlarada ayrıca teşekkürler

Canim benim hediye konusunda cok kararsizdim.. iyi kötü bir seyler aldim iste umarim gercekten begendin.

Aniden almanyaya gitmem gerekiyordu, esime biraktim paketlemeyi umarim güzel olmustur eyvahedigeldismile
O sekerlik ve melek el yapimi, sanirim biraz kirilmis ona cok üzüldüm iyi paketlesin dedim hatta esime mafoldumben

iyi günlerde kullanin canim benim,öpüyorum sizi opuyorumnanaktan

Olsun canım benim olur o kadarŞeniz
Hepsi birbirinden güzel hepsi için tekrar teşekkürler, o kadar mutlu oldum ki anlatamam sanaopuyorumnanaktan

boyutt ayarı...

okadar şaşkınım kı anlatamam...
eksik resımler varsa tamamlarım..
çok saol kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
pupilist güzel günlerde kullan hediyelerini çok güzeller özellikle kitabın çok sürükleyici bir kitap , bir haftada bitirmişdim

beneneee sen alırken bı kere rezıl olduydun bı kerede ben olem
:D

ozaman söyliyim bu civi kendi kasındı
msnde kişisel ne alsamki dedim kurbanım için
oda agda bandı jilet dedi eee kurbanım istemiş
bende kırmadım utana sıkıla ne alcagımı bilmeden aldım :roflol:

Back