eğer aynı ofiste devam edersem benim ofisimde hep erkekler var yaaonlarla da herşey konuşulmuyor, bana diyorlar bazen kulaklıgını tak die ben muzik dinliyorum onlar kendi aralarında konuşuyolar
yine senin iş yerinde senden başkalarıda var benim iş yerimde kimsecikler yok tekimmmbir patronum var oda odasından çıkmaz çıksa bile bir şey fark etmez ne konuşcam adamla bütün gün
iyiyim geranio sen nasılsın?Aman boşver canım çağırmayalım boşuna sıkıntıyı şimdiEe sen nasılsın peki :)
Ben cok iyi oynayamam ama oynasam da esimin karşısında asla oynamam . Utanırım . Bi ara tv de bir dizi vardı adını hatirlayamadim . Ana karakter Jade .Belki isimden hatırlayan olur . Fas filmi kadınlar habire , sevgililerinin , kocalarının karşısında oryantal oynuyorduoyhhh sıkıldım
birazdan çıkıp annemlere gidicem gerçi onun için mutluyum
dans mı konuşyuonuzzz ben çok güzel oryantal oynarım ama kendi kendimeeşime bile oynamam utanıyom
Ahh bende böyle konuşmak istiyorumBen biraz daha verirsem kuş olup uçucam zayıflıktan..
ooo tam benlikmiş senin orası, ben kesin öle bi ortamda bütün gün çalışmazdım dizi falan izlerdim
öyle yapıyorum bazen ama oda bir süre sonra sıkıcı oluyor
neyse ben de çıkm artık evime gidecem birazdannnn
görüşürüzzz
canım içinden nasıl geliyorsa ne kadar almak geliyorsa öyle yap çok sıkıntıya sokma önemli olan birbirimizi mutlu etmektesekkur ederim
Keske en az şu sayıda olmalı gibi konuşulsa . Ben daha evvel hic katılmadığımdan kafamda bişey yok haliyle . Hediyeler hazırlanırken tereddüde düşer insan , acaba beğenir mi , az mı oldu diye :44:Neyse belki de gereksiz düşündüğüm seyler .
beni de eklerseniz sevinirim .
ay bende çok heyecanlandımhavalar hep bugünkü gibi güzel olur inş hediyelerimizi güzel havalarda içimize sinen şekilde alırız
hediye sayısı belli değil ama bir ya da iki tane şey alınıp bırakılmaz yani:26:
hoşgeldin aramızasayı konusunda tereddüte düşme 4-5 hediyeden aşağısında olmaması kafi bence zaten iç çamaşırı tarak ayna sevdiği bir iki takı eşyası makyaj eşyası falan ooo bir sürü oluyor zaten
bende bian sevinmiştim 2 sevinci birlikte yaşayacağım diye ama neyse nasıl isterseniz pazarteside olur hem o zama evde olacağım daha sık girer heyeana ortak olurumYettim kızlar tünaydınlar herkeseeeeee
Canım ben dün gece bi kaç topiğe uğrayıp davet ettim ama sizde söyleyin bence takıldığınız topiklere :)
Ekliyorum hemen hoşgeldin
Seni de ekliyorum hoşgeldin
Hatun sana bişey sorucam daha kalabalık olma umuduyla çekilişi pazartesiye alsak sorun olur mu senin için? Bebişi zora sokmayalım diye sormak istedim geç dersen yarın yapıcam yoksa pazartesi yapıcam çekilişi.
Ekliyorum canım hemen hoşgeldin
Seni de ekliyorum hoşgeldinHiç düşünme az mı çok mu diye gönlünden ne koparsa artık :) İlk mesajda geçen çekilişimizdeki hediyeler mevcut oradan fikir sahibi olabilirsin canım. Önemli olan dostluk burda eğlenmek için yapıyoruz hediye bahane :)
Tamam canım anca geldimHemen düzeltiyorum
olmadı ama bu ben çalışırken çok güzel sohbetler geçmiş ben geldim herkes gitmiş
canım içinden nasıl geliyorsa ne kadar almak geliyorsa öyle yap çok sıkıntıya sokma önemli olan birbirimizi mutlu etmek
aynen canımmmmmmmmm
bende bian sevinmiştim 2 sevinci birlikte yaşayacağım diye ama neyse nasıl isterseniz pazarteside olur hem o zama evde olacağım daha sık girer heyeana ortak olurum
Kızlaaaaarr kahvemi yaptım keyfimide yapıyorumm gelin beraber içelim
hemen geliyorummmm
kapıyı actım haddii hadiii çabuuukk :)))))
kapat hemen kapıyı üşümeyelim
ahada kapadımm kızzz az daha sen sıkışıyodun kapıyaaa :)))
yokk yookkk ben çok incecik oldugum için sığarım ordan( 76 kilodan da ne ince olur ya )
bende onu diom işte ince oldugundan ben sen ıcerı gırdın sandım gormedm kapadım kapıyı :))))son anda farkettiim
aayyy senin gözlerin ne güzel görmüş öyleee
benim gözler kendimide öyle görecekmi bir gün acaba :))))
beni zayıf gördüyse seni de kesin görür
kız ben senden baya baya fazlayım benım gozler o kadarda yalancı değil :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?