Kızlar merhabaaa,
Sabahtan beri arşivdeyim canım çıktı resmen
Büssürüü konuşmuşsunuz bugüünn ama okudum hepinizi
olee demee kilo dedigin verilir alınırrr maksat gönüller hoş olsunnhem seni begenen böle beegenmiş daah nee
beni beğeneni yerim ben bak aşka geldim :))) kocişimi özledim
farklı şehirlerdemisiniz yoksa
yok ya cok şükür değiliz ama evlenene kadar farklı sehırleydeydk ve cok zordu şimdi işte 1 bucukk saat sonra gelıcek :))
heee günlük özlem senin kiiaz kalmış azz, bizim daha dügüne çok vaarrr, şimdi de böle sürekli hasret durumundayız
oyy kıyaaamaamminşallah hayırlısyla tez zamanda kavusun canım insan sevdiği insanla cidden mutlu oluyo Rabbim herkese mutluluk versin
Tamam canım sorun yoksa pazartesi çekiliş günü olsun :)))olmadı ama bu ben çalışırken çok güzel sohbetler geçmiş ben geldim herkes gitmiş
canım içinden nasıl geliyorsa ne kadar almak geliyorsa öyle yap çok sıkıntıya sokma önemli olan birbirimizi mutlu etmek
aynen canımmmmmmmmm
bende bian sevinmiştim 2 sevinci birlikte yaşayacağım diye ama neyse nasıl isterseniz pazarteside olur hem o zama evde olacağım daha sık girer heyeana ortak olurum
Kızlar merhabaaa,
Sabahtan beri arşivdeyim canım çıktı resmen
Büssürüü konuşmuşsunuz bugüünn ama okudum hepinizi
geranio benide ekle tatlımm
anca geldim ya nickimi değiştirdim
eskilerden azcık kişi var ama olsun napakk
Sende gel canım 2 yerden de hediye gelecek
zorunlu alınacakları göremedim aslında cici'nin yaptığı çekilişte ayna şartı koymuş oda güzel olurdu donmu alcazki yine
ayyhhh..kızlar okurken yoruldum yazılanları...
:)
yahu bu alacağımız ''don''arın kırmızı olması şartmı diye detaycı bir soru sorayım dedim.
bu daha ilk çekilişim olacak,bir bakayım heyecanını yaşayayımda diğer çekilişlerde inşallah...[/QUOTçok eğlenceli oluyordiğer çekilişte acemiydik bunda artık daha iyi şeyler yapabilirim
Bennn geldimmmm :)) nasilll hediye alacammm nasıl hazirlicamm hicc bilmiyomm yaaa heyecandaa yaptmmmm :)))))
Kızlar beni silin cekilise katilamicam cok Üzgünüm cunku bir süre burda olamicam
yarım saat önce heyecanlıyım demişsin sonra ise silin demişsin kötü bişey olmadı di mi canım :26:
Anneannem rahatsizlanmis o yüzden giremicemkendinize iyi bakin insallah baska cekilislere katilma sansim olur.s
tamam canımTamam canım sorun yoksa pazartesi çekiliş günü olsun :)))
gelelim mi yardıma canım çabuk çabuk bitirir sohbet ederiz sonra :)
Ekliyorum canım hosgeldin:) herkese mesaj attım ama bu kadar kişi toplayabildim
bu daha ilk çekilişim olacak,bir bakayım heyecanını yaşayayımda diğer çekilişlerde inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?