- 26 Ekim 2012
- 5.018
- 4.073
13 günde Leslie ile 2.5 kilo verdim.
İlgilenenlere duyrulur.
wuhuu çok iyimiş bu ya. Ama ben kilo verirsem yok olurum Kilom aynı kalsın sıkılaşayım biraz istiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlgilenenlere duyrulur.
bende sıkıldım yaa
banada öğretsenee hiçç bilmemmm
Ben beceremiyorum ya nasıl öğrencem :) Utanırım bende ayna karşısında kendi kendime oynarım anca:)
yanii benden nacizane bir tavsiye erkek arkadaşınla kursa başlama acemilik dönemlerinde sende çok kötü oluyorsun o da çok kötü oluyor bide erkegin üzerinde iğreti de duruyor ya biraz çok komik oluyorlar benm bi arkadaşım da benden sonra başlamıştı da 1 ay her gördüğümde güldümm tabi o benim başlangıç hallerimi görmedigi için dalga geçememişti benimle
kardeşim şuan valilikte sabıka kaydı çıkarmya gitti önceden bilseydim giderdim bende onunla ama aklımda canım, işim düşerse o tarafa mutlaka gelirim, seni de beklerim
bende kendiliğinden oluştu bence hiçbi yerden öğrenmedim çünkü.. içimde mi varmış ne
ama videolar falan faydalı olur cidden kendi kendize pratik yapın.. gerçi başkasının karşısında oynayamadıktan sonra öğrensek nolur ama
oyhhh sıkıldım
birazdan çıkıp annemlere gidicem gerçi onun için mutluyum
dans mı konuşyuonuzzz ben çok güzel oryantal oynarım ama kendi kendime eşime bile oynamam utanıyom
sabahları bende öylee sersem gibiyim de bu hafta öyle olmadım ya niyee bilmemm önceden kalkmaktan zorlanırdım bu hafta kendiliğimden kalkıyorum ve çabuk geçtii hemen hafta sonu geliyorr
İlgilenenlere duyrulur.
bende kendiliğinden oluştu bence hiçbi yerden öğrenmedim çünkü.. içimde mi varmış ne
ama videolar falan faydalı olur cidden kendi kendize pratik yapın.. gerçi başkasının karşısında oynayamadıktan sonra öğrensek nolur ama
kısmet değilmiş. başka zamana inşALLAH :)
eğer birimiz çıkarsa hediyeleri elden veririz tanışmışta oluruz. ben berfin tanıştığımada memnun oldum..
öpüyorum kızlar hayırlı akşamlar..
İlgilenenlere duyrulur.
aayy ne güzelll bende latin danslarını biliyprum salsa ve bachata ama erkek arkadaşıma daha bunu söyleyemedim bile, internetteki örnek videolara bakarsa beni topuğumdan vuraiblir :18:
haftaya bn çalışmaya başlayacam ya ondan çabuk geçiyodur
leslie muthişl bişey bi ara yapıyordum bendeçok da güzel kilo vermiştim. sonradan ayagım kırıldı, uşengeçlik başladı derken bi yeniden oturtamadım düzenimi, çok üşeniyorum ben yaa
idolumsun özgemmm
aayy ne güzelll bende latin danslarını biliyprum salsa ve bachata ama erkek arkadaşıma daha bunu söyleyemedim bile, internetteki örnek videolara bakarsa beni topuğumdan vuraiblir :18:
haftaya bn çalışmaya başlayacam ya ondan çabuk geçiyodur
leslie muthişl bişey bi ara yapıyordum bendeçok da güzel kilo vermiştim. sonradan ayagım kırıldı, uşengeçlik başladı derken bi yeniden oturtamadım düzenimi, çok üşeniyorum ben yaa
İlgilenenlere duyrulur.
kısmet değilmiş. başka zamana inşALLAH :)
eğer birimiz çıkarsa hediyeleri elden veririz tanışmışta oluruz. ben berfin tanıştığımada memnun oldum..
öpüyorum kızlar hayırlı akşamlar..
aaaa iyimişşş artıkk evde değilsinn ohhh bendeki de nasıl bir kıskançlık yaa
sen de canımsın
ooo bachataaa bayılırım çok seksi bi dans
ben onları da becerebilirim bence bu kıvraklıkla düğün öncesi dans kursuna gitçektik eşimle ama sonra vazgeçtik gelinliğin kuyruğu var topuklu da giycem komedi filmine dönmeyelim diye
bu arada ben de zayıflamaya çalışıom kalori sayıyorum.. (pek beceremiom yine çok kaçıyo)
bi de jillian yapıyorum ben level 2 ye başladım.. acayip sıkılaştırıyo ama çok yorucu
Kızlar ben kaçıyorum şimdi yemek hazırlamam lazım. Öpüldünüz
ben de kaçıyorummm görüşmek üzere
Kızlar ben kaçıyorum şimdi yemek hazırlamam lazım. Öpüldünüz
ben de kaçıyorummm görüşmek üzere
ayy eveettt, birbirimize çıkarsak elden veririz ne güzel olur gerçi çıkmasak bile görüşürüz musait bir zamanda, avuç kadar yer zaten adapazarı nurdan bende, tanıştıgıma memnun oldum iyi akşmlaarrr
çalışırken daha çok çneem düşecek ama baştan söleyim
bende kıvraklık hiç yoktu, sırf sevgilimden ayrılmıştım buhran dönemimdeydim arkadaşların zoruyla başladım ilk 3 hafta her dersten sonra bırakmaya niyetlendim hatta da hocalardan biri çok yakışıklıydı ve benle o ilgilendi hep ben beceremeyince ondan bırakamadım ama öğrendikçe yapası geliyor insanın valla en sonunda gösteriye çıktım ve dans hayatımı zirvedeyken bıraktım
ben dügünde nasıl dans edecegimiz konusunda hala tereddutteyim yaa, benim koca kafayla bi denemek lazım bakalım becerebilecek miyiz
yaa bnm de çok acil zayıflamak sıkılaşmak hepsini birden yapmak lazım ama işte üşeniyorummm düğünümde kocaman olmak istemiyorum beenn
bir şey olmaz ne güzell bende sıkılıyorum bütün günnn
o zaman haftaya beraber sıkılırız ne güzel
evetttt sıkıcıı günler geliyorr desene