- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
ben bunları aldımkurbanıma el emekleri yapıcam inşALLAH
ama ben çiçek kokularını sevmiyorum
Canım ben ilk tanışmamız değil ilk buluşmamızı yaptırıyorum,biraz komikti çünkü.
Araştırmaya devam et canım,çok güzel şeyler var hediye sitelerin de.
aa yoksa yanlış mı kalmış aklımda
biz 7 sene önce tanıştık, 1 ay beni ikna etmek için uğraştı tam evet dedim 1 ay geçmeden terk etti beni koca kafasonra sonra 6 sene sonra çıktı yeniden karşıma özür dilemek için bende bayaaa bi süründürdüm tabii, hatta hiç de istemiyordum ama işte nasıl yaptı etti kandırdı beni ama iyiki de kandırmış, iyiki de kin yapmamışım diyorumm şimdi o ayrı tabii o yuzden biz tanıştıgımız yada ilk buluştugumuz günleri konuşamıyorz pek benm cinlerim geliyo hemenn ama çok yaratıcıbir hediyeymiş, buna benzer şeyler bulabilirim sanırım saglam bir araştırma yapmam lazım, çok üşeniyorumm
Çok merak ettim,ne yapacaksın yaa?
Sizin hikayeniz biraz karışıkmış cidden.
Boşver düşünme zaten..
Hediye sitelerine bak ama oki?
ahhh canım ne zahmet ettin yaaa
pişttt sakaryalııııı nedenn bana neler aldıgını nerden aldıgını söylemiyosun yaaa
trruuueeeeeeeeeeeeeeeee baksanaaaaaaaaaaaaaaaaaa
http://www.sonsuzdekorasyon.com/pinfo.asp?pid=10212
ilk fırsatım oldugunda bundan 2 tane alıp çeyizime koyayımzaten benim aklımla giderse bu çeyiz sırf kupa lardan oluşacak
Çok şekerrrrrr.
İyi oluyor böyle yaa.
Desenenize hepimiz kahveciyiz.
Selamgünaydınn
sabah şerifleriniz hayır olsun
kardeşim azerbaycanda okuyor o geliyor bugün 5 aydır görmüyodum
çok özledim onu
Selam sevgili katılım , senin gunünde cok cok guzel geçsin :))günaydın hatunlar gününüz aydın neşenizin bol olduğu bir gün diliyorum
Saglikla al kucağına insallah .ayyyy demek seninde kızın var inş. benim de melek gibi bir kızım olacak
Canım joker benim şüphelim , evli demişti kurbanı icin .ALLAH bağışlasın. rabbim analı babalı büyütsün..
jooker
falkon
.true
eleyebilirsinbu arkadaşlar yanlış bilgi vermediyse hepsi bekarmış kurbanları..
bunları eleyebilirsin.. zaten true benim.
ben seni kitap topiğindemi görüyordum :44::44:
bak jokerde bunu demiş
buda amentenin
buda jokerin
katiller katillik yapıp yanlış bilgi vermediyseler bunlara bak
Gün su gibi geçsin sana o zaman :)Günaydın kızlarrrr..
Kahve içtim ama kendime gelemiyorum,bir tane daha yapıcam off beynim zonkluyor.
aaaa sen benim şüpheli listedesin ama her iki topiğe aynı şeyi yazmadım ki ?kızlaaaaaaaaarrrr napıyosunuz bakiimm? 2 tane sıkıntılı iş var başımda bana dua edin önce bi kahve yapayım da kendimee :126:
bugün öğlen kurbanıma bir hediye daha alıcimmm hem tanıtım topiğinde yazdığı hem de bu topikte bir daha belirttiği bir hediyee
Huzur dolsun her bir yanın , sıkıntın buhar olup uçsun :)önce geçmişi okudum sonra günaydın diyorum sizlere
sabah sabah biraz gergin başladım güne ama neysee birazdan atarım bu geginliğiolumsuz şeyler düşünmek yokk
benm kurbanım bugun girmiş bi yoklamış sanırım galiba buralarıalın size ipucu
Ben seni ilk sayfalarda elemistim :)benım profılımı kımse ıncelememms
hepinizi öpüyorum kızla rbenim çıkmam lazım valizimi haızrlamam lazım azcıkda yemek yapmam lazım kocişime ki ben 2 hafta yokken kuzum aç kalmasın aklım burda olmasın hepinizi çok öpüyorum pazar yada pazartesi görüşürüz allaha emanet olun
NOT!!!! Kurbanım sana da azıcık bişeler alıverdim
bakayim bende mesajdan sonra , alışveriş sitelerine bakmayı severim bende :)kızlarr aramızda çeyiz hazırlıgı yapan da var kendi evinde dğeişiklik yapacak olanlar da vardır, o yuzden şimdi bakınırken gördüm bir süte sizinle paylaşayım dedim
http://www.sonsuzdekorasyon.com/catinfo.asp?cid=1
böyle şeylere bakmaya bayılıyorum ben yaa
Maşallah sana ya , sevgili kurbanım ne olur kusura bakma ben öyle hamarat değilim .
Sabahtır Amante diyorum
sevgili katilimm eğer ki beni facebook ta aratırsan kapak resmim de leyle ile mecnundaki adamlar varprofil resmim dee kaldırımda oturan yeşil t shırt lu birisi, yani ben
benım kurbanımın cocugu yok son ve tek ıpucum .p
Selamgözün aydın , kardeşin guzel bir okul hayatı sonunda mezun olur insallah .
Selam sevgili katılım , senin gunünde cok cok guzel geçsin :))
Saglikla al kucağına insallah .
Canım joker benim şüphelim , evli demişti kurbanı icin .
Gün su gibi geçsin sana o zaman :)
aaaa sen benim şüpheli listedesin ama her iki topiğe aynı şeyi yazmadım ki ?
eledim seni tatlım
Huzur dolsun her bir yanın , sıkıntın buhar olup uçsun :)
Ben seni ilk sayfalarda elemistim :)
iyi yolculuklar katilcim , dikkat et kendine , kuzucuguna ikinizde Allah a emanet olun . Cok yorma meleği canım , sen ne alsan ben beğenirim emin ol . Hediye alıp vermeye bayılırım ben . Yeter ki gönülden olsun :)
bakayim bende mesajdan sonra , alışveriş sitelerine bakmayı severim bende :)
Maşallah sana ya , sevgili kurbanım ne olur kusura bakma ben öyle hamarat değilim .
şimdiden nasıl paketlerim , mektuba ne yazarim diye stresteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?