benimlede yüzyüze görüşünist gidincemi tubiyi gördün
ayy ben ispanyol ve latin muziklerine bayılırım yaageçmişinde bachata yapmış biri olarak aşınayımdır da biraz
ben özelden atabilirim sana facebook adresimi istersen
bayılırım konserlere yaaakimin konseri
benmle yüzyüze görüşebilirsin
Selamgözün aydın , kardeşin guzel bir okul hayatı sonunda mezun olur insallah .
Selam sevgili katılım , senin gunünde cok cok guzel geçsin :))
Saglikla al kucağına insallah .
Canım joker benim şüphelim , evli demişti kurbanı icin .
Gün su gibi geçsin sana o zaman :)
aaaa sen benim şüpheli listedesin ama her iki topiğe aynı şeyi yazmadım ki ?
eledim seni tatlım
Huzur dolsun her bir yanın , sıkıntın buhar olup uçsun :)
Ben seni ilk sayfalarda elemistim :)
iyi yolculuklar katilcim , dikkat et kendine , kuzucuguna ikinizde Allah a emanet olun . Cok yorma meleği canım , sen ne alsan ben beğenirim emin ol . Hediye alıp vermeye bayılırım ben . Yeter ki gönülden olsun :)
bakayim bende mesajdan sonra , alışveriş sitelerine bakmayı severim bende :)
Maşallah sana ya , sevgili kurbanım ne olur kusura bakma ben öyle hamarat değilim .
şimdiden nasıl paketlerim , mektuba ne yazarim diye stresteyim.
tubi gülinin nişana geldiiii orda görüştük kuzum
keşke senle de görüşsem be berfo valla çok istiyom
Vayyyyy zevklerimiz uyuyor kuzum..
isterim tabi kiiii pozitif hatunlara bayılırım sen de cıvıl cıvılsın böyle arkadaşlarım olsun isterim
yok canım daha bende sormadım ama yarın kontrolüm var o zaman sorucam doğuma yakın olsun ki güzel görüneyimbilgi aldığımda sana haber veririrm canım
bende her türlü müzik var yaadeğişik şeyler dinlemeyi de seviyorum da işte onları biri tavsiye edince dinleyebiliyorum ancak şuan senin söyledigin gibi yani
ayy teşekkür edrimmm
yolladım ben msj ı sana
tubi gülinin nişana geldiiii orda görüştük kuzum
keşke senle de görüşsem be berfo valla çok istiyom
süpersin çok sevinirim canım benim
ilerde benim de kızım olsun
Siz reel de görüşüyor musunuz?
amante ile görüştük .. asmunikal ile başka topiklerden tanışıoz yüzyüze görüşmedik ama bi kere telde konuştuk bi de arada mesajlaşıyoz
isterim tabi kiiii pozitif hatunlara bayılırım sen de cıvıl cıvılsın böyle arkadaşlarım olsun isterim
amante ile görüştük .. asmunikal ile başka topiklerden tanışıoz yüzyüze görüşmedik ama bi kere telde konuştuk bi de arada mesajlaşıyoz
geçmişi okumaktan göremedim daha hemen bakıyorum
bende istiyorum yaaaa böyle arkadaşlar..
Kac yıldızım oldusen benim şüphelimdin zaten 1 yıldız daha koyuyorum sana
Kiyamam ağlama bendesinin manevi katilin olurum , olmamı
Hayır sayfamla ilgisi yok, tamamen verdigin ipuçları ile alakalı . Elmadilimi ve senin ipuçlarıniz bana uyuyor . Emin degilim tabi ama ilk siralardaydiniz . Konuya gelmeyen yada az ipucu verenler hariç tabi . Kızdığına gore sen degilsin katılım , peki .canım çok merak ettim acaba benim kurbanım olduğuna nasıl bu kadar emin olabiliyorsun sayfana baktığım için mi yoksaeğer öyleyse yanılıyosun ben herkesin sayfasına baktım ve eklediklerim oldu ama gerçekten çok merak ettim nasıl bu kadar emin olabiliyosun
facebook profilini didikleyim birazcıkyalnız gamzelerin çok güzell kıskandım
hangi şehirdeydin canım, gelelim sana hemen
facebook profilini didikleyim birazcıkyalnız gamzelerin çok güzell kıskandım
hangi şehirdeydin canım, gelelim sana hemen
Kac yıldızım oldu
Kiyamam ağlama bendesinin manevi katilin olurum , olmamı
Hayır sayfamla ilgisi yok, tamamen verdigin ipuçları ile alakalı . Elmadilimi ve senin ipuçlarıniz bana uyuyor . Emin degilim tabi ama ilk siralardaydiniz . Konuya gelmeyen yada az ipucu verenler hariç tabi . Kızdığına gore sen degilsin katılım , peki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?