- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
Bu kadar kolay kesip atıyorsun demek ki? Peki hıhhhh.
Arkadaşlar bu arada benim, hiç söylemediğim ipuçlarından bahsediliyor. Onlara itibar etmeyin yanlış görmüşler herhalde. Verdiğim ipuçları
benimle aynı şehirde yaşamıyor dedim. Ben ankaradayım.
İkincisi çocuklu dedim hamile mi doğurmuş mu söylemedim.
Üçüncüsü elediğim listede var dedim ve listeyi paylaştım. Başka ipucu vermedim.
Evet benim..
Açıkladım..
Kitap ve bekar olduğundan bahsettiğim söylenmiş de. Çizme artık beni öldüm yaaaaya amaa bitek benm profilime baktıgını söyledin kurbanımınkine bakmadım dedinn :26::26:
evett bu sebeplerden dolayı da senin üstüne 5. kere kara kara kelemlerle çiziyorummm
Kitap ve bekar olduğundan bahsettiğim söylenmiş de. Çizme artık beni öldüm yaaaa
ya amaa bitek benm profilime baktıgını söyledin kurbanımınkine bakmadım dedinn :26::26:
evett bu sebeplerden dolayı da senin üstüne 5. kere kara kara kelemlerle çiziyorummm
Ben seni buldum artık ipucuna gerek yokolur öle karışıklıklarkitap ı ben de dedim de bekar dedigimi hiç hatırlamıyormm
E ama kuzum resimlerime bak dedin bende baktım..
Sen istedin ne yapayım.
Ben seni buldum artık ipucuna gerek yok
Yaaaaaaaksesuarları ve çiçek kokularını da seviyor musun yoksaa
kendi ellerimlee katil adayımı yabaann ellerreeee atttıımmmmmmmmmm :84: :84:
Yaaaaaa
noldu kiiii :44::44: ben verdigim ip uçlarını sıralıyordumm :26::26:
true ketilim deilse eğer sendin benm katilimhadi itiraf et tatlı tatlı devam edelimm
benmiyim
kuru iftira atıyosun bak ayıp ayıp
amin canım inşallah rabbim kimseye evlat yokluğu yaşatmasın
evet canım bi kızım var allaha emanet çok aradım rabbim nasip etti çok şükür
senin meleğinide rabbim kazasızca sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah balım
tamamdır teyzesi gıdıklarımekabul ettim tabi kiiişüpheli listemde ilk 3 tesin zaten, eğer katilimsen iyi incele bakalım kurbanın neye benziyomuş
kııızz ne aldın nerelerden aldın kopya versene banaaa :26: yarın örgüye başlayım pazartesi de alışverişe çıkayım diyorumm ama nerde ne bakacagımı kestiremedim halaaa
ooohhhh Allah kavuştursun canımm, güzelce hasrte giderin
bide duyruu demişşş
kızını görünce bizim yerimize de gıdıkla onu tamam mıbiz bekliyoruz seni canımm, eğer seninle ilgili ipucu gelirse not ederim ben
Allah yardımcın olsun tatlımm
senin üstünü çizmişim ben amaaa hem tanıtım topiğinde hem de burda neler istedigini yazan çok insan yokk, acaba yeniden şüpheli listeme alsamm mı kiii :44::44::44:
ayyyy selam kızlar ben geldim kendime azcık bakım yaptırdım doğum öncesibir güzel kşa bıyık sonra ohh mis gibi saç kesimi doğuma yakında röflemi yaptım mı tamamdır amin canım inşallah rabbim kimseye evlat yokluğu yaşatmasın
tamamdır teyzesi gıdıklarımduyuru yazdım ki katilim belki görürde acır bana ipucu verir diye yazdım teşekkür ederim kuzum sen notumu al bana pazar yada pazartesi bildir ben izmirden hamile ve genç bir anne adayıyım bilgilerimi oku ona göre bilgileri kap asmunikalde duygularıml aoynayıp dursun
Allah'ım sağ sağlim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?