ayyyy selam kızlar ben geldim kendime azcık bakım yaptırdım doğum öncesibir güzel kşa bıyık sonra ohh mis gibi saç kesimi doğuma yakında röflemi yaptım mı tamamdır amin canım inşallah rabbim kimseye evlat yokluğu yaşatmasın
tamamdır teyzesi gıdıklarımduyuru yazdım ki katilim belki görürde acır bana ipucu verir diye yazdım teşekkür ederim kuzum sen notumu al bana pazar yada pazartesi bildir ben izmirden hamile ve genç bir anne adayıyım bilgilerimi oku ona göre bilgileri kap asmunikalde duygularıml aoynayıp dursun
hepinizi öpüyorum kızla rbenim çıkmam lazım valizimi haızrlamam lazım azcıkda yemek yapmam lazım kocişime ki ben 2 hafta yokken kuzum aç kalmasın aklım burda olmasın hepinizi çok öpüyorum pazar yada pazartesi görüşürüz allaha emanet olun
kolay gelsin güzel anneeeşimdiden iyi yolculuklaarr
NOT!!!! Kurbanım sana da azıcık bişeler alıverdim
merhaba kızlarrrr
yoğunum yine ama kalbim sizinle tabi
kızlarr aramızda çeyiz hazırlıgı yapan da var kendi evinde dğeişiklik yapacak olanlar da vardır, o yuzden şimdi bakınırken gördüm bir süte sizinle paylaşayım dedim
http://www.sonsuzdekorasyon.com/catinfo.asp?cid=1
böyle şeylere bakmaya bayılıyorum ben yaa
Şükür bitirdim işlerimi ve geldiiimmm
Naz seni listemin başına alıyorumBugün uğradı demişsin sabah geldim sonra kayboldum
Off ikili kahve setine bayıldımmmm.
inceliyorum bende valla, çok güzel şeyler var
inceliyorum bende valla, çok güzel şeyler var
Cidden çok güzel şeyler var..
ahaaa sevgililer günü hediyeleriiii
ben hala karar veremedim yaa bunları da bi inceleyim barii
Sevgililer günü hediyesini ben iki gün önce hallettim.
nee aldınn :26:
Canım ben eşimle birlikte ilk buluşmamızı anlatan komik bir karikatür portre yaptırıyorum..
İki gün önce siteye siparişimi verdim,sevgililer gününe bi iki gün kala elimde olacak.
sen deilsin benm katilim yaa eminim artkk
çocugu yok dedim sadece medeni durumunu söylemedim
ayyy çok güzelmişşş
ama bizim ilk tanışmaya gidersek kesin zararlı çıkarız biz o yuzden böle bişey de yapamam benyok arkadaşş benm kafa da çalışmıyor ki adamı suçlayımm
ben ne alcam kocama sevgililler gününe yeaaaaa
ps3 oyunu mu alsam :26: ona da kızcak şimdi çok para vermişsin ben daha ucuza bulurdum diye
Sormadim canim söylenen şeyleri tek tek deneyerek bulucam artik :)Geranio , arkadas listemdeki bir üyenin paylaşımlarını görüyorum bazen . Hobi paylaşımları . Evlendik muradimiza erdik .... topigi . Sanirim Solitarywoman de aynı topikte . Kendisine sordun mu bilgisi olabilir .
Günaydın kızlaaaaarr hayırlı sabahlarrr dün akşam ne kaynatmışsınız öylee oku oku bitmedi sayfalar :126:
ben olabilirim dün akşam hiç girmedim :26:
ahaaa yakaladım?? :26:
dert etme canım ben küçük şeylerden de mutlu olurum
whatsupımda var faceimde canım niye bulamadın?
banada gelmediii halaa
aha da kesin ben
gerenioooo benim özel mesajıma cevap vermedinnnn bide bana kurbanımın adres bilgileri gelmedii
ben ne alcam kocama sevgililler gününe yeaaaaa
ps3 oyunu mu alsam :26: ona da kızcak şimdi çok para vermişsin ben daha ucuza bulurdum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?