merhabalar ben de kendimi tanıtayım
eski çekilişte tanıtmıştım ama sıfırdan tekrar tanıtayım
adım Özge, Tekirdağda yaşıyorum.. mart ayında 28 yaşında olucam.. avukatım..7 aylık evli mutlu bi hatunum
kızıl saçlı yeşil gözlü beyaz tenliyim.. boyum 1.65 kilom maalesef bu aralar 55.. ama diyetteyim.. geçen seneki kilom 51 e düşene kadar huzur yok bana
spor giyinmeyi seviyorum iş hayatımda ama klasik giyiniyorum (çok aşırı klasik değil yine de
) topuklu ayakkabıları uzaktan seviyorum
rahat edemiyorum maalesef ama iş hayatında bazen giyiyorum
kilo almış olmama rağmen 36 giyiyorum hala
ama alt taraf 38 olabiliyor basenlerden ötürü.. üst kısma s-36 oluyo
en sevdiğim renk koyu yeşil, giyimde bordo, siyah, gri, lacivert gibi renkleri de seviyorum
kırmızı, sarı, turuncu gibi renkleri kendime yakıştıramıyorum saçlardan ötürü
kitap okumayı çooook çooook çoooook seviyorum
kitap kurduyum diyebilirim
çok fazla tür ayrımı yapmam hepsinden okumaya çalışırım
60lı 70li yılları çok seviyorum o yılları anımsatan aksesuar olsun kıyafet olsun bayılıyorum resmen
müziklerini de çok seviyorum Beatles fanıyım
güney kore sineması dizileri de benim diper bi tutkum.. onlarsız bi hayat düşünemiyorum
eşimle de en büyük keyfimiz dizi-film izlemek (o sevmiyor g.kore tabi
)
kolye seviyorum (özellikle uzun kolyeler) küpe severim, bi de baş parmağa takılan yüzükleri çok seviyorummmm
bi de oje delisiyim, bi sürü ojem olmasına rağmen her çıktığımda 1-2 tane almadan dönemiyorum
makyaj olarak dipliner olmazsa olmazım.. bi süredir bb krem de kullanıyorum sevdim bu işi.. çok renkli rujlar kullanmıyorum kendime yakıştıramıyorum nedense..
allık ve rimel de severim
iç çamaşır bedenim alt kısım m üst kısımın detaya girmeyeyim
ayak numaram kışın 37 yazın 36
ev botunda 37 daha rahat geliyor
parfüm olarak çiçeksi kokuları seviyorum..
yeni evli sayıldığım için ev ve mutfakla ilgili bi eksiğim yok çok şükür, biblo falan da pek sevmiyorum zaten :26:
her kadın gibi kıyafete, ayakkabıya, çantaya bayılıyorum
iç çamaşırı olarak da seksi şeyleri seviyorum
her türlü çikolatayı itinayla yiyebilirim
ben küçük şeylerle mutlu olan bi insanım o nedenle kendini hiç zora sokma.. ne alırsan beğeneceğimden eminim canım katilim