- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
tabi ki olur , neresindensinBir tane Bursa'lı buldum hemde dans hocası bana da öğretir misin lütfennn ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabi ki olur , neresindensinBir tane Bursa'lı buldum hemde dans hocası bana da öğretir misin lütfennn ya
tanıtımım az olmuş asivemai birşeyler yazmamı istedi :) katilciğim zorlanmasın bari hediye seçiminde renk olarak mor ve beyaza bayılıyorum.takıyla aram pek yok takamam ama parfüm losyon tarzı şeyleri severim.süprizlere bayılırım değerli hissetttirilmeyi çok severim.bu aralar saç bakımına sardım uzatmaya çalışıyorum.makyaj olarak sadece göz makyajı yaparım.atkı bere takımlarını çok severim bu arada.hepsi bu kadarmerhaba
bendeniz esra :)
boy: 1,59
kilo: 55
ayak no: 37
kitaba bayılırım ama dini tarz okumayı sevmem.süs eşyası biblo çok severim.hatıra olarak saklayabileceğim el yazısı küçük notlar mektup alırsam çok sevinirim.türbanlı değilim açığım.gözü bol olan cüzdan çantayı da severim.hediyenin küçüğü büyüğü olmaz,yörenize ait küçük bişey gelirse saklama şansım olur.
şimdiden teşekkürler.
Merhabalar, arkadaşlar
Eski üyelerdenim, liseye giderken ( 6 sene önce oluyor) bu forumda çok takılırdım, güzel dostluklar, takaslar ( kıyafet,parfüm) ve dertleşip fikir alışverişinde olduğumuz paylaşımlarım oldu,
KK izmir buluşması da unutamadığım güzelliklerdendir,
6 7 sene önceki çekilişlerde de yer almıştım, şimdi 2016 çekilişinde de yer alacağım için mutluyum
Ben 23 yaşındayım, İzmir'liyim, üniversite için Bursa'ya geldim ve iş bulup burada kalmış bulunmaktayım
Bekarım,
Kitap okumayı film izlemeyi, yağlı boya tablo yapmayı severim. Ev dekorasyonuna meraklıyım,
İşim lojistik sektöründe insan kaynakları, bu alanda okumayı da severim, kişisel gelişim alanlarında da okumayı severim.
Ek olarak dans eğitmenliği yapıyorum en büyük hobim budur, (salsa,tango ve zumba branşları)
170 boyundayım, 54 kiloyum, spor meraklısıyım
39 numara ayakkabı, ve 36-38 beden giyinirim,
Bir de aksesuar-giyim de Siyah renk favorimdir
Başka aklıma gelmiyor, sohbet ettikçe zaten tanıtma kısmı devam eder diye düşünüyorum