- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
canım sizlerin adreslerinizi silmemişim bi tek RainyMood abla göndermedi adresini , ha bide F Fatmanurirfan varGunaydinnm herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sizlerin adreslerinizi silmemişim bi tek RainyMood abla göndermedi adresini , ha bide F Fatmanurirfan varGunaydinnm herkese
Günaydın canım adresi gönderdim az öncecanım sizlerin adreslerinizi silmemişim bi tek RainyMood abla göndermedi adresini , ha bide F Fatmanurirfan var
Komple mi iptal ediceksin?ekinezyaaaa arkadaşımızın yerine katılacak biri varmı yoksa eğer çekilişi iptal edicem
Kimse gelmiyor bu durumda ne yapalım bilemedim kiKomple mi iptal ediceksin?
Bekleyelim biraz daha olmazsa iptal ederiz madem. Kimseler yok dediğin gibiKimse gelmiyor bu durumda ne yapalım bilemedim ki
aynen ama inş. bir kişi bulunurBekleyelim biraz daha olmazsa iptal ederiz madem. Kimseler yok dediğin gibi
Merhaba bu arada bende Bursa'da yaşıyorumMerhaba.. :) 25 yaşındayım, 2 yıllık evliyim, aslan burcuyum. Bursa'da yaşıyorum. Mor rengini çok severim. Mimarım. Gezmeyi ve özellikle de eşimle gezmeyi, sinemayı çok severim..
Hoşgeldin canım iyide geldin valla yoksa çekilişi iptal edecektik :) Çekilişte herkes kendini tanıtıyor gönlünden ne koparsa hediyesini alıyorsun , kargoyu ödeyerek gönderiyorsun amaç hediyeleşmek :) adres göndericem birazdan sanaMerhaba.. :) 25 yaşındayım, 2 yıllık evliyim, aslan burcuyum. Bursa'da yaşıyorum. Mor rengini çok severim. Mimarım. Gezmeyi ve özellikle de eşimle gezmeyi, sinemayı çok severim..
Hoşgeldin canım iyide geldin valla yoksa çekilişi iptal edecektik :) Çekilişte herkes kendini tanıtıyor gönlünden ne koparsa hediyesini alıyorsun , kargoyu ödeyerek gönderiyorsun amaç hediyeleşmek :) adres göndericem birazdan sana
hmm güzelmiş :) bu tarz şeyler yasak değil dimi forumda.. ben bilmeden daha yeni ceza aldım da :)
Hosgeldin canimmMerhaba.. :) 25 yaşındayım, 2 yıllık evliyim, aslan burcuyum. Bursa'da yaşıyorum. Mor rengini çok severim. Mimarım. Gezmeyi ve özellikle de eşimle gezmeyi, sinemayı çok severim..
Yine mi yaa yerine birini bulalım bulamazsak iptal edelimF Fatmanurirfan arkadaşımız çekilişten çıkmak istiyor , ne diyorsunuz iptal edelimmi yoksa yerine birini bulalım mı ?
Vallahi gına geldi bencede :)Yine mi yaa yerine birini bulalım bulamazsak iptal edelim