• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Tanıtım Topiği

Merhaba.. :) 25 yaşındayım, 2 yıllık evliyim, aslan burcuyum. Bursa'da yaşıyorum. Mor rengini çok severim. Mimarım. Gezmeyi ve özellikle de eşimle gezmeyi, sinemayı çok severim..

Arkadaşlar ben yeniyim. Katıldım ama tam olarak ne çekilişi nedir ne değildir anlamadım. kusuruma bakmayın. :)

Merhaba.. :) 25 yaşındayım, 2 yıllık evliyim, aslan burcuyum. Bursa'da yaşıyorum. Mor rengini çok severim. Mimarım. Gezmeyi ve özellikle de eşimle gezmeyi, sinemayı çok severim..
Merhaba bu arada bende Bursa'da yaşıyorum :halay:

Hoşgeldin canım iyide geldin valla yoksa çekilişi iptal edecektik :) Çekilişte herkes kendini tanıtıyor gönlünden ne koparsa hediyesini alıyorsun , kargoyu ödeyerek gönderiyorsun amaç hediyeleşmek :) adres göndericem birazdan sana

Hoşgeldin canım iyide geldin valla yoksa çekilişi iptal edecektik :) Çekilişte herkes kendini tanıtıyor gönlünden ne koparsa hediyesini alıyorsun , kargoyu ödeyerek gönderiyorsun amaç hediyeleşmek :) adres göndericem birazdan sana

hmm güzelmiş :) bu tarz şeyler yasak değil dimi forumda.. ben bilmeden daha yeni ceza aldım da :)

Back