- 16 Nisan 2013
- 660
- 172
evet sıra bende
yılbaşı çekilişi çok keyifli geçmişti o yüzden bunuda kaçırmak istemedim...
Kızlar ismim Burçin 27 yaşındayım 16 aylık evliyim henüz bebişimiz yok çalışmalar yeni başladık çalşıyorum organizasyon koordinatörüyüm bu mesleğe yeni terfi ettim finans uzmanıydım ama bu çok daha keyifliymiş
öncelikle esmer uzun boyluyum 1.73 boyunda 60 kiloyum evlendikden sonra kilo aldım ama halen 36 bedenim ayaklarımı azcık büyük 39 numara
mavi kırmız siyah favori rengimdir sarı turunce renginden hiç hoşlanmam..
şık giyinmeyi severim ama sporun yeride ayrıdır bende
takılardan saat yüzük ve küpe takmayı severim
makyaj herzman yaparım makyajdan kastımda vazgeçilmezim eyeliner ve rimeldir
mutfak eşyasına bayılırım yeni evli olmama rağmen halen yeni bişeyler almaya devam ediyorum
biblolardan pek hoşlanmam
fotoğraf hastasıyım resim çekilmeyi severim ve bunlarıda değişik albüm ve çerçevelere koymak hoşuma gidiyo
hımmm sanırım şimdilik bu kadar aklıma geldi yine daha sonra ekleme yaparım katilim yeterki istesin
yılbaşı çekilişi çok keyifli geçmişti o yüzden bunuda kaçırmak istemedim...
Kızlar ismim Burçin 27 yaşındayım 16 aylık evliyim henüz bebişimiz yok çalışmalar yeni başladık çalşıyorum organizasyon koordinatörüyüm bu mesleğe yeni terfi ettim finans uzmanıydım ama bu çok daha keyifliymiş
öncelikle esmer uzun boyluyum 1.73 boyunda 60 kiloyum evlendikden sonra kilo aldım ama halen 36 bedenim ayaklarımı azcık büyük 39 numara
mavi kırmız siyah favori rengimdir sarı turunce renginden hiç hoşlanmam..
şık giyinmeyi severim ama sporun yeride ayrıdır bende
takılardan saat yüzük ve küpe takmayı severim
makyaj herzman yaparım makyajdan kastımda vazgeçilmezim eyeliner ve rimeldir
mutfak eşyasına bayılırım yeni evli olmama rağmen halen yeni bişeyler almaya devam ediyorum
biblolardan pek hoşlanmam
fotoğraf hastasıyım resim çekilmeyi severim ve bunlarıda değişik albüm ve çerçevelere koymak hoşuma gidiyo
hımmm sanırım şimdilik bu kadar aklıma geldi yine daha sonra ekleme yaparım katilim yeterki istesin