8 Mart Çekilişi için kendimizden bahsedelim...hadi...??

bayanlar bilgileriniz editlemeyin yaaa,
sipaydinin yazdıkları iç çamaşır için,
yazanlar güzel yazmışlar...dursun onlar...

yeniden iç çamaşırı detayı yazın hanımlar
Songül abla doğru söylüyor geriye dönüp bulmak zor olabilir

hmm iç çamasırı için tekrardan bilgi veriyorsak üst 80b alt genelde m(36/38 arası gidip geliyorm)
birde aklıma gelmişken bayanlar kışdan cıkıyoruz yani bahar geliyor kıyafet düsünen arkadasların aklında bulunsun

Merhaba ben kime çıktım bilmiyorum ama fotoğrafıma bakıp beni kokoş sanma sakın:))) Aslında sadelikten yanayım. Hediye almak kadar vemeyide çok severim Balık burcuyum en ufak şeylerden mutlu olurum. Kitap ve ilginç mutfak eşyaları hoşuma gider. Siyah, mor, gri,kahverengi ve yeşil favori renklerim. Canım lütfen içinden ne geliyorsa onu gönder emin ol Kkulübünden ve senden bana hoş bir anı olarak kalacak.:))

Yine aklıma gelen bişey
bebek bekleyenler bebeğinin cinsiyetinide yazabilirler.

fazlasıyla çocuk ruhluyum oyun hamuru alsan bile inan mutlu olurm

kendi mesajımdan alıntı yaparaktan ben yine yazayım kendimi aklinialirimsmile
çok süslü değilim,sadelik doğallık seviyorum :kedi:
fazla makyaj yapmam,kolye bilezik yüzük türü kullanmam.takı olarak küpe çok kullanırım.
boy 1.70
kilomda 57 şakkıdı
rahat şeyler giymeyi seviyorum,eşofman kapşonlu tarzı o yüzden large giyiyorum.
iç çamaşırı için üst bedenim 75B altta bilmiyorum ama m oluyo heralde tanga hiç giymedim :kedi:
eşyalar için böyle cicili bicili şeyleri severim çocuk ruhluyum biraz
sigara kullanmıyorum
şimdiden teşekkür ederim :asigim:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar, hadi ben de azıcık bahsedeyim kendimden...

25 yaşındayım,1,5 yıllık evliyim. henüz çocuğum yok. ıTÜ konservatuar ses eğitimi mezunuyum yani solistim.
koç burcuyum ve her koç burcu gibi pahalı hediylerden hoşlanırım. ama tabii ki belki de beni hiç tanımayan arkadaşımdan öyle bir beklentim yok,olamaz da. benim için iyi düşünülmüş her hediye önemli ve değerlidir de. en çok kozmetik meraklısıyım. baharatlı ve oryantal parfümleri çok severim..takı-toka artık pek kullanmıyorum. alacak olan arkadaşım,kıyafet tarzı birşey de almazsa sevinirim,ben bile bütün gün mağaza mağaza dolanıp bedenime ve zevkime göre zar zor kıyafet buluyorum.bence riskli olabilir...ev tekstili,elektronik filan da severim.modern ve sadelikten yanayım.fazla süslü,gösterişli, basit süslülükte olan şeyleri pek sevmem.
bu açıklamaları sadece hediye alacak arkadaşıma yardımcı olsun diye yazdım ve tabii ki gelecek hediye her ne olursa olsun,bir kere benim için emek ve para harcanıp alınmış olacağından çok çok değerli olacaktır.şimdiden teşekkürler !

arkadaşlar birşey daha;
kızları çok ama çok seviyorumopuyorumnanaktanmümkünse birkız bebekturkbayragi:kedinu besleyeyim,büyüteyim,güzel güzel giydirip süsleyeyim.saçlarını yapayımboshayallersmilene güzel olurdu:sinifsinif:
başörtülü olduğum için bere, şapka kullanmıyorum.sigara içmiyorum,çamaşıra gerek yok,kiloluyum herşey olmayabilir

Son düzenleme:

dualarımız seninle canım sağlıklı gül yanaklı bir kızın olur inşallah

dualarımız seninle canım sağlıklı gül yanaklı bir kızın olur inşallah

kız ben 42 yaşımdayım.benden geçtiyerimsenibenallah olmayanlara versin.allah oğullarıma sağlık versin inşallah.ama b kız sevdasından vaz geçemiyorum.

öhömm kendi mesajımı tekrardan editleyeyiim
yaazmıştım biraz arsızlık oldu diye ama lütfen şöylee süslü bi paketiim olursa ciddi çok mutlu olucam :kedi:
hmm iç çamaşırıda ekliyoruz bide 80 bedenim üstte ay utandım :kedi:
sigara içiyoruum maleseef bırakamadımda ve tesettürlü değilim başkada ne desem ki

Son düzenleme:
kız ben 42 yaşımdayım.benden geçtiyerimsenibenallah olmayanlara versin.allah oğullarıma sağlık versin inşallah.ama b kız sevdasından vaz geçemiyorum.

aay pardon.......
sazan gibim atladım de mi ben.........

Allah sana ileride cici gelinler şirin torunlar nasip etsin ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…