- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
50 kilo olursan slip olmaz tabi...
minnacıksın zaten
tanga sende slip gibi duruyodur kesin...
ay ben de blgilerimi editledim duyuruluurrr
sıpaydi senin ki gibi mi bilgi veriyoruz editliyim bende o zaman :kedi:
bayanlar bilgileriniz editlemeyin yaaa,
sipaydinin yazdıkları iç çamaşır için,
yazanlar güzel yazmışlar...dursun onlar...
24 yaşındayım aöf okuyorum çalışmıyorum şuan iş arayışındayım o yüzden genelde evdeyim.
beden olarak rahat spor giyinirim 38 bedenim large giyerim.
renk ayrımı yapmam hiçbişeyde.
zaten ne olursa çok sevinicem bu heyecanı yaşamak herşeye bedel.şimdiden teşekkürler :kedi:
http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-...ari/342267-kurklu-anahtarlik-icin-destek.html
destek verin kızlar bizlere a.s.
selam kızlar,bende 42 yaşında tombikmi tombik bir ablanızım.yılbaşı çekilişini kaçırmışım,çok üzüldüm.bunu görünce uçarak geldim.hediyeleşmeyi çok seviyorum.küçük bir hediyede beni çok mutlu eder.anuşka gibi mutfak eşyalarını çok sverim.bana giysiye gerek yok.merakla bekliyorum.bana kim çıkacak,tabii ben kime çıkacağım.çok heyecanlı bir durumboshayallersmile
biraz daha detay ekleyeyim........2 oğlum var,biri 15,diğeri 19 yaşında.başörtülü bir bayanım.neşeli,sevecen biriyim.
arkadaşlar birşey daha;
kızları çok ama çok seviyorumopuyorumnanaktanmümkünse birkız bebekturkbayragi:kedinu besleyeyim,büyüteyim,güzel güzel giydirip süsleyeyim.saçlarını yapayımboshayallersmilene güzel olurdu:sinifsinif:
dualarımız seninle canım sağlıklı gül yanaklı bir kızın olur inşallah
hmmm nasıl anlatsamki
23 yaşındayım bekarım 53 kiloyum s/m giyiyorum boyumu 1.65e yuvarladım 1 cm cikten ne olurkii dimi kaydirigubbakcemile3
asistanlık yapıyorum yeni başladım işe 1 ay oldu daha =)
ee tabi çoğu kişi gibi makyajı süsüü seviyorum tabiki alışverişide çok seviyorum
renk takıntım yok ama en sevdiklerim turkuaz,pembe ve lila
buarada yün atkı bere kullanamıyorum malesef
şimdilikk böyle işte
kız ben 42 yaşımdayım.benden geçtiyerimsenibenallah olmayanlara versin.allah oğullarıma sağlık versin inşallah.ama b kız sevdasından vaz geçemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?