8 Mart Çekilişi için kendimizden bahsedelim...hadi...??

merhaba,
26 yaşındayım 36 beden giyiyorum .. ucundan accık kokoşum (öyle derler) ne hediye olursa kabulümdür , hediyenin büyüğü küçüğü olmaz sonuçta , neolursa olsun benim için çok anlamlı olacak çünkü bütün kadınlar kulubü arkadaşlarım hepiniz benim için çok değerlisiniz..
teşekkürler..:kedi:

bende 26 yaşındayım bekarım 36 bedenim 1.60 falanda boyum yani minyonum pastel tonları ama soluk olmayn renkleri severim kıyafete biraz düşkünlüümde vardır, değişik şeyleri kullanılabilecek türdeyse tercih ederim klasik giyinmeyide takılarıda beğenirim ama ne gelirse kabulumdur kk dan bi hatıra olacak sonuçta birlikte olmak güzel hediyede güzel bi hatıra olarak saklanacak....

güzel bi başlık oldu işimize yarayacak hediye alırken zorlanmayız boshayallersmile

27 yasındayım
2 yıl 20 aylık evliyim :asigim:
kocemi çok seviyorum :nazar:
1,74 boy 65 kiloyum
M beden giyinirim
40 nömera ayaklarım var -tatlicadiarzu-
kıyafette her rengi giyerim
spor ve kokoş giyinirim bayanssulusmile
bana don alıcaksanız nolur fırfırlı olsun kaydirigubbakcemile2 bulamassanız kızmam kaydirigubbakcemile3
aksesuar kolay kolay takamam benneyaptımki
bana gelecek her türlü hediye hediye beni çok mutlu eder opuyorumnanaktan

bende yazayım bişeyler..
kime çıkarsam çıkayım zorlanmasınlar..
herşeyi beğenebilirim gereklı önem verildikten sonra:)
169.boyum 60 kılom..
24 yaşım..
anneyim:)

merhaba,
ben de 23 yaşındayım, üniversitede çalışıyorum bir yandan öss ye hazırlanıyorum. 36 bedenim 165 boyundayım. turkuaz mavisi,sarı,turuncu,pembe hariç tüm renkleri severim.
yaratıcı hediyeleri her zaman beğenmişimdir.
takılarla pek aram yok.
tam bir kozmetik canavarıyım, kitap kurduyum, çikolata, atkı, şapka, aycıklar, anahtarlıklar, seksi iç çamaşırlarına bayılırım üst:80 alt: en küçük beden işte :utangac:
yaşadığınız şehirin meşhur şeylerini gönderebilirsiniz:)
bekarım. sevgilim de yok :) mesela bir sevgili gönderebilirsin =))
her hediyeyi beğenirim, küçük şeylerden mutlu olurum. hiiiç uzun uzun düşünmene gerek yok.
profil sayfama ve yazdıklarıma bakarsan nasıl biri olduğumu az çok anlarsın.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar, ben de daha yeni tanitim yazabiliyorum, hade bakalim:)

26 yasindayim, Istanbul`da yasiyorum. Bekarim.Hem okuyorum hem calisiyorum (hukuk okuyorum, bi hukuk burosunda calisiyorum). Malesef hala okul bitemedi de:(
38-40 beden arasi giyiyorum, zayiflamaya calisiyorum ama bogazimi tutamiyorum asla!!!
Ayak numaram da 38. Bu arada eger benim ciktigim arkadasim su pembe don olayini da almak isterse tanga da, normal don da, sort da hepsi olur:)
Taki, kirtasiye, gecelik, ic camasiri, t-shirt vb. de olur:)
Fotograf cekmeyi,yabanci dil ogrenmeyi, gezmeyi, sinemayi, tiyatroyu, yemek yemeyi-yapmayi, dekorasyonu, suslenmeyi, interneti, bitkileri, kisisel gelisim kitaplari okumayi, dikis dikmeyi, bir seyler yaratmayi cok severim.
Favori renklerim kirmizi, mor, siyah, bir de piriltili seyleri cok severim.
Angelina Jolie, Demet Evgar, Tugce Kazaz, Robbie Williams ve Mathew Lillard hayraniyim, hatta hasSSStasiyim:)
Nazar boncugu objesine bayilirim.
Kisisel bakima hep ilgiliydim ama kozmetik ve modaya bu siteyi takip etmeye basladigimdan beri daha cok ilgim artti:) Bi suru yeni sey ogrendim buradan, saolun:)
Sal cok takmam ama sapka ve eldivene bayilirim.

Cok da baymadan burda kesiyorum ve saka bi yana benim ciktigim arkadas ne alirsa alsin cooookk sevinecegimi, benim icin cok guzel ve farkli bir deneyim olacagi icin cok mutlu ve heyecanli oldugumu da belirtmeden gecemeyecegim:)

Simdiden coook tesekkurler:)

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar burayı şimdi gördüm ve bana alacak arkadaşım zorlanmasın diye hemen yazayım dedim zira gelecek her ne olursa olsun çok güzel olacaktır benim için çam sakızı çoban armağanı :)
22 yaşındayım istanbulanadolu yakasında oturuyorum
ev hanımıyım 3 senelik evliyim( nisanda tam 3.yılımızı doldurucaz inşallahh :asigim: )
henüz bebeğim yok ama inşallah oda sağlıcakla gelir bu sene
maalesef biraz balık etliyim (gerçi balina etli desek yeri :utangac: ) 1.64 boyum 74 kiloyum 40 numero giyiyorum :) bedenim 44 büyük L veya XL giyorm ( ayy ne zormuş buraya herşeyimi yazmak bugün diyete başlıyorum )
kozmetik takı ve çantalar fazla ilgimi çekenler arasında :)
gecelik iççamaşırı vs bayılırım :utangac:
süslü parıltılı eşyalar da çok hoşuma gider
mavi lacivert siyah beyaz taba renkleri favorilerim arasında
ayrıca kapalıyım neyse bu kadar bence yeter :)
bana ne gelirse gelsin bayılacağımdan emin olabilirsin arkadaşım
umarım benim alacağım arkadaşımı bende memnun edebilirim
şimdiden çok teşekkür ederim :)))

ay bu topikten yeni haberim oldu :))

hediye konusunda hiç takıntım yoktur, yılbaşı çekilişinde olduğu gibi yine söyleyeyim...
herşeye sevinirim, güzel gönlünüzü koyarak güzel uğraşlarınızla gönderdiğiniz her şey beni fazlasıyla mutlu edecektir.
illa da kendimden bahsetmem gerekirse fiziki görünüşüme profilimden bakabilirsiniz,
arkadaşım değilseniz ekleyin, ben de böylece tüyo almış olurum aklinialirimsmile
yerine göre giyinmeyi takıp takıştırmayı severim
sade de olurum, süslü kıntır da...
makyaja da düşkünümdür.
okumayı ve faydalı bilgiler edinmeyi çok severim,
daha çok felsefi veya psikolojik, "ben neyim, nerden geldim, nereye gidiyorum, neden böyle tepkiler veriyorum" şeklinde sorular sorduran kitapları severim.

müzik dinlemekten sonsuz zevk alırım, yürüyüşü gezmeyi doğayı severim, gönüllü işlerle sosyal yardımlaşmayla vakit geçirmekten huzur duyarım.

el emeğiyle yapılan şeylere kıymet veririm ve kendim de el becerileriyle vakit geçirmeyi severim.

aslında düşündükce daha çok şey çıkar, en iyisi burda keseyim kaydirigubbakcemile3

sonuçlar belli olmuş hayırlı uğurlu olsun ben 30 yaşındayım boyum 168 kilom ben bile söyleyemiyorum kitap aşığıyım özellikle felsefe kuantum meditasyon yoga bu ara ilgi alanlarım içinde taşlara aşığım elime fırsat geçtikçe özel taşlardan takılar yaptırırım özelliklede sevdiklerime
yünlü şeylere dokunamıyorum vede takamıyorum ama bana gelecek hediyenin sevgiyle geleceğine inanıyorumve o kutuyu açarken sevinçten yüzümde kocaman bir gülümseme olacak ve hediyemi gördüğümde o an dünyanın en güzel en sevgi dolu hediyesini almış olacam ve ömür boyu saklayacam

Son düzenleme:
hayırlı akşamlar canlarım 24 yaşındayım bekarım ( profilde evli yazıyor ona bakmayın siz sempatiksalakcinni ) 163 boyum çok ciyak renkleri sevmem turbanlıyım, beyaz tenliyim, makyajla pek alakam yok öyle, makyaj malzemelerim bissürü var ama hadi bugunde bir makyaj yapayım dediğim pek çok nadirdir takı falanda takmam evlenirsem nasıl yüzük takıcam bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 sıkılıyorum hemen sigara kullanmıyorum alt beden 42 üst beden iç çamaşırı olarak 85
bana ne alınırsa çok sevinirim yeterki kkdan bir anı kalsın sizleri seviyorum canlarım Şeniz​

Son düzenleme:
sonuçlar belli olmuş herkes yazdıgı için yazayım dedim :ecrin_bebek:

25 yaşında gsf mezunu bir hatumun ...38 beden giyiyorum her zaman sadelikten yanayım beyaz siyah gri dısındakı renklerde aram pek yoktur atkı şal bere asla kullanmam kozmetiklede aram pek yoktur iç çamarışırına bayılırım ama renkli renkli =)
hhhm odamda da sadelik hakımdir hemen hemen hersey beyazdır...off ne yazayım bilmıyorum ki =) hersey kabulumdur =)

Son düzenleme:
merhabalar kızlar..
ben de biraz tanıtayım kendimi .
28 yaşındayım. memurum.evliyim ve 3 yaşında bir oğlum var.
Kilolarımla başım belada o yüzden yazmasam daha iyi.
Çekilişte çıktğım arkadaşımın gönlünden ne kopar ne gönderirse seve seve kabulum. önemli olan kk dan güzel bir anı olması.
Mor en sevdiğim renktir. takmayı takıştırmayı sürmeyi sürüştürmeyi severim.
sanırım bu kadar yeterli olur.

yaş 29
boy 1.56
kilo aşşada görünüyoo sempatiksalakcinni
anlaşılacagı üzereee kümbüt gibi bişeyimm...................................
kitap okumayı seviyorum ... genelde fantastik macera okuyorum
( siyah kan, alacakarıanlık serisi ve son gece evi serisini bitirdim)
evimin fotoları var
yatak odam eksik agaysan elin tutulmaz hani :roflol:

misafir odamda mumluk lazımm :jeyyar:
off offf ne bileyim iştee
işte öleeeeee

merhaba arkadaşlar

bende 22 yaşındayım 7 aylık evliyim 1:65 boyum 54-55 arası gidip gelen kilom var M beden giyiyorum

ayakkabı numaram--37

sevdiğim renkler mürdüm rengi-yeşil-turkuaz mavisi-gri-siyah

takı takmayı severim,makyaj yapmayı severim,süs eşyalarını severim

ama kadınlar kulübünden gelecek her hediye kabulümdür çünkü hatırası daha önemli benim için

Yine ben yazıcam arkadaşlar kaydirigubbakcemile3
Normal kıyafette üst ve alt bedenim S tabikide :roflol::roflol: 50 kiloyum işte :roflol:
ıç çamaşırna bayılırım renk hiç önemli değil üst bedenim 75B altımı hiç bilmem genelde en küçük olanı alırım veeee tabi tanga olmalıohaoldumsmile

Ayakkabı numaram 37*38 ikiside oluyor hiç önemli değil yanisempatiksalakcinni
Sözlüyüm DAHA çok yeni :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
evlenmek 2011 de Allahın izniyle eee doğal olarak çocuğumda yok :umursamaz::umursamaz:

Ama oyuncak bebek yollayabilirsiniz şimdidensempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

evimizde kendime ait odam var renk uyumu çok yok aslında ama odaya bişey almakisteyen falan olursa
herşey kabulumdur kendi odama olmasa bile ben onu saklarım evime götürürüm ve hiç üşenmem evimi o hediyeye uydururum.

Son düzenleme:
Yine ben yazıcam arkadaşlar kaydirigubbakcemile3
Normal kıyafette üst ve alt bedenim S tabikide :roflol::roflol: 50 kiloyum işte :roflol:
İç çamaşırna bayılırım renk hiç önemli değil üst bedenim 75B altımı hiç bilmem genelde en küçük olanı alırım veeee tabi tanga olmalıohaoldumsmile

Ayakkabı numaram 37*38 ikiside oluyor hiç önemli değil yanisempatiksalakcinni
Sözlüyüm DAHA çok yeni :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
evlenmek 2011 de Allahın izniyle eee doğal olarak çocuğumda yok :umursamaz::umursamaz:

Ama oyuncak bebek yollayabilirsiniz şimdidensempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

evimizde kendime ait odam var renk uyumu çok yok aslında ama odaya bişey almakisteyen falan olursa
herşey kabulumdur kendi odama olmasa bile ben onu saklarım evime götürürüm ve hiç üşenmem evimi o hediyeye uydururum.

50 kilo olursan slip olmaz tabi...
minnacıksın zaten
tanga sende slip gibi duruyodur kesin...

ay ben de blgilerimi editledim duyuruluurrr

Back