8 Mart Çekilişi için kendimizden bahsedelim...hadi...??

Merhabalar, ben 33 yaşındayım, 1 yaşında bir oğlum var. 3 senedir çalışmıyorum. Ben de hiç kilomu deşifre etmeyeyim, hem rahatsızlığım hem de doğum sonrası olduğundan 3 sene önceki kilomun kat be kat üzerindeyim. :) Bunun dışında belirtebileceğim, alerji yaptığı için küpe takamadığım, yine alerji yaptığı için yün aksesuarlar kullanamadığım. Pek süslü değilimdir, makyaj çok nadir yaparım ama makyaj harici kozmetiği ben de severim. Renk ayrımı yapmam ama illa ki bir renk derseniz kırmızıdan şaşmam. :) Tam bir kitap kurduyum, bütün yeni çıkan kitapları ve özellikle tarih kitaplarını takip eder ve okurum.

Bütün gönlü güzel KK hanımları gibi beni de küçük şeyler çok mutlu eder, önemli olan gönlünüzden kopması...

Merhaba.buyrunnnnnnnnn 42 yaşındayım.Öğretmenim, evliyim, 18 ve 12 yaşlarında iki çocuğum var.
Boy kilo muhabbetini sevmem.:bbo: Şu aralar kiloluyum ve giyim kuşamla hiç ilgilenmiyorum.:delphin:
Hediye almayı da vermeyi de çok severim. Evde sadelikten yanayım.:olmaz: Mutfak eşyalarına bayılırım.opuyorumnanaktan
Tam kokoş olmasam da süslü ve bakımlı olduğum söylenebilir.bayanssulusmile
Takıda, aksesuarda sınır tanımam.
Tüm bunları, bana hediye alacak arkadaşımı hayal kırıklığına uğratmamak için yazıyorum. Aslında gelecek her türlü hediye benim için çok anlamlı ve çok değerli olacaktır.
Yani kurada kime çıkarsam, lütfen kendini sıkıntıya sokmasın. Emin olsun ki her ne alırsa baş köşede yeri vardır.Şeniz

merhaba bana hediyemi alacak arkadaş ve tüm kızlar.....
bende 31 yaşında evli 1.55 boyunda 50 kilo ağırlığında 38 beden giyen biriyim işte.yüzük hariç tüm aksesuarları severim bana kalsa alyansımı bile takmayacağım ama neyse....
sonracıma diğer çekilişte teseddürlü arkadaşlar özellikle belirtmişlerdi kiii çok ta iyi olmuştu.ben teseddürlü değilim.hımmmmmmm aklıma başka birşey gelirse sonra yine eklerimopuyorumnanaktan

nerden başlasam ki....sevgili kk üyeleri:):) çok resmi oldu hiç tarzım diil.......aloo kızlarrrrrrrrrrrrr:):)

ben 1 72 boyunda 59 kiloda......2 sıpası olan ......kokoşmu kokoş , canlı olan herşeyi seven,gülmeyi güldürmeyi seven,kitap kurdu,kozmetik ürünlerine meraklı,fazla takı kullanmayan,güzel olan herşeyi seven, renkler içinde siyaha tutkunluğum bilinir....meyve aromalı kokuları tercih eden .....sağlıklı yaşamayı hayatına endekslemiş bir uyuz bayanım....ha birde spor yaparım bol bol yüzerim,plates vazgeçilmezimdir...çok titizim manyak temizlik yaparım....yemeklerim harikadır yapamadığım yemek pasta yoktur...bir gülüşüm dünyaya bedeldir:):).......çok bakımlıyım dişler benim için çok önemlidir....araştırmayı gezmeyi yeniliği severim...çok okurum çok yazarım....gıcıklıkta üstüme tanımam:):) ha buarada yağlı boya resim yaparım....karakalem çalışmalarımda vardır...iki üniversite bitirdim çok belli olmasada eğitimliyim:):) hayatım çalışmakla geçti..şuan evdeyim ama heran işime dönebilirim yani görüşmeler kesinleştite bakanlıktan sorun çıktı....yeni bakan biraz sorun yaratıyor gibi ...olsun canı sağolsun,konuyla ne alakası var demeyin siyasetlede çok ilgiliyim:):),
haksızlığa hiç tahammülüm yok haklıysanız eğer canımı alın .....ama haksızsanız ben sizin canınızı alırım dermişim HAHAHA:):)

hediye almayı değilde vermeyi hep ilke edindim, hep almadan verdim hep sevmeden sevildim dersem yalan olur çok fazla sevenim var saolsunlar...
çok merhametliyim yolda üşüyen birini görsem hiç düşünmez kazağımı çıkarır veririm ki bunu yaptım şahitler var:):)
daha ne yazayım bilemiyorum.....beni tanıyabildiniz mi kızlar:roflol::roflol:

selam kızlar,bende 42 yaşında tombikmi tombik bir ablanızım.yılbaşı çekilişini kaçırmışım,çok üzüldüm.bunu görünce uçarak geldim.hediyeleşmeyi çok seviyorum.küçük bir hediyede beni çok mutlu eder.anuşka gibi mutfak eşyalarını çok sverim.bana giysiye gerek yok.merakla bekliyorum.bana kim çıkacak,tabii ben kime çıkacağım.çok heyecanlı bir durumboshayallersmile

biraz daha detay ekleyeyim........2 oğlum var,biri 15,diğeri 19 yaşında.başörtülü bir bayanım.neşeli,sevecen biriyim.

Son düzenleme:
Çekilin ben geldimmm delikafaduldenEvliyim,26 yaşımdayım,36 beden minyon tipliyim.
Tam bir hediye canavarıyım..Hoşlandığım herşeyi sıralayabilirim;
Dökümlü bereler,şapkalar, şallar, kolyeler,küpeler,makyaj malzemeleri,masa örtüleri,atkılar,mutfak dekorasyonuna ait(sarı-turuncu) herşey aklinialirimsmile
Her rengi severim :lepi:

hu huuu ben geldim haanımlarrr... kaydirigubbakcemile4
24 e girdim ama hala soranlara 23 yaşımdayım diyorum :kedi:
165 boyum var kilommdaaa 52 ama bazen 53 oluyor aklinialirimsmile
kreşlerde müzik öğretmenliği yapıyorum işim öğlene kadar bittiği için evde yemek yapmayı temizlik yapmayı bide örgü örmeyi çokk seviyorum :hulya:
8 aylık evliyim, çok gezmeyi seven bi kocişim var onuda çok seviyorum :asigim: mujux burdan onada :1hug:
yeşil rengini çok severim,kırmızı ruju kırmızı ojeyide çok severim. bayanssulusmile
hediyenin iyisi kötüsü olmaz diyenlerdenim,düşünmek önemli olan.
makyaj yapmayıda çok severim, netten makyaj videoları izliyorum deli gibi bilmiyorumkismile
son zamanlarda çocukmu yapsam diye düşünüyorum ama kararsızım :CüvCüv: :jeyyar:
kk kankalarım burcuuu vee yelizide çok seviyorum çokkk olumunekankayizsmile
olips şekerlerinee bayılıyorum ilerde olips fabrikasını ele geçireceğimi umuyorum hihoyyyt
sigaraya hayır alkole bazen evet diyorumm veee
the son
muju muju hepinize​
:enbuyukkk:
turkbayragi​

Son düzenleme:
merhabaaaa,ben evliyim biri 10 biri 4 yaşında iki kızım var 3,yolda bekliyoruz..Turizm şirkettinde ortağım turlara gidiyorum habire...Ben de kozmetik ev tekstil süs eşyaları mutfak eşyaları takılar herşeyi severim...Çikoltalı pastaya da bayılırım bugünlerde çok canım istiyor ondan heralde yazdım ...N e gelse de kabulumdur arkadaşım kokusu sinmiş der sarılırım hediyeme..(.Ama en çok araba ,ev yat kat yazlık istiyorum.....Birde çiftlik olsa yanında fena olmaz ...ikinciler fazla göz çıkarmaz hihoyyyt:teytey:

Nasil bir heycan yasadigimi kelimeler ile anlatamam..sırnaşık şey

Ama ben alacagim hediye icin heycanli degilim,acaba kim bana cikacak,ne alsam,ve en önemlisi begenir mi diye heycanlaniyorum.

Tüm samimiyetimle söylüyorum benim icin hediye önemli degil.Sadece düsünülmek bile cok güzel.

Kendimi karsi tarafin yerine koydugum icin,bende biraz kendimden bahsedeyim (bende isterim bana cikan kisi kendini anlatsin ki ona göre bir hediye hazirlayabileyim ona..Yoksa ne alsam diye kara kara düsünürüm:kedi:)

22 yasindayim,6aylik evliyim. Turizm ile ilgileniyorum.Terazi burcuyum ve burcumu oldugu gibi yansitiyorum:kedi: Asiri derecede süse püse düskünüm,her sey uyumlu olmali,makyaj taki vs..

Civil civil renklerden,cicekli böcekli seylerden pek hoslanmam:kedi: Daha cok modern,klasik seyleri severim.

Süslü olmam evime de yansiyor..isim gücüm dekorasyon..(evim siyah beyaz/kirmizi renklerde:jeyyar:)

Cocuklara asiri derecede düskünüm,yemek yapmayi,müzik dinlemeyi,gülmeyi ve banyo yapmayi cok seviyorumsırnaşık şey

arkadaşlar hiç farketmez ne olursa zevkle baş köşemde yeri vardır....ama ben çıkcacak kişiye ne alacam telaşına düştüm....umarım zevkli seçimler yaparım memnun ederim arkadaşımı...:Saruboceq::Saruboceq:

ha bu arada bana çıkacak kişi eger günün birinde mardine gelirse ona ekstra hediye olarak agırlama gezdirme işide bana aittir...tabi hepiniz için geçerli arkadaşlar..mardinde bi kapınız var unutmayın..ayyy ne güzel olur yaaa...hihoyyythihoyyyt

Gerçekten harikasınız ya...
çok güzel insanlar keşfettim burada...
ben kendimi sonra anlatayım,merak edin biraz...

hmmm nasıl anlatsamki
23 yaşındayım bekarım 53 kiloyum s/m giyiyorum boyumu 1.65e yuvarladım 1 cm cikten ne olurkii dimi kaydirigubbakcemile3
asistanlık yapıyorum yeni başladım işe 1 ay oldu daha =)
ee tabi çoğu kişi gibi makyajı süsüü seviyorum tabiki alışverişide çok seviyorum
renk takıntım yok ama en sevdiklerim turkuaz,pembe ve lila
buarada yün atkı bere kullanamıyorum malesef
şimdilikk böyle işte

Son düzenleme:
yılbaşı çekilişi çok güzeldi,yeniside hayırlı olsun.
ben 38 yaşında iki çocuklu bayanım,spor giyinirim yerine göre ,kitap okurum,resim yaparım,elişi örgü seviyorum yapmayı boş zamanlarımda,mutfakta vakit geçirmeyi severim,yemek yapmayı severim,L-m arası kıyafetlerim,eşofman,tayt,kot giymeyi seviyorum tunik tarzında uzun bluzları seviyorum taytla,ayacıklarım da 37-38 arasında sarışınım.olumunekankayizsmilerenklerim genelde gri,kırmızı,siyah tonları ama güzel bişey olduğunda rengine pek takıntı yapmam.kilom da 63 falan bazen bir kilo artıp eksilir,ha bir de avondayım.

Son düzenleme:
Ben de kendimi şöyle bi özet geçeyim..
27 yaşındayım, muhasebeciyim. 1,5 yaşında bir kısçem var.
L beden giyiyorum.
Kapalıyım. Atkı bere tarzı şeyler kullanmayı sevmiyorum.
sigara kullanıyorum.
Öyle pek süse püse meraklı değilimdir.
Takıntı denirse kadınların çoğunda olan parfüm takıntım var , Hafif çiçeksi kokular kullanıyorum.
Son zamanlarda da süs eşyaları. Ama çokta üzerinde durduğum birşey değildir.
Bana hediye alacak kişini kendini çok kasmasına gerek yok, uzun zamandır hiç hediye almadığımda boş kargo poşeti bile beni mutlu eder, hiç takmasın kafasına...
Yanlız bir şeyi belirtmek istiyorum psikopat derecede kıskanç bir kocaya sahibim. Öyle onu kıskandıracak bir hediye olmazsa sevinirim. (mümkünse arkadaiım iç çamaşırı koymasın)Benim için problem değilde manyak kocam için çok problem olur.Sanal bir ortam olduğu için karşımdaki hediyenin bir bayandan geldiğini düşündürecek bir hediye olursa iyi olur.
Benden bu kadarboshayallersmile

Son düzenleme:
birde görümcemi çook seviyoruum opuyorumnanaktan benim de boyum 1,65 kilom sürekli artıyor şu an 77 kiloyum süslenmeyi havalı gezmeyi çok sveerim tüm kadınlar kulubu üyesi arkadaşlarımıda çok seviyorum....

Son düzenleme:
öhöm höhöm;
ben burcu bana kk da kısaca burci derlera.s.
24 yaşındayım (25 de olabilir yani=)
6 aylık nişanlıyım aşkım askerde ama gelmesine 3 gün kaldııı:teytey:
bissürü canım arkadaşım oldu burda dmtdmt mjoyy vee yusum butterfly kısa dönem topicindeki tüm dönem arkadaşlarım ve sayamadıklarım onları çook seviyorum olumunekankayizsmile
süsü püsü çook severim laklak yapmaya bayılırımm
yemek yemeyi severim ama kilo almam kiki kaydirigubbakcemile3 çilek hastasıyım yazdan buzluğa kilo kilo çilek atar annem ama sonbahar gelmeden kökünü kuruturum cokacimcoook
samimi olan herseyi çook severim bi kuru papatya bile beni ağlatırmı evet ağlatır nişanlımda hep buyüzden ucuza kaçar hınzır şey:roflol:
1.70 boyunda 53 kiloyum sarışınım miranda kerr den azıcık çirkinim o kadar:kedi: kaydirigubbakcemile3

şıncık sıra bendeee.laelaelaelaelae
26 yaşındayım,evliyim,ev hanımıyım,hamişim,3 yaşında bi oğlum var 2.oğlum yolda moderrn olmayı seviyorum.1.69 boy 77 kilo,bu aralar yemek yeme hastalığına yakalandım.bilmiyorumkismilekaç kg doğuma girerim bilmiyorum.kocamın kilosunu geçeğim bi gerçek.mafoldumben
cicili bicili şeylerden hoşlanmam,kozmetik,kıyafet, çanta,salon süs eşyaları ,parfüm severim.aslında hamileliğim nedeniyle kıyafet tercih etmesem.ee nede olsa hep yarım dünya olmayacağım demii amaa.:dilcikar: sevdiğim renkler siyah,gri,mor,kırmızı,beyaz
ARKADAŞIM ben bunları yazdım ama bunları göz önünde bulundurmayabilirsin,GÖNLÜNDEN ne geçerse seve seve kabülümdür.:sm_cool:

Son düzenleme:
ben teolog
boyum 160 kilom 49
canlırenkler giyinmeyi severim çanta ve takılara bayılırım:)
sevimli ve güzel yüzümün oldugunu söylerler söylmesi ayıp
yalnız üst bedenim 36 alt bedenim 38
yemek yapmayı ve gezmeyi çok severim

slm kızlar 28 yasındayım. evliyim esim askerde 3 gün sonra geliyor.cocuklugumda 9 sene jimlastik yaptım. resim yapmayı severim. 2 karma sergim oldu. bilgisayar programcılıgından ve hacettepe tasarım bölümünden mezunum. önceden özel kurslarda program egitmenliği yaptım. suan merkez bankasında calısıyorum. 7 haftalık hamileyim. Aslan burcuyum. 1.65 boyunda 50 kiloyum. ev dekorasyonunda farklı ve modern tasarımları severim. evimde elimden geldiğince bu tarzı yansıttım. iş yerinde kokos derlerdi ama hamile kaldıgımdan beri hiç canım süslenmek istemiyor. cok konustummm :))))

ben anlatmımm yada anlatım yada farkyapmaz sadece sunu solım kıme cıkarsam fasla kasmasın kendını hersey kabulumdur pek severım hedıyelesmeyı helede tanımadıgım bırısınden almak cok zevklı ufak seylerden mutlu olurum yanı kıyafete duskunum alısverısı severım 40-42 beden gıyerım m beden gıyerım nebılım ya mesala tesetturluyum kı yılbasında guzel bır esarp geldı ruyamsın arkadasımdan teskur edrım tekrarr ayhh cok konustum guya anlatmıcaktımm bu kadarda yeret sanırımm opuyorumm kıslarr

Back